Archief
Artikelen

Iedereen weet dat op 11 september 2001 de Twin Towers van het World Trade Centre in New York zijn ingestort, nadat zich twee vliegtuigen in die torens boorden. Reeds de volgende dag waren de daders bekend: moslimterroristen, gestuurd door Osama bin Laden die zich verschool in zijn grotten in Tora Bora, in Afghanistan. Dit hoog technologische en zeer geavanceerde grottencomplex bleek overigens niet te bestaan.

Dat er op die zelfde 11 september ook een derde toren instortte, weet niet iedereen. WTC 7 telde 47 verdiepingen en stond niet ver van de Twin Towers. Het gebouw raakte beschadigd en er woedde een brand, maar deze toren met stalen frame kon daardoor onmogelijk instorten. Toch zakte omstreeks half zes ’s avonds het hele gebouw als een kaartenhuis in elkaar.

Tot op heden is er geen officiële verklaring voor het instorten van WTC 7.

De Derde Toren duurt een kwartier:

Voor meer informatie over 11 september kan men terecht op Waarheid 9/11. Daar staat ook een duidelijk overzicht van alle merkwaardigheden rond WTC 7. Een groot aantal video’s over 11 september is reeds Nederlands ondertiteld. Men kan ze hier vinden.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

Laat een reactie achter