Archief
Artikelen

Welkom op BOUblog!

Uw eerste reactie wordt pas geplaatst nadat deze is goedgekeurd. Daarna worden uw reacties zonder verdere moderatie geplaatst. Mocht u de huisregels van BOUblog overtreden, dan wordt uw reactie verwijderd. Maakt u het te bont, dan wordt u geplaatst op de spam-lijst. Denk dus eerst even na, voor u reageert.

De belangrijkste huisregel op BOUblog luidt:

Onderling respect staat voorop en alle informatie is welkom, het liefst voorzien van een link naar de bron.

Een reactie mag maximaal drie links bevatten. Post u meer links in een reactie, dan moet deze wachten op moderatie. Reacties in die zijn voorzien van teveel hoofdletters (schreeuwen!) of lelijke woorden (schelden!) verdwijnen in de spambox. Reacties zonder interpunctie zijn evenmin welkom, want deze zijn moeilijk leesbaar.

Als webmaster ben ik verantwoordelijk voor de inhoud van de hele site, dus ook voor de reacties. Deze worden dagelijks door mij bekeken en wat me niet bevalt, wordt gewist. Dit staat me niet alleen vrij, ik ben er soms zelfs toe verplicht. Aanvallen op personen of bevolkingsgroepen naar ras, religie of andere kenmerken zijn niet welkom, mede omdat zij in strijd zijn met de wet tegen discriminatie. Ruzie zoeken is eveneens uit den boze. Scheldpartijen zijn niet welkom en ik houd evenmin van gezeur. Blijf dus on topic en val anderen niet aan. Ga ook niet drammen als u geen gelijk krijgt. Een herhaling van zetten is remise, neem daar dan ook genoegen mee!

Om op BOUblog te reageren zonder captcha’s, moet men zich registreren. Dat gaat als volgt:

Rechtsboven staat onder de balk Beheer: Registreren / Inloggen. Klik op registreren, vul daar een schermnaam in en een GELDIG e-mail adres. Vul de captcha in en verstuur het formulier. Dan krijgt u een e-mail met het wachtwoord. Sla deze e-mail zorgvuldig op, want het wachtwoord kan NIET altijd worden veranderd. Kopieer het wachtwoord, ga naar BOUblog en vul uw schermnaam en het wachtwoord in. Ook dan moet u een captcha invullen. Vink aan: Deze gegevens onthouden. Daarna bent u binnen. Laat ook even een reactie achter, dan weet ik dat u een mens bent!

Bij een volgend bezoek is inloggen eenvoudig, want BOUblog onthoudt het wachtwoord in combinatie met uw IP-adres. Vul uw schermnaam in en klik! Bevindt u zich op een ander IP-adres, dan heeft u het wachtwoord nodig. U kunt ook een tweede account aanmaken, maar laat dan wel even weten wie u bent. Reageren onder twee verschillende namen, is spoofen. Spoofers verdwijnen in de spambox, zodra ze zijn ontmaskerd.

Recente reacties