Archief
Artikelen

Brexit lijkt een fraai nieuw scrabble-woord, maar het is ook een politieke beslissing die van grote invloed is op de toekomst van de EU. De Britten hebben hun eigen munt behouden, dus uittreden is nog goed mogelijk. Op 23 juni a.s. wordt er in Engeland een referendum gehouden, nota bene op initiatief van David Cameron. Hij dacht op deze manier in Brussel een aantal speciaal voor Engeland gunstige regels door te drukken, maar hij wil zelf niet echt weg uit de EU. Nigel Farage, een Europarlementariër die al jaren roept dat de EU volstrekt ondemocratische is, dat deze politiek tot mislukken gedoemd is en ga zo maar door, is vóór een uittreden uit de EU. Maar laten we beginnen met Tony Gosling, die het verband duidelijk maakt tussen Bilderberg en Brexit.

Frm BBC Journalist: Why Bilderberg Won’t Allow BREXIT duurt 12 minuten.

Gepubliceerd op 8 jun. 2016

In this video Luke Rudkowski talks to Ex-BBC Investigative radio journalist, Tony Gosling right outside of the Bilderberg hotel moments after it was completely locked down. The two discuss the bilderbergs connection and influence of the recent Brexit vote taking place in the Great Britain. Tony goes over historical context to the decision and its larger implications.

Bremain or Brexit: Campaign for positive future vs. campaign of fear duurt 13 minuten.

Gepubliceerd op 7 jun. 2016

With a little over two weeks left until the UK makes its historic choice on whether to remain part of the EU or not, David Cameron – the key figure in the “remain” campaign – has said his opponents have been lying to the British people. To discuss the UK’s historic choice, RT is joined by political commentator David Vance and writer and commentator John Wight.

Voor wie hem nog niet heeft gezien: Brexit the Movie is door Irma Schiffers ondertiteld. Dit is inderdaad wel een MUST SEE. Hoewel het gaat over Engeland, zegt Brexit the Movie een hoop over het ondemocratische gehalte en de geldverspilling van de EU.

Brexit The Movie – NL ondertiteld duurt een uur en 11 minuten.

De volgende video is een opsomming van de mensen die in de jaren ’50 achter de vorming van de Europese Unie stonden. Ze blijken allen sterke banden te hebben gehad met het fascisme, Hitlers Nazi regime of andere antidemocratische organisaties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het democratische gehalte van de EU zo ongeveer 0.0 is! De blauwdruk voor deze Europese superstaat is afkomstig van de Nazi’s.

The Nazi-Fascist Origins of the EU Superstate – Rodney Atkinson duurt 38 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

14 Reacties op “Kiezen de Britten voor Brexit?”

 • mr.drs.Bou:

  Paul Joseph Watson: The Truth About #Brexit duurt 20 minuten.

 • mr.drs.Bou:

  UK PM warns Br-exit would result in “lost decade”

  Plaatje:
  Who pays the most into the EU and who gets the most back?

  Daaruit zou blijken dat wij in Nederland per persoon jaarlijks 378 euro meer aan Brussel betalen, dan we terugkrijgen.

 • mr.drs.Bou:

  End the EU, it’s a CIA Covert Operation

  Joining us, once again, to discuss these questions is Dr. Paul Craig Roberts, former US Assistant Secretary to the Treasury for Ecomonic Policy, who explains the EU’s beginnings as a project of the CIA, and assesses its current role as as an anti-democratic tool of corporate control. Whether or not a majority “leave” vote will actually lead to Brexit, Dr. Roberts argues that a decisive rejection of EU membership by UK citizens could embolden other EU member states to follow suit, thus precipitating the break-up of NATO, and in turn, bringing an end to Washington’s crazy designs for a New World Order.

  Dr. Paul Craig Roberts 2016 : Vote BREXIT – End the EU, a CIA Covert Operation duurt een uur.

  Gepubliceerd op 29 mei 2016

  MP3 & SHOW NOTES

 • mr.drs.Bou:

  Brexit is the only way the working class can change anything
  Lisa Mckenzie

  Working-class people’s voices are rarely heard outside their communities, and almost never within the political or media sphere. However the EU referendum debate has opened up a Pandora’s box of working-class anger and frustration. It is clear that the Westminster politicos are quite unnerved by this. Even I am surprised by how the referendum has captured the attention and the imagination of the same people that only last year told me they had no interest in the general election “because ‘they’ are all the same”.

 • Groene Wolf:

  https://www.youtube.com/watch?v=xArf0fieRwo
  We Are Change: Brexit and the end of the European Union Explained

 • mr.drs.Bou:

  De volgende documentaire maakt nogmaals overduidelijk waarom de EU of Brussel niet werkt. Er gaat heel veel geld in om dat niet wordt besteed aan de bevolking. Het is een elitaire troep, volslagen ondemocratisch en overbodig duur. Het is als het ware het Versailles van onze tijd.

  THE BRUSSELS BUSINESS. Who runs the Europe duurt een uur en 25 minuten.

 • yvonne:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/06/docu_waarom_minpres_zo_bang_is_voor_referenda.html

  EXCLUSIEF filmpje. Thierry Baudet (Forum voor Democratie) haalt in deze prima minidocu even vernietigend uit naar eurofiele potentaat Mark Rutte, die gisteren zijn vrindje de landsadvocaat (en staatsomroep) inschakelde om onze democratie & natiestaat verder om zeep te helpen. Met heerlijke beelden van het glorieuze GeenPeil Referendum en waarheden als koeien door politiek filosoof John Laughland. Kijken dus.

 • mr.drs.Bou:

  Britain decides to leave EU

  Gepubliceerd op 24 jun. 2016

  A historic day for Britain and the European Union. A majority of Britons have voted to leave the bloc in a referendum after 43 years of membership.

 • mr.drs.Bou:

  De pond is gedaald, maar het goud maakt een luchtsprong! Dit is belangrijk, mensen, dit is een EU-aardverschuiving! Eindelijk! Nexit next!!!

  ‘EU is failing, EU is dying’: Nigel Farage speech following Brexit vote

  Brexit: ‘We hebben gevochten tegen leugens, corruptie en misleiding’

  Het was de moeite waard om er de hele nacht voor op te blijven en Sky-news op internet live te volgen want het is echt definitief BREXIT! 51,8% ‘Leave’ om 48,2% ‘Remain’. De opkomst was ongekend hoog, 72,1%. Het Britse volk heeft gesproken.

  Nigel Farage: Brexit, 23 juni is onze onafhankelijkheidsdag, met dank aan Irma Schiffers voor de NL ondertitels. 🙂

  Gepubliceerd op 23 jun. 2016

  Nigel Farage liep al vast vooruit op de einduitslag. NL ondertiteld

 • mr.drs.Bou:

  Tot slot de Telegraaf:

  ‘Overwinning voor gewone Britten’

  ‘Laat die Britten lekker gaan!’

 • yvonne:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/06/video_europese_media_zijn_onde.html#more

  Verliezers zeggen altijd dat de methode niet deugt, het volk het niet begrijpt en democratie alleen werkt als de ‘juiste’ keus gemaakt wordt. Maar de verliezers van het Brexit-referendum hebben de media aan hun zijde. Een geslagen europaus JS Juncker gaf zojuist een persco over Brexit. Op een slotvraag uit de zaal, of de keus van de Britten het einde van de EU betekent, zegt hij ‘Nee’. En terwijl hij daarop meteen van het podium afloopt, krijgt hij van de zaal vol “journalisten” een luid applaus. Dat kun je beschamend vinden en dat is het ook. Maar vooral bewijzen de media, die al de hele ochtend in shock reageren op Brexit, onderdeel zijn van het probleem: volkomen kritiekloos als het op de Europese Unie aankomt. En daarom zijn de media net zo ongeloofwaardig en onbetrouwbaar als de Europese politieke leiders. Politiek statement van Juncker, Tusk, Rutte en hoe de verliezers vandaag ook allemaal moge heten hierrr.

  En daarom zijn de media net zo ongeloofwaardig en onbetrouwbaar als de Europese politieke leiders. Precies!!!

 • mr.drs.Bou:

  Gerald Celente -Trends in the News SPECIAL Brexit Episode duurt 12 minuten.

Laat een reactie achter

Recente reacties