Archief
Artikelen

We kennen John Cleese allemaal wel als komiek, van series als Monty Python’s Flying Circus en Fawlty Towers, of anders wel van films als A Fish Called Wanda, of Rat Race, maar hij blijkt ook dol op lemuren, half-apen die uitsluitend voorkomen op Madagascar.

Toen een dierentuin besloot om een aantal lemuren terug te plaatsen in de wildernis van Madagascar, reisde John Cleese hen achterna. Het resultaat is een prachtige documentaire, met het droge commentaar van de Engelse humorist.

In the Wild: Cleese with Lemurs begint na 30 seconden en duurt 55 minuten, waarna de video niet vanzelf stopt.

Hij staat ook op YouTube in delen:

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

2 Reacties op “John Cleese en de Lemuren”

 • A.J.A.M.:

  Ik ga deze films op een later tijdstip zeker misschien kijken. Dit filmpje laat voor mij zo de onzin zien van de evolutietheorie:

  http://www.youtube.com/watch?v=1AZn5nWIj_g

  Ik doel dan met name op de hele survival of the fittest onzin waarmee deze theorie omhangen is. Ik las overigens laatst dat het bekende plaatje van een voorovergebogen primaat die in vier à vijf stappen evolueert tot rechtoplopende homo sapiens meer betekend heeft voor het verspreiden van deze theorie dan alle boeken over dit onderwerp bij elkaar. Kan iemand mij op het spoor van de oorsprong van dit beeld zetten?

  De site is helaas erg traag vanwaaruit ik hem bekijk helaas, met veel vastlopers. Ik moet dan vaak mijn browser programma geheel opniew opstarten om er weer schot in te krijgen. Het is het waard hoor, maar vervelend is het wel.

 • Beste A.J.A.M.

  Leuk, dat aapje! Maar waarom is de evolutietheorie daarom onzin?

  Waarom de site zo traag is, weet ik niet. Misschien omdat ik 7 youtubes achter elkaar heb gezet? Ik heb hem eerst uitgeprobeerd en bij mij doet hij het nu goed. Maar ik had daarnet ook even storing. Het zou dus ook aan de provider kunnen liggen. Als het zo blijft, waarschuw me dan. Webmaster Eagle weet er meestal wel iets op te vinden.

Laat een reactie achter