Archief
Artikelen

Vanmorgen ontving ik een e-mail met de volgende tekst:

Klokkenluider ‘moordenaar Marianne Vaatstra is onschuldig!

Beste mensen ik hoop dat jullie aandacht kunnen besteden aan deze video. Zeker nu de zaak weer open ligt door alle commotie die er is ontstaan omtrent de moord en de duistere beerput die er achter schuil gaat.

Klokkenluider ‘moordenaar Marianne Vaatstra is onschuldig! duurt 15 minuten.

Dat Jasper S. onschuldig is weten inmiddels velen van ons. Jasper S. wordt nog altijd door Justitie vastgehouden op beschuldiging van de moord op Marianne Vaatstra terwijl Jaspers onschuld voor 100% vast staat. Er is een klokkenluider uit de PI Zwolle die een boekje open doet over de wandaden die op Jasper worden toegepast om hem de mond te snoeren. Jasper S. wordt al die tijd psychisch zwaar onder druk gezet. Ook is er een ex-medegevange die bevestigt dat er iets niet klopte aan Jasper. De zaak Vaatstra is een van de grootste beerputten die Nederland rijk is.

Ik zou iedereen op willen roepen om zoveel mogelijk brieven naar Jasper S. te sturen. Brieven schrijven is èèn van de meest beproefde actiemethode om onterechte gevangenen zoals Jasper S. te ondersteunen. Postzakken vol brieven maken indruk op autoriteiten, want de pen is een machtig wapen. Laten we met zijn allen een brief sturen naar Jasper in de PI in Zwolle. Wij zijn namelijk veel krachtiger dan we denken, en het wordt eens tijd dat de massa eens durft op te staan tegen onrecht.

P.I. Zwolle
T.A.V. Jasper Steringa
Postbus 40033
8004 DA Zwolle

Ik wil graag oproepen dat iedereen die een brief of kaartje naar Jasper stuurt daar een foto van maakt en opstuurt naar  jaspermoetvrij@gmail.com . Dit mede omdat alle post wordt achtergehouden en wij er bovenop willen zitten door contact te onderhouden met de P.I. in Zwolle. Zo gaan wij navragen of de post daadwerkelijk bij Jasper S. aankomt. Wij hopen dat zoveel mogelijk mensen hier aan meedoen. Wij zijn veel krachtiger dan we denken, en gezamenlijk kunnen we veel voor elkaar krijgen. Het wordt eens tijd dat de massa eens durft op te staan tegen onrecht.

warme groet,

R.

——————————————-
Tot zover de e-mail. De strijd om de waarheid in de zaak Vaatstra is nog lang niet gestreden. De werkelijke dader, de asielzoeker Ali Hassan, is in het weekeinde na de moord in het diepste geheim het land uit gesmokkeld. De enige ambtenaar die daartoe in staat was, is Joris Demmink, die op dat moment aan het hoofd stond van de afdeling Vreemdelingenzaken van Justitie. Faek Mustafa, een destijds 15-jarige asielzoeker die aanwezig was bij deze lustmoord, heeft op de zaterdag dat Marianne werd gevonden, een volledige verklaring afgelegd bij de politie van Kollum. Een aantal asielzoekers heeft deze verklaring inmiddels bevestigd, zodat de ware gang van zaken vast staat. Jasper Steringa heeft daar niets mee te maken!

Wim Dankbaar, die de waarheid omtrent deze lustmoord en de daarop volgende doofpot heeft blootgelegd, ligt nog steeds op alle mogelijke manieren onder vuur, zowel in de media als in de rechtszaal! Zie daarvoor de website van Wim Dankbaar: Recht is Krom. Helaas is er ook nog steeds veel gesteggel rond het dagboek van Maaike Terpstra, de moeder van Marianne Vaatstra. Dat dagboek staat al jaren online en het heeft zelfs een eigen website: Het verboden dagboek.

Een column uit 2014 van De Grijze Duif roept op om een petitie te tekenen. Helaas hebben slechts 181 mensen ondertekend. Toch kunnen we allemaal ooit min of meer in de schoenen van Jasper Steringa staan! Teken dus alsnog de petitie!

En inderdaad: stuur een kaartje naar Jasper Steringa. Hij is slechts de zondebok, hij heeft Marianne niet verkracht, niet vermoord, maar hij is gedwongen tot een valse bekentenis en veroordeeld tot 18 jaar.

Update 19 augustus 2017:

Aan Jasper heb ik de volgende tekst gestuurd:
Beste Jasper,
Dat jij Marianne Vaatstra zou hebben verkracht en vermoord, dat klopt niet met de feiten! Als dat waar was, dan zou Marianne zijn gevonden in een plas met bloed. Marianne is niet vermoord in dat weiland, want er was geen bloedplas.
Men heeft jou dus gedwongen tot een valse bekentenis!
Deze moord is gepleegd door asielzoekers. Dat mocht niet bekend worden, want dat was schadelijk voor het asielbeleid. Daar gaat veel geld in om.
Toen het niet lukte om die moord in de doofpot te stoppen, hebben ze jou gebruikt als katvanger. Ik weet zeker dat je die moord niet hebt gepleegd. Kortom: je zit onschuldig in de gevangenis!
Ik wens je heel veel sterkte,
Boudine

Nu nog een mailtje naar jaspermoetvrij@gmail.com en dan kan de kaart zondag op de bus, want op zaterdag wordt deze niet geleegd.

Update 20 augustus 2017:
Op Recht is Krom staan de kaarten die reeds binnen zijn. Mooi zo!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

1 Reactie op “Klokkenluider: ‘Jasper Steringa is onschuldig!’”

 • mr.drs.Bou:

  Maaike Terpstra – De Waarheid

  Vandaag heb ik met Maaike Terpstra gesproken over ‘haar’ gewonnen rechtszaak tegen Wim Dankbaar .

  U krijgt hier geen verslag van dat gesprek, enkel dat ze mij heeft gevraagd om haar dagboeken NIET te verwijderen. Nooit te verwijderen en NOGMAALS onder de aandacht te brengen. Bij deze Maaike:

  Met de link naar de twee dagboeken.

Laat een reactie achter

Recente reacties