Archief
Artikelen

Bovenstaande zandsculptuur en de foto zijn gemaakt door een vriend. Dat is wel een groot compliment! Deze zomer zal ik echter vrij weinig tijd hebben voor BOUblog. Ik ben bezig in de tuin, deze meimaand is zo groeizaam! Er moet ook nog een hoop gebeuren. Mijn tuinbankje staat nu in de weg in de keuken, ik wil het drie maal in de scheepslak zetten, anders rottie weg! Ook de buitenboel moet deze zomer gelakt, eerst de deur en dan de kozijnen verven. Deze zomer wordt ook de gevel hersteld van de “aardbeving” van die nodeloze noodsloop. En intussen groeit Dionysos… langzaam maar zeker loopt het goed af!

Andere foto’s van dezelfde vriend (er zijn er meer!):

Maar het allermooiste blijft toch deze sculptuur van Vrouwe Veiligheid en Justitie, die diep vernederde en diep gezonken gevallen vrouw! Wie zal haar ooit nog verheffen naar haar positie van de grote godin?

Moge deze grote godin opstaan en zegevieren!

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

1 Reactie op “Prettige zomer, voor ons allemaal!”

  • Als je het slagveld van Vrouwe Justitia bekijkt vanuit de invalshoek van bijvoorbeeld de kwestie Demmink en dergelijke, zijn vooral de mannen de kwaden geweest. Maar een echte Kwade Pier is natuurlijk wat anders. Die maakt het de machthebbers juist lastig ook al krijgt hij vaak de geprojecteerde schuld op zich geschoven. Kortom ik wens Vrouwe J+V een leuke Kwade Pier aan haar zijde. Om samen onrecht te bestrijden.

Laat een reactie achter

Recente reacties