Archief
Artikelen

In 1905 verscheen in Rusland een boek van Sergei Nilus: Het grote en het kleine. Daarin stond een tekst onder de titel: Protocollen van de Wijzen van Zion, dat al snel in vele talen werd vertaald. Het zou een verslag zijn van een Joods complot dat werd gesmeed tijdens het Eerste Zionistische Congres dat in 1897 werd gehouden in Basel. Een verslag van dat congres onthult echter dat daar hele andere dingen werden besloten dan die in de zogenaamde Protocollen staan. Het Zionistische congres ging over het plan om een Joodse staat te stichten in Palestina: Israël. In 1948 werd dat realiteit, maar in de Protocollen komt dat plan volstrekt niet voor!

In 1921 ontdekte de London Times dat er grote overeenkomsten bestaan tussen een pamflet van de Fransman Maurice Joly uit 1864: Dialogue aux enfers entre Machiavel & Montesquieu en de Protocollen. Dat pamflet was gericht tegen het regime van Keizer Napoleon III en de Vrijmetselaars. Het was gebaseerd op een boek van Eugène Sue: Les Mystères du Peuple, dat gericht was tegen de Jezuïeten die Napoleon III er toe zouden hebben aangezet om zich tot keizer te laten kronen. De Protocollen zijn dus een plagiaat van een plagiaat!

In de Protocollen wordt een wereldwijd complot gesmeed door de Joden om de wereldmacht in handen te krijgen. In het boek van Sue doen de Jezuïeten dat en in het pamflet van Joly zijn het de Vrijmetselaars. Om dit te begrijpen, moet men letten op de historische omstandigheden in de 19e eeuw. Tijdens de Franse Revolutie was het feodale systeem van horigen, de adel en de kerk van Rome afgeschaft. De adel had daarbij letterlijk het hoofd verloren, maar ook de Kerk verloor veel van zijn macht. De horige boeren waren nu vrij, maar ze hadden geen middelen van bestaan. Napoleon loste dit op door de jonge mannen de oorlog in te sturen, o.a. tegen Rusland dat nog feodaal was. Het socialisme was in opkomst, de toekomst was onzeker, maar er ontstonden nationale staten. De Republiek der Verenigde Nederlanden werd opeens een koninkrijk! Hup, Holland, hup en Vive la France waren nieuwe kreten.

Zowel de Vrijmetselaars als de Jezuïeten waren over heel Europa verspreid en verenigd. Dat maakte hen verdacht, tijdens de opkomst van het nationalisme wenste men geen internationaal georganiseerde macht. Zij werden beschuldigd van complotten. Tussen de Vrijmetselaars en de socialisten was soms ook een band. Ook de socialisten waren internationaal georganiseerd, ook zij waren dus verdacht.

In het feodale systeem hadden de Joden een status aparte. Ze woonden in getto’s, waren meestal zo arm als een rat, ze mochten de meeste beroepen niet uitoefenen, ze konden geen lid worden van de gilden en ze hielden zich aan hun eigen verwantschapsrecht. Ze droegen ook hun eigen kleding, waaraan men hen kon herkennen. Sommige van hen werden handelaren, want er woonden Joden verspreid in heel Europa. Anderen werden goudwisselaars oftewel bankiers. De Kerk van Rome had het uitlenen van geld tegen rente verboden, maar de Joden hoefden zich aan deze religieuze regel niet te houden. Sommige Joodse bankiers werden daarom geldschieters. De familie Rothschild is een beroemd voorbeeld, maar zij waren niet de enige Joden die aldus door woeker rijk werden. In de 19e eeuw hadden o.a. Frankrijk en Engeland een grote staatsschuld bij deze Joodse geldschieters…

In de 19e eeuw kregen ook de Joden burgerrechten. Zij konden toen in de bevolking te integreren, je kon hen niet langer herkennen aan hun kleding en haardracht, ze woonden niet langer in getto’s, maar ze hielden zich nog steeds ook aan hun eigen religie. Een groep mensen met internationale banden, een eigen cultuur en eigen wetten, die zich toch onherkenbaar kon verschuilen tussen de “normale” burgers, dat was verdacht! De Dreyfus affaire vloeide daaruit voort.

Rusland was in de 19e eeuw nog steeds feodaal, maar de bevolking werd opstandig en de tsaren werden het doelwit van moordaanslagen. In 1861 schafte tsaar Alexander II de lijfeigenschap af. Deze maatregel werkte echter op korte termijn zelfs averechts! De boeren moesten de grond nu pachten van de adel. Daarmee kwamen ze in een slechtere positie dan voorheen, ze trokken uit armoede naar de steden. Om deze onlust te bedwingen, was een zondebok gewenst. De Jezuïeten hadden geen grip op Rusland met zijn Russisch Orthodoxe kerk, de Vrijmetselaars richtten hun blik voornamelijk naar het Westen, op Amerika, maar Russische Joden waren er te over. Zo werden zij de ideale zondebok!

De Protocollen moeten worden gezien in dat historische licht. Lees daarover bij voorbeeld de schitterende historische roman van Umberto Eco: De begraafplaats van Praag. De Protocollen zijn een vervalsing, een totale FAKE, maar toen Hitler een zondebok nodig had om de economische malaise in Duitsland te verklaren, trok hij de Protocollen weer uit de kast. Hij verklaarde ze in zijn “meesterwerk” Mein Kampf voor echt en in de jaren ’30 was het een veel gelezen boek. Laten wij ze dus ook maar eens lezen:

DE PROTOCOLLEN VAN DE WIJZEN VAN SION(Nederlandse vertaling uit 1933) (pdf)

De inleiding laat ons weten dat Adam Weishaupt er achter zit. Hij stierf in 1830, dus hij heeft die protocollen zeker niet verzonnen, maar hij stichtte de loge van Beierse Illuminati, een soort onafhankelijke Vrijmetselaars-orde, dus erg verdacht! En als men in de protocollen spreekt over God, dan bedoelt men natuurlijk de Duivel! In de Protocollen worden de Joden niet aangevallen, in tegendeel, het geschrift is niet antisemitisch, maar PRO-Semitisch! En die Semieten zouden er op uit zijn om de hele mensheid aan zich te onderwerpen…

Besef tijdens het lezen van die Protocollen, dat het eerst de Vrijmetselaars waren die van dit alles werden beticht, vervolgens de Jezuïeten; pas in de Russische versie uit 1905 zijn het de Joden. Die zouden van plan zijn om wereldwijd de macht te grijpen. Besef ook dat rond 1890 de leerplichtwet werd ingevoerd, de metro gebouwd, elektrisch licht werd uitgevonden en dat soort nieuwe dingen. In de Protocollen maken de Joden daar natuurlijk gretig misbruik van. Ook zijn ze uit op goud, ze willen alle goud van de wereld bezitten. Het meeste goud zit nu in China, als ik me niet vergis. Zouden de Joden daar soms achter zitten?

Griezelig is wel dat deze blauwdruk, dit dwaze plan, nu in sommige opzichten langzaam maar zeker ten uitvoer lijkt te komen. Dat heeft weinig tot niets te maken met Joden, maar met de manier waarop het Anglo-Amerikaanse kapitalisme met zijn militair industrieel complex de wereldgeschiedenis in zijn greep houdt. En inderdaad zijn er nog steeds machtige Joodse bankiers. Zij houden de wereld in hun greep, niet door goud, want dat is zó 19e-eeuws, maar door dollars die ze scheppen uit het niets! Dat is niet volgens de Protocollen, maar die zijn dan ook FAKE!


Dit plaatje is afkomstig uit een 19e-eeuws tijdschrift van Leo Taxil, een oplichter die de meest dwaze verhalen verzon over zwarte missen en duivel-aanbidding door de Vrijmetselaars. Dat heeft niets te maken met Joden, maar het verkocht zeer goed! Die symbolen zijn tegenwoordig alom bekend en ze worden nu misbruikt in de entertainment industrie. Kennelijk verkoopt dit nog altijd goed!

Al die duivelse symbolen zijn intussen ook een element geworden van de propaganda. We leven in een duivelse wereld, waarin de leugen hoogtij viert, waarin competitie heerst in plaats van samenwerking, macht in plaats van naastenliefde, een wereld waarin mensen economisch worden uitgebuit of met wapens worden afgeslacht, dit alles omwille van het geld van de rijke 0,1 %. Dat is geen plan, maar het gevolg van het systeem. Door de massa te verleiden met duivelse symbolen, probeert de propaganda-industrie het geweten van de bevolking te misleiden. Als de mensen zouden begrijpen hoe het werkt, dan zouden ze in opstand komen. Afleiding en misleiding zijn dus essentieel voor het handhaven van dit systeem.

Helaas brengt al die duivel-aanbidding ons op het verkeerde spoor: het gaat niet om rituelen van geheime sekten, maar om kinderverkrachting! Dat is verboden, dus gebeurt het stiekem in het geheim en wie er aan meedoet is voorgoed chantabel! Daarom tot slot eerst de video van Ronald Bernard, die me op het idee bracht om die Protocollen eens goed te lezen, en daarna een video waar ik verdrietig van wordt: er verdwijnen nog altijd kinderen! Dit fenomeen is wereldwijd: het verkrachten van vrouwen en kinderen is niet beperkt tot de westerse elite, het komt vrijwel overal ter wereld voor. Er gaat ook heel veel geld in om, het is een van de meest lucratieve misdrijven van dit moment!

Interview met Ronald Bernard van De Blije B. waarin hij openhartig vertelt over het reilen en zeilen van de wereld van het grote geld en de aanleiding waarom hij ‘crashte’ toen zijn geweten begon op te spelen.

De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider duurt 39 minuten.

De wereld van het grote geld: onthullingen van een insider from Coöperatie De Vrije Media u.a. on Vimeo.

The plight of missing children in China duurt 13 minuten.

Gepubliceerd op 25 mei 2017

May 25 marks International Missing Children’s Day. Missing children have always been a controversial and emotional issue to discuss. The FBI reports that over 1,000 children go missing every day in the US alone. “Missing Children Europe,” an NGO, says a child is reported missing every two minutes in the European Union, while Australian Federal Police report that two young people under the age of 18 are reported missing every hour in Australia. What about China? What are the reasons behind this problem? CGTN’s Liu Xin is joined by Tong Xiaojun, Director of the Research Institute of Children and Adolescents at the China Youth University of Political Studies, Wang Le, Deputy Director of Save the Children China, and Monica Cui, Executive Director of Safe Kids China, the first and only international non-profit organization dedicated to preventing unintentional childhood injury.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

89 Reacties op “De fake Protocollen van de Wijzen van Zion”

 • Treowd:

  David Icke Explains The Protocols of the Learned Elders of Zion
  Duurt :
  Gepubliceerd op: 24 Jan. 2014

  • mr.drs.Bou:

   Treowd, David Icke is een warhoofd! Dat sommige aspecten van de Protocollen uitkomen, betekent nog niet dat ze echt zijn. En met het congres in Basel hebben die Protocollen niets te maken!

   • marc:

    Heeft u weleens een boek van David Icke gelezen of zijn presentatie van een dag gezien? Bijv. de lezing ‘Awake’, kun je wel terugzien op you tube dacht ik.
    U laat zich nogal kennen … vind ik.

    • mr.drs.Bou:

     Beste Marc,
     Er is een hoop onzin te koop op Internet. David Icke is door mij al lang als onzin aan de kant gezet. Daar heb ik mijn goede redenen voor. Die Reptilians die van een andere planeet uit de ruimte zouden komen, zijn echt onzin in het kwadraat.
     Als je het daar niet mee eens bent, dan staat het je vrij om te gaan reageren op een andere site. Maar val me niet lastig met Icke.

 • Treowd:

  Protocols Forgery Argument is Flawed

  THE FORGERY CLAIM

  We are told that The Protocols of Zion is a hoax, a “proven forgery” concocted by the Tsarist Political Police (the Okhrana) to incite anti Semitism and discredit revolutionaries.
  But the “proof” is far from convincing.
  It consists of three articles published in The London Times (August 16-18, 1921) by Philip Graves.

  According to Graves, Protocols is a crude, chapter-by-chapter plagiarism of Maurice Joly’s Dialogue in Hell Between Machiavelli and Montesquieu (1864).
  It was easy to make this claim while Joly’s book was unavailable. Napolean III’s police confiscated it as soon as it was published.
  But it is available now and I invite you to compare the two texts. In my opinion, they are entirely different in tone, content and purpose. At 140 pages, Dialogues is twice as long as Protocols. Most of it finds no echo in the Protocols.

  • mr.drs.Bou:

   Beste Treowd, dank voor de research en dat is een goed artikel, maar ik ben het er niet mee eens. Het artikel bewijst wel dat de Protocollen grote invloed hebben gehad op de politiek, maar het bewijst niet dat deze Protocollen een authentieke weergave zijn van een plan van de Joden. Volgens mij zijn die protocollen dus nog altijd FAKE.

   Next to the Bible The Protocols of the Elders of Zion is perhaps the mostly widely read book in the world.

   Published in Russia in 1903, it purports to be the leaked master plan for “Jewish world domination.” It is the kind of thing that would be studied at secret workshops of an occult society.

   – See more at: https://www.henrymakow.com/000298.html#sthash.SYjZByD3.dpuf
   Met de door mij schuin gezetten woorden ben ik het niet eens. Maar de Protocollen hebben wel een grote invloed gehad, zowel in het denken van de Joden als het denken over de Joden. Het Zionistische ideaal had volgens mij aanvankelijk ook weinig te maken met werelddominantie, maar met het verlangen om te mogen leven naar eigen wetten en gebruiken, zonder te worden gediscrimineerd. Ik spreek nu van eind 19e eeuw.
   Volgens mij zijn die Protocollen dus FAKE, maar ze worden misbruikt op een manier waar Machiavelli alleen maar van kan dromen. Ik denk wel dat de Zionisten streven naar Jeruzalem als hoofdstad van een groot Joods Rijk, maar dat staat volgens mij los van de Protocollen. Dit hele streven komt in de Protocollen niet voor!
   Ik lees nog even verder…

   • Treowd:

    Mogelijk verschillen we hierin dan wat van mening Boudine 🙂 omdat er best wat aanwijzingen zijn dat men simpelweg onder de mantel van het jodendom opereerd. Zij dit dat zion prefereren af te dwingen dat in de protocollen beschreven staat en daarin een handleiding naartoe zien, zijn de zich zelf benoemde crypto-joden e.a. die de synagoge van satan op aarde lijken te manifesteren. Hetgeen zich zeer zeker lijkt te ontvouwen op allerlei gebied in onze maatschappijen, waarbij men juist het tegenovergestelde bewerkstelligt van wat men propageert te willen bewerkstelligen. v.b. Dat is als het ware de inverse wereld van sjataan aka satan , moloch , baal etc. het recht vernietigt het recht, veel voorlichting maakt niet wijzer maar stompt af, media stuurt aan op gender neutraliteit (baphomet)

    De natuur wordt kapot gemaakt onder de mantel die te willen redden, de religies worden gebruikt om te onderdrukken en ga zo maar door er zijn zoveel voorbeelden. De kinderen worden satanisch geindoctrineerd via de media, op school worden ze ontwijst althans de oorspronkelijke potentie wordt teniet gedaan, de vaccinatie doet het tegenovergestelde van dat wat men propagandeert het is eerder een gevaar dan dat het wat of iets zo kunnen voorkomen. en ga zo maar door….

    Alles doet deze synagoge eraan om de oorspronkelijke mogelijke creatie te vernietigen of te bespotten. En als ik dit uitspreek kunnen er al velen zijn die daar aanstoot aan nemen …creatie , welke creatie we komen van de oerknal en verder is er niks …precies!! Daarmee wens ik aan te geven dat de oerknal-theorie bij nader onderzoek wel zeer toevallig zou zijn geweest, anderzijds wijst de natuur om ons heen op een soort van prachtige samenval van omstandigheden. Fibonacci…Zelfs de ruimtereizen en alles wat daaruit voort is gaan vloeien is ronduit een mock richting realiteit en zoals de natuur zich in werkelijkheid manifesteert. Who have eyes to see, let them see…

    Wetenschap is verworden tot een vorm van religie en ook dat is een valse religie…. Ja hun zion kan er best wel eens zo uit zien zoals de protocollen propageren. En zoals men de media in de maatschappijen in de tang heeft met een zeer sterke lobby aangaande media kan het zo ook met het ondersneeuwen van de protocollen zijn gegaan zoals ook beschreven in de aangedragen artikelen. Het is voor die lobby een peulenschil geweest t.o.v. de nog niet ontwaakte mensen die het internet hebben mogen aaanschouwen. We kunnen wel zeggen dat dat wat roet in het eten aan het gooien is of …..is dat volgens plan???

 • Treowd:

  Maurice Joly Plagiarized “Protocols of Zion” (not vice-versa)

  CONCLUSION

  If your plan for World Domination leaked out, what would you do? Would you admit it? “You got me! My bad!”
  No, you’d employ an army of ciphers to convince everyone the document is a hoax motivated by “prejudice” and “anti-Semitism.” They have executed this “damage control” perfectly, a measure of their power to deceive even in the presence of the truth.

  This is the only Conspiracy that has prevailed in spite of the Blueprint being freely available. It demonstrates the credulity (or venality) of the intelligentsia and the masses.
  They have colonized our minds first. We cannot name our oppressor for fear of being accused of “anti-Semitism etc.

  • mr.drs.Bou:

   Treowd, dat zou betekenen dat de Protocollen ouder zijn dan de Dialogen van Joly. Dat lijkt me niet logisch, want als Joly de Protocollen plagieerde, dan was hij op de hoogte van de inhoud en dus waren de Protocollen al uitgelekt, terwijl het toch een hoogst geheim document zou zijn!
   Ik lees nu dit:
   Did Rothschild Write The Protocols of Zion ?

   I’m afraid Protocols may be genuine. They are lectures addressed to Jewish Luciferians (Illuminati, Freemasons) detailing an incredible plan to overthrow western civilization, subjugate mankind, and concentrate “all the wealth of the world…in our hands.”

   The lectures, typical of similar Illuminati documents, were leaked to the Czarist Secret police and published in Russia in 1905.

   The issue of anti Semitism diverts attention from this plot which has been unfolding for over 200 years and is behind world government, September 11, Iraq, Homeland Security and the bogus “War on Terror.”

   – See more at: https://www.savethemales.ca/000223.html?_ga=2.173382503.513652176.1496556366-1338107631.1496556366#sthash.yFzcqFoI.dpuf

   Researchers have speculated that Adam Weishaupt or Asher Ginzberg penned Protocols. At first I thought it was Rothschild himself. But because someone pointed out that the book refers to Nietzche and Darwin, it is more likely that Rothschild’s grandson, Lionel Nathan Rothschild (1809-1879) or someone like him, is the author.

   – See more at: https://www.savethemales.ca/000223.html?_ga=2.173382503.513652176.1496556366-1338107631.1496556366#sthash.yFzcqFoI.dpuf

   Al deze artikelen van Henry Makow Ph.D. zijn goed onderbouwd. Ze zouden me overtuigen, ware het niet dat dit artikel eindigt met de woorden:

   Our culture, not Protocols, is a hoax. Luciferian Communist Jews set an example for the Nazis. This is not a debating contest where I convince you to agree with me or vice versa. I am concerned only with the historical record. Our focus must be on establishing the truth.

   Luciferians like Rothschild, Lenin and Hitler still control the planet and intend to enslave humanity. I’m afraid that this will become increasingly evident. I pray I am wrong. This is a debate I want to lose.

   – See more at: https://www.savethemales.ca/000223.html?_ga=2.173382503.513652176.1496556366-1338107631.1496556366#sthash.yFzcqFoI.dpuf

   Let ook op de titel van deze website in de link: Save the males! Ik begrijp nu in elk geval waarom zoveel mensen denken dat er een Luciferiaans complot werd gesmeed door de Joden, de Vrijmetselaars en het Vaticaan (de Jezuïeten). Complotten bestaan wel degelijk, maar volgens mij is er beslist geen één groot (Joods) complot om de wereld te beheersen.

 • Treowd:

  “Protocols of Zion”– Damage Control

  Mankind is slipping into a permanent coma according to a diabolical plan that has been public knowledge for over a century.
  When The Protocols of the Elders of Zion” were leaked in the 1890’s, Masonic Jewish bankers did effective damage control.

  They tricked the gullible goyim into believing it was a “forgery” written by “anti-Semites.”
  The bankers couldn’t exactly admit the truth, that they were enslaving humanity, could they? ( Their whole system is based on deception and secrecy.)
  Thus they turned the disaster into an advantage by using it to incite more “anti-Semitism.”

  • mr.drs.Bou:

   Beste Treowd, hier valt Henry Makov voor mij door de mand:

   Many Jews, (especially Zionists/Neocons/Communists/socialists/liberals and feminists) are agents for the Illuminati bankers. The bankers tricked them into thinking they were”changing the world” into a socialist utopia. Unfortunately, this utopia is a mask for the tyranny of monopoly capital and Cabalism (i.e. Communism.)

   But everyone, not just Jews, is implicated in this diabolical plan. The Protocols’ Jewish world government is the British Empire repackaged. British imperialism was always a marriage of English aristocracy and Jewish finance under the rubric of (Cabalist) Freemasonry. American imperialism and Zionism serve the same cause.

   Freemasons, organized Jewry, Christian Zionists and most everyone of prominence are collaborators in the Illuminati bankers’ fraud. Selling out is a condition of “success.” The banksters reward complicity.

   The bankers’ fraud lies in the fact that our currency is created in the form of debt to them. No one can own currency. It is a medium of exchange like beads or shells. It is like oxygen. But they are leveraging their fraudulent “ownership” of currency into ownership of everything and everyone.

   – See more at: https://www.henrymakow.com/our_terminal_disease.html#sthash.RVqMVFLt.dpuf

   Geef mij maar Richard Wolff, die de geschiedenis analyseert in termen van economische ontwikkeling. En natuurlijk, het geldsysteem dat o.a. is gecreëerd door de Rothschild bankiers, moet worden afgeschaft. Het werkt namelijk niet, het creëert een maatschappij waarin de rijken steeds rijker worden en de prachtige prestigieuze gebouwen van de banken van 5 uur ’s avonds tot 8 uur ’s morgens LEEG staan, terwijl de daklozen wegkruipen onder de bankjes in het park.

   Money is only used to keep score. Het is een ruilmiddel, maar men heeft het gemaakt tot een middel om winst te maken! Dat is geen complot, maar een economisch mechanisme.

   Overigens blijf ik van mening dat het erfrecht hierin een grote rol speelt, maar dat onderwerp lijkt nog steeds taboe. Marx heeft het er niet over en Engels (Oorsprong van het Gezin etc.) begreep er geen snars van. Erfrecht is het mechanisme dat de seksuele orde bepaalt en in stand houdt. De huidige seksuele orde is WANORDE: incest, kinderverkrachting, vrouwenhandel, sadisme en ga zo maar door. Maar goed, ik dwaal af, dus ik stop.

   Ik zal deze draad even opschonen, want David Ike is niet relevant, maar Henry Makov is dat wel! Nogmaals mijn dank voor de leestip, Treowd. Ik heb weer iets geleerd. 🙂

   • Treowd:

    Het is wat moeilijk te reageren beste Boudine omdat de reactie waarop ik reageer bij de latere reacties staan en de reactie zelf weer bij de eerdere reacties aangemaakt wordt. Maar goed als ik splits dan lukt het wel boublog twee maal openen…

    “Beste Treowd, hier valt Henry Makov voor mij door de mand:”

    Die groepen die Henry Makov daarin lijkt te benoemen maken en kunnen allemaal deel uit maken van die synagoge of satan en mogelijk doen ze dat ook als ze propageren jood te zijn. Kijk hoe vele neocons zich lijken te manifesteren zie o.a. #pizzagate… israel wordt uiteindelijk de zetel van dat satanische rijk mede omdat dat dat het tegenovergestelde is wat het heilige woord lijkt te beschrijven.(da heilige boeken) Het satanische zit hem verder daarin dat een iedereen een zion-jood kan zijn en worden, iedereen welke occult die synagoge aanhangt zoals b.v. een jezuit alle maskerades aan kan en mag nemen welke het uieindelijke doel lijkt te dienen….

    • mr.drs.Bou:

     Beste Treowd, ik was bezig om deze draad wat op te schonen. David Ike kan wel weg, vind ik, en ook de discussie over David Duke is niet relevant.
     Heel veel reacties zijn verdwenen omdat deze de kern van de discussie niet raken. Het gaat mij om de rol die de Protocollen spelen.

   • Treowd:

    Al die concepten die spelen een rol Boudine evenals het erfrecht, het zijn slechts de gereedschappen en mechanismen dat af te dwingen waar men uiteindelijk naar toe wil.
    Emanicipatie vernietigde de rollen in het gezin en vervaagd de rol-modellen binnen het gezin en uiteindelijk het gezin zelf (de samenhang) (zie de protocols) Hun instrument voor de massa af te stompen en te misleiden te mis-sturen (misguidance) is de t.v. vandaar dat er nu uiteindelijk ‘smart’ tv’s zijn. De beste pc is een appel (the forbidden …)
    De pc zal uiteindelijk die wereld voor hun optuigen die er haaks op staat, de natuurlijke creatie (satanisme), dus haaks op de ware realiteit, de maatschappijen zijn er al op voorbereid.
    Maaar…diezelfde pc gooit ook roet in het eten…. 🙂

    • mr.drs.Bou:

     het zijn slechts de gereedschappen en mechanismen dat af te dwingen waar men uiteindelijk naar toe wil.

     AHA!! Dat is de angel, de kern van ons verschil van mening. Volgens mij zijn het mechanismen die op het eerste gezicht voordeel bieden, waarna men ontdekt dat ze ook een keerzijde hebben.

     Ken jij het boek: “In het jaar 2000” van Bellamy? Geschreven in of rond 1900, vol met prachtige toekomstbeelden. Neem nou de TV. Voor iedereen zo’n ding in huis had, speelden we ’s avonds gezellig een spelletje ganzenbord of schaak. Toen kwam dat ding. Veel mensen spreken elkaar of hun kinderen nog nauwelijks, want ze zitten te kijken. Elk een eigen TV of I-phone en ze kijken allemaal naar wat anders. Is de TV uitgevonden om ons van elkaar te vervreemden? Of is het een prachtig ding dat (des-)informatie verspreidt?
     Zijn de Protocollen echt of fake?
     Zij die denken dat ze echt zijn, zien in alles een (satanisch) plan.
     Zelf denk ik dat ze fake zijn. Alle ontwikkelingen zijn als zodanig niet bewust gepland, maar elk voordeel hep se nadeel! (Vrij naar Johan Kruyff, die het omgekeerde zei: Elk nadeel hep se voordeel!) Er is dus volgens mij niet één groot complot om de wereld te beheersen, maar er zijn wel mensen die de wereld willen beheersen: Assurbanipal, Alexander de Grote, keizer Nero, Karel de Grote, Napoleon, Stalin, Hitler, George Soros, de Clintons… en ga zo maar door.

     Dat een aantal al dan niet Joodse families al twee of drie eeuwen bezig zijn om macht te verzamelen (vergeet de Britse Windsors niet, zij zijn niet Joods!), dat hangt volgens mij samen met het erfrecht van vader op zoon. Ook Assurbanipal erfde zijn troon en zijn machtswellust van zijn vader Esharradon. Zo ook Hammurabi. Overal waar het erfrecht van vader op zoon zijn intrede doet, ontstaan de machtswellust en het streven naar rijkdom van mannen. De Israëlieten uit de Bijbel waren het schoolvoorbeeld van patriarchaal. De Bijbel is daar eerlijk over: systematische incest gepaard aan wrede machtswellust. De 12 zonen van aartsvader Jacob roeiden de bewoners van Sichem uit, waarna Jacob met zijn hele stam op de vlucht sloeg. Moordzuchtige lafaards!
     Overigens waren die Protocollen wel visionair, maar het zelfde kan worden gezegd van o.a. 1984. Big Brother is watching you kun je echter ook omkeren: ik kijk geen tv, dus ik watch geen Big Brother. 😉

 • Treowd:

  Excuus voor de typo’s en graag aangedragen 🙂 Al die losse versplinteringen zouden tesamen kunnen komen in die synagoge van hun sjataan. En als er straks alleen nog maar op elektronische wijze geld aanwezig is in de maatschappijen zijn die banken de pralende tempels van het zelfde instrument waarmee men hun rijk opgericht heeft. Het zou me niks verbazen. Money is the root of all evil….

  Horace Andy – Money, Money

 • mr.drs.Bou:

  Beste Treowd, dank voor deze discussie.
  De vraag of de Protocollen echt zijn, of fake, is eigenlijk niet zo relevant. Wat voor mij vooral fake is, dat zijn al die theorieën die de ontwikkelingen van de laatste decennia verklaren vanuit een satanisch complot van (crypto-)Joden, vrijmetselaars, satanische illuminati en zo voort. Iedere piramide, elk pentagram is daarmee verdacht. Volgens mij werkt dat niet zo. De geschiedenis ontwikkelt zich in een samenspel van krachten en een belangrijke motor is volgens mij het erfrecht van vader op zoon. Dit erfrecht leidt tot goed en kwaad! Tot dualisme. Tot de erfzonde…
  Bedankt ook voor het muziekje, maar niet het geld is de wortel van het kwaad, al is geld nu wel het vehikel van het kwaad.

  • Treowd:

   Graag gevoerd Boudine iedere reactie maakt deel uit van het geheel al waren er wat die wat minder relevant waren en ook door mij aangedragen vanwege de verschillende visies. Verder ben ik zelf niet zo overtuigt dat het satanisme geen zeer grote rol in dit alles zou spelen. Om een gedeelte van een quote aan te halen “Yet the individual is handicapped by coming face to face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists” J. E. Hoover. Het zou ook monsterlijk zijn…Toch zijn er vele facetten zichtbaar van een satanische invloed op de sturing richting een NWO waarbij ook de kinderontvoerings en misbruik praktijken een rol lijken te spelen.

   Waarbij A. Crowley heeft geschreven “Do what thou wilt shall be the whole of the Law” in de Thelema Deze man heeft demonen aangeroepen om zijn werk te vervolmaken als ceremoniele magier, van donkere magie. Alles wat donker is maakt deel uit van het satanische en kan het licht als het ware niet verdragen. Maar het kan wel wezen dat het satanisme slechts als een mantel zou kunnen dienen. Ter schock doctrine b.v.

   Kinderprogramma’s op t.v zitten boordevol programmering van witchcraft en satanisme
   verder is de isthar gate aka seat of satan of een replica ervan overgebracht naar Berlijn (symboliek , verering) Ook de muziek industrie zit boordenvol met aanwijzingen dat de jeugd onbewust het zij bewust baphomet aka satan als iets heel gewoons gaat beschouwen zelfs vereren. Het is een programmering…Voor veel jeugd is het koren op de molen want die willen eigenlijk al heel lang graag precies wat ze zelf willen 🙂

   • mr.drs.Bou:

    Beste Treowd,
    Ik kan de gewiste reacties heel gemakkelijk terugzetten. Het wissen was veel meer werk, want daarbij vraag ik me steeds af: waar gaat dit over? Is dit een zijspoor, of doet het ter zake? Alle gewiste reacties zijn dus door mij grondig gelezen. Maar OK, ik zet ze wel terug.
    Wat betreft Satan, ik heb even doorgelinkt naar de prachtige oude Romeinse stad Pergamum in het huidige Turkije. Een van de monumenten was dus een standbeeld van Zeus/Jupiter, oppergod van de Grieken. In het boek Openbaringen wordt dat de Troon van Satan genoemd.
    De oorspronkelijke Satan is Lucifer, dat is Venus als ochtendster: Phosphorus. Dat zou een “gevallen engel” zijn. Volgens mij is Venus een planeet. Zij werd vereerd als Aphrodite, als Isis en als Ishtar, in het RK geloof veranderde ze in de maagd Maria, moeder van Christus.
    En Zeus/Jupiter is eveneens een planeet! Oppergod van de Grieken, in Assyrië Baal, in Babylon Marduk, in Egypte Amon! Zowel God als de duivel waren oorspronkelijk planeten, maar in de oudheid geloofde men dat de hemel bezield was. De zon, de maan en de vijf zichtbare planeten werden beschouwd als bewuste en machtige wezens, machtiger dan koningen. Om hen gunstig te stemmen, moest men hen offers brengen, zoals wij nog altijd doen aan de koning als hij jarig is.
    De grote vraag is, waarom men zo bang was voor die hemellichamen. Volgens Velikovsky komt dat doordat er nog in het historische verleden kosmische rampen gebeurden. Volgens hem was de Bijbelse god Jhwh een komeet! Ik bestudeer die stelling al vele jaren en tot op heden heb ik in velikovsky best wel veel fouten ontdekt, maar tegelijkertijd ben ik er meer en meer van overtuigd geraakt dat Jhwh een komeet was! 😉
    Een komeet is al net zo’n dood ding als Jupiter en Venus. Het geloof in God is dan al net zo dwaas als het geloof in de duivel. Dat men mensen probeert te manipuleren met dit geloof, dat weet ik. Zelf ben ik er in opgevoed, Rooms Katholiek, maar wat een onzin! Emotionele manipulatie ten top! Dat de kinderen daar nog steeds in worden opgevoed, dat dit mede een bewuste vorm van manipulatie is, dat deze manipulatie aantrekkelijk is omdat hij een valse bevrediging van emotionele behoeften biedt, dat alles weet ik. Maar er is een groot verschil tussen een bewust complot en de spontane ontwikkeling van de cultuur.
    En nu ben ik weer buiten. Vanavond of morgen zal ik de rest van deze draad terugzetten.

    • Treowd:

     Het was niet mijn bedoeling om op de moderatie te wijzen beste Boudine, dat kan een noodzakelijk iets zijn om boublog in juiste banen te leiden en zuiver op het onderwerp te houden dat lijkt me zeer zeker prima verder! Alles maakt deel uit van het geheel dat we juist daar uitkwamen waar de discussie naar toe ging, op die wijze bedoelde ik dat aan te geven.

 • marc:

  Wat vervelend dat u alleen maar reacties laat staan die VOLGENS U bijdragen tot het onderwerp.
  Iemand die hier komt, ontneemt u wel de mogeljkheid om reacties en meningen van anderen te lezen.
  Dat mag, he is uw site, maar dat ben ik niet gewend. Juist openheid en vrijheid van meningsuiting ben ik gewend. Er is toch niet gescholden of iets dergelijks? Er is alleen maar uitwisseling geweest van meningen en gedachten.
  U zegt dat het om de rol gaat van de protocollen maar u veroordeelt de protocollen wel in uw titel. Dan kunt u toch iets verwachten?
  Ik moet eerlijk zeggen dat ik verwijdering van reacties niet had verwacht.
  Hopelijk kunt u zich dit voorstellen, indien u in mijn schoenen zou staan.

  • mr.drs.Bou:

   Beste Marc, De discussie werd te lang, veel was niet zo relevant en David Ike doet echt niet ter zake. Lees de artikelen die Treowd heeft aangedragen en vraag je af wat je er zelf van vindt.

 • mr.drs.Bou:

  Nou, ik heb alles weer teruggezet en nu laadt BOUblog weer traag. Veel succes met het zoeken naar uw eigen mening! 🙂
  Etenstijd! Ha, lekker eten! Smakelijk allemaal.

 • Geuz:

  Leo Lehman heeft ooit een ook goed artikel over deze Protocollen hoax geschreven.
  http://historicism.com/misc/protocols.htm
  De strekking is geheel anders dan die van bovenstaand artikel.

  De protocollen beogen Jodenvervolging.
  Aangezien Adolf Hitler een Rooms Katholiek was, is het verdenken van de Jezuïeten, die al eeuwen lang bekend staan om hun pamfletten, niet vergezocht.

  • mr.drs.Bou:

   Beste Geuz, welkom op BOUblog en bedankt voor de link. Volgens Leo Lehman zijn de protocollen dus door de Jezuïeten geschreven. Zou kunnen, maar een feit is en blijft dat de schrijver(s) onbekend zijn. De protocollen beogen inderdaad Jodenvervolging. Ze zouden zijn geschreven in Frankrijk, waar de Jezuïeten invloed hadden, maar ze zijn gepubliceerd in Rusland, waar de Jezuïeten geen enkele invloed hadden. Ik geef nog even een citaat, voor wie mee wil lezen:

   Although first published in Russia in 1903, the Protocols of Zion had their origin in France and date from the Dreyfus Affair, of which the Jesuits were the chief instigators. They were planned also first to take effect in France, by the overthrow of the “Judaic-Masonic” government of the French Republic. But the discovery of the gigantic fraud of Leo Taxil, who had been openly supported by the Jesuits, the concluding of the Franco-Russian alliance, along with the Vatican’s difficulties with the French government at that time, made it more opportune to have them appear first in Russia.

   These Protocols of supposedly Jewish leaders are not the first documents of their kind fabricated by the Jesuits.

   For over a hundred years before these Protocols appeared, the Jesuits had continued to make use of a similar fraud called “The Secrets of the Elders of Bourg-Fontaine” against Jansenism– a liberal French Catholic movement among the secular clergy. The analogy between the two forgeries is perfect– the secret assemblage in the forest of Bourg-Fontaine, the plan of the “conspirators” to destroy the Papacy and establish religious tolerance among all nations, the alleged plot against Throne and Altar, and the setting up of a world-government in opposition to the Catholic Church. There is the same dramatization of the negative pole of the historic evolution of the world, in order to bring out, by contrast, the positive Christian (Catholic) pole, around which all conservative forces– the monarchy, the aristocracy, the army, the clergy– must gather to save the world from Satan’s onslaught.

 • Treowd:

  Jesuits; Rulers of Evil. Part I

  This is an interview I did with Mike Williams of Sage of Quay with my friend, Bruce Hillyer last week. It exposes the true rulers of the Matrix. We are told to follow the rules. Rules are made by Rulers, also known as a measurement device or a ruler. When we Register, REG = REgal or crown, and ster means to enroll. It is up to us, we the people, to reclaim the author of our own authority and take back our liberties as sovereign beings.
  Gepubliceerd op : Jul 7, 2016

 • Uhm… fake of niet.

  Het protocol is een realiteit. En Zionisme is ook een realiteit.
  Je hoeft alleen maar om je heen te kijken in de wereld…

  De Jezuieten zijn, volgens ex-Jezuiet Alberto Rivera, verantwoordelijk voor het schrijven van zowel Mein Kampf als The Protocols of elders of Zion. En hij zat dichterbij de bron dan wij. En overigens wordt zelfs op Wikipedia geschreven dat een Katholiek Jezuiet Mein Kampf schreef, met daarin forse kritiek op Zionisme. En als je dan ziet dat de Knights of Malta en alle Freemasons als hoogste ideaal hebben ‘het herbouwen van de tempel in Jeruzalem’, tja dan is 1+1 gewoon 2.

  Uiteindelijk: Alle wegen leiden naar Rome.

  • mr.drs.Bou:

   Beste Frank,
   Welkom op BOUblog en ook jij denk dus dat die fake Protocollen een pennenvrucht zijn van de Jezuïeten. Dat zou best kunnen, maar ik weet het niet. Volgens jou leiden alle wegen naar Rome, maar er leiden ook nogal wat wegen naar Jeruzalem.

   Op Want to Know een goed artikel van Guido over de Mossad:
   Valse vlag operaties: Juval Aviv, MOSSAD-agent versprak zich.. 2x..!

   Dit artikel gaat o.a. over een YouTube, waarvan we het bestaan kenden, maar die we van de week wéér voorbij zagen komen. Hij is weer uiterst actueel en feitelijk hebben we deze video nog nooit op de site gehad. Het gaat over de rol die de MOSSAD speelt in het Zionistische ‘stratego-spel’ hier op Aarde. Het ‘spel’ dat verantwoordelijk is voor moord, manipulatie, doodslag, heftige oorlogen, terroriseren en vooral: het camoufleren van de daden van de Mossad, de Israëlische geheime dienst. De lafheid die van de acties van deze boevenbende afstraalt, is ongekend. Natuurlijk bestaat geen enkele geheime dienst uit lieverdjes, maar waar deze Mossad voor staat, is het summum van doortraptheid. En voor de goede orde, nogmaals: dit alles heeft NIETS, maar dan ook helemaal NIETS met de essentie van het Jodendom te maken..

   Volgens mij hebben ook de Protocollen helemaal niets met de essentie van het Jodendom te maken. Maar het Zionisme is sinds de jaren ’40 veranderd in een terreurbeweging en de Mossad is een criminele organisatie.

 • Treowd:

  Mogelijk leiden alle wegen naar Rome als men in beschouwing kan nemen dat de synagoge of satan in connectie staat met de zetel van satan die mogelijk binnen de muren van het vaticaan occult een begrip kan zijn. Een zwarte paus (hoogste jezuit) staat boven een witte paus en het vaticaan draagt vaak de kleur paars , the color purple en die kleur staat voor ‘the whore of babylon’ welke op de rug van the beast meelift.
  Zou het kunnen zijn dat the beast dan eigenlijk het leger van het vaticaan bestuurt / bestiert en in dat leger zowel jezuiten als zionisten elkaars masker dragen ter verwarring? The whore zetelt in de steden met de zeven heuvels Rome en W.DC they is riding the beast….

Laat een reactie achter

Recente reacties