Archieven

Meester Wicher Wedzinga geeft college

Mr. dr. Wicher Wedzinga was ooit docent strafrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens werd hij Raadsheer bij het Hof van Leeuwarden. De werkdruk was hoog, zijn huwelijk liep stuk. Daarna leidde een slaande ruzie met zijn vriendin tot zijn bijnaam: de Rammende Rechter. Hij werd op non-actief gesteld en veroordeeld tot een taakstraf en iets voorwaardelijks. Op dit moment zit meester Wedzinga in zijn proeftijd en de bijstand.

Op Wedzinga’s Weblog stond deze zomer reeds een felle aanklacht tegen Justitie, over de corruptie, de vriendjespolitiek en het machtsmisbruik. Op de onderstaande video geeft meester Wicher twee uur lang college aan een groep toehoorders van diverse pluimage. Hij geeft zijn leerlingen alle ruimte om vragen te stellen en zijn antwoorden zijn vaak zeer verhelderend, al was het alleen maar een knik of een veelzeggende blik.

Het eerste uur spreekt Wedzinga over de grondbeginselen van de rechtstaat, waarbij hij concludeert dat Nederland daar niet aan voldoet. Dit blijkt mede uit de vele malen dat Nederland wordt teruggefloten door het Europese Hof. In het tweede uur gaat hij dieper in op bepaalde rechtszaken. Daarbij komen o.a. de Deventer moordzaak , de Puttense moordzaak en de zaak Demmink aan de orde. Meester Wicher is als hoogleraar, rechter en veroordeelde een ervaringsdeskundige bij uitstek. Hij weet waarover hij spreekt!

Deze video duurt iets meer dan twee uur.

http://video.google.nl/videoplay?docid=-8696096354006576378

15 Reacties

 1. Werner

  Uitstekend!

  Antwoord
 2. Rudolf Paul

  Wicher Wedzinga wordt gezocht door de pliesie, hij mot 39 dagen gevangenisstraf uitzitten. Maar Wicher zit bij mij thuis in de kelder –ondergedoken zodat pliesie, justisie en de pedo-viezerikken van OM hem niet te pakken kunnen krijgen, haha. Hij leest veel en schrijft artikelen en ik heb hem zojuist een heerlijke pizza gebracht. Alles is dus goed met hem.

  Antwoord
 3. mr. drs. BOU

  Beste Rudolf Paul, wil je hier alsjeblieft geen desinformatie verspreiden?!
  Er heerst al genoeg verwarring rond deze man…

  Antwoord
 4. mr. drs. BOU

  Dank je, Rudolf Paul. Ik zag de link daarnet bij Nujij.

  Antwoord
 5. Geus

  Deze doofpotten over pedofiele netwerken ben ik erg veel in het buitenland tegen gekomen. Marc Dutroux bijvoorbeeld was een belg…

  Hier is een website van een moeder wiens kind ontvoerd is, maar zij had 20 jaar gestreden voor gerechtigheid, bedreigingen en andere obstructies ten spijt, bleef ze vechten voor de waarheid over haar kind:
  http://www.johnnygosch.com/
  Op termijn kreeg ze informatie, en ook foto’s van haar kind.
  Die foto’s zijn gepubliceerd op deze pagina, en zijn erg schokkend.

  Op die website is ook een link naar de film: Conspiracy of Silence, een Discovery documentaire die verboden werd, alle banden vernietigd. Larry King de kinderpooier werd gearresteerd, en dit haalde ook enkele kranten. De slachtoffers die getuigden, kregen langere celstraffen als Larry King, wat in de film verteld wordt.

  De Pedofiele Netwerken lijken voor mij in elk land hetzelfde te functioneren. Beschermt door beide kanten der wet.
  Mij is ook bekend wie er achter zit, maar volgens mij wordt ik niet gelooft als ik het zeg. Maar ik zal een hint geven naar de Religie van het kinder bordeel dat gerunt werd door Larry King in de documentaire. Contra Reformatie is het motief, ziet pedofiele RK Prietster processen in de USA…
  Celibatair???

  Conspiracy of Silence
  http://video.google.nl/videoplay?docid=359924937663867563
  Deze film wordt vaak gedelete of vervangen door andere films, ik kan niet garanderen dat de film werkt. Die link op de johnnygosch website zal mogelijk wel werken.

  Antwoord
 6. mr. drs. BOU

  @ Rudolf Paul: prima! Bedankt voor de link! Ik zal hem doorsturen!

  @ Geus: Op Googlevideo stond laatst een goede documentaire over pedofilie en de Rooms katholieke kerk. Deze ging over de manier waarop pedofiele priesters stilzwijgend werden overgeplaatst, desnoods naar Vaticaanstad, om schandalen te voorkomen. Dat was officieel beleid. De slachtoffers werden onder druk gezet om te zwijgen.

  Ik was van plan om deze video te plaatsen, maar hij lijkt reeds te zijn verdwenen van Google. Zo gaat dat soms, helaas.

  Conspiracy of Silence had ik reeds geplaatst: hij staat HIER.

  Antwoord
 7. Geus

  reactie verwijderd door BOU, wegens onbegrijpelijke lap tekst.

  Antwoord
 8. Soldier of Truth

  Voor mensen die beseffen dat Geus de waarheid spreekt; ik vond een link tussen de reacties, die illustreren hoe de Contrareformatie funtioneert.

  Quote:
  Rudolf Paul Says:
  http://witheet.com/cultuur/dr-mr-wicher-wedzinga-ramt-door
  Toen ik de pagina bezocht, zag ik rechts onderaan enige links naar zattevrienden.be, terwijl mij bekend is dat de Jezuïeten meestal Nederland binnenvallen vanuit België. Er zijn verschillende belangrijke Jezuïeten colleges in Leuven. Inquisitie in de USA wordt vaak vanuit Brussel gedirigeert.

  Een van die witheet.com links volgende, ontdekte ik deze pagina:
  http://www.zv-magazine.be/tier1/index.html
  De Ridders van Malta, welke mij tamelijk goed bekend zijn via de onderzoeken die lopen in de Verenigde Staten. Meer informatie over de Knights of Malta hier:
  http://vaticanassassins.org/knight_of_justice.htm
  http://vaticanassassins.org/ODM-SMOM1.pdf

  Antwoord
 9. Rudolf Paul

  Wat Geus schrijft klinkt in mijn oren als de lariekoek van een gek.

  Antwoord
 10. Gelkinghe

  Wedzinga is geen hoogleraar geweest, wel universitair docent.

  Antwoord
 11. mr. drs. BOU

  @ Gelkinghe, dank je wel en je hebt gelijk. Ik zal het even verbeteren!

  @ Rudolf Paul, ik vind de reactie van Geus ook niet bijzonder helder en daarbij veel te lang!

  @ Geus, vind je het erg als ik hem weghaal? Want heus, voor een dergelijke lap tekst kun je beter een eigen weblog openen…

  Antwoord
 12. deDeurs

  ‘…desnoods naar Vaticaanstad, om schandalen te voorkomen. Dat was officieel beleid. De slachtoffers werden onder druk gezet om te zwijgen.’

  Hier ben ik erg in geïnteresseerd. Op welke manier kan de Katholieke Kerk druk uitoefenen? Op het geweten van de gelovige inpraten? De ouders wijsmaken dat het kind het uitlokte? Of sturen ze er een bende potige paters met boksbeugels op af?

  Dat is misschien niet eens zo’n bizarre gedachte. De stroom van schandalen houdt niet op en de schadeclaims worden steeds hoger. Ik denk dat de Vaticaanse boekhouding hevig aan maagzweren lijdt.

  Antwoord
 13. Bernard Cohen

  Als ex-gedetineerde heb ik na mijn detentie ettelijke malen met W.W. via zijn blog en via email gecorrespondeerd. Als strafgever heeft hij mij toch weten op te beuren. Hoe fout kan een mens zijn? Ik ben veroordeeld voor de daden van een ander maar werd achteraf toch maar als medeplichtige veroordeeld omdat ik hem vervoerde naar de P.D.
  Hij schoot een lawinepijl af tegen de voorruit van een woning wat resulteerde in een kapotte voorruit. De O.v.J deed het voorkomen als of ik verantwoordelijk was voor de vuurwerkramp van Enschede, er was immers nog geen dader gevonden. Daarop veroordeelde de rechter mij tot een hogere straf dan wat zelfs de O.v.J had ge-eist. – De benadeelde die overigens ten tijde van dit strafincident zelf gedetineerd zat wist op de zitting wel een schadebedrag te claimen in de vorm van een gefixeerd in elkaar gezet schaderapport (ongedateerd ), de rechter nam deze claim over zonder verificatie. Een nader ingesteld onderzoek van mij bracht aan het licht dat de benadeelde uit de verzekering is gegooid wegens oplichting van deze zaak. Maar volgens de veroordeling moet ik deze “benadeelde” gewoon blijven betalen; volgens de opgelegde Terwee-maatregel. Rechtbank heeft in deze informatie een broertje dood aan. Strafzaak gesloten, teveel werk. Maar ik heb wel 11 maanden gezeten voor een kapot ruitje. ( uitspraak : 24 maanden waarvan 8 voorwaardelijk , daarna V.I. met enkelbandje.) Voor een moord krijg je kennelijk minder.

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. NWO-INFO » Blog Archive » Geslaagd, gezakt of blijven zitten? - [...] Mr. Wicher Wedzinga zit inmiddels zelf ook, en wel in de gevangenis van Ter Apel. Hij moet daar 36…
 2. NWO-INFO » Blog Archive » Mr. Wedzinga komt weer voor de rechter - [...] Alle belangstellenden zijn welkom, want het strafproces is openbaar. De zitting zal zijn op woensdag 5 maart, om 11…
 3. NWO-INFO » Blog Archive » Kat en de e-mails van Wedzinga - [...] zijn bron voor het pikante verhaal over Ed Nijpels. De tipgever bleek de Rammende Rechter, meester Wicher Wedzinga, voormalig…
 4. Dr. mr. Wedzinga over de zaak Bolhaar « BOUblog - [...] raadsheer en strafrechtdeskundige dr. mr. W. Wedzinga heeft het dossier bestudeerd en een schokkend artikel geschreven. Een artikel waarin…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën