Archief
Artikelen


Iedereen weet reeds dat het Russische leger Oekraïne is binnengevallen, maar de OVSE heeft nog niet waargenomen dat ze de grens overstaken. Uit geheime informatie van de CIA en de Mossad blijkt echter dat die Russische troepen op dat moment vrijwel gewichtloos waren. Ze vielen met zwevende sprongen Oekraïne binnen. Of deze techniek ook werd gebruikt voor de Russische tanks, of voor de BUK die MH 17 neerschoot, wordt nog onderzocht. Duidelijk is echter wel dat heel Europa wordt bedreigd door deze uiterst geheime strategie. Hoe gevaarlijk het Russische leger is, blijkt duidelijk uit deze satellietbeelden:

Russen kunnen zichzelf vrijwel gewichtloos maken! Dat is hun geheim! Dank zij mijn speciale contacten met WIKI-leaks ben ik daarvan reeds op de hoogte en ik wil u daarvoor waarschuwen. Russen kunnen zweven!

Ook de civiele Russische bevolking beheerst deze geheime gevechtstechniek. Misschien zijn de mannen in onderstaand filmpje wel reservisten die reeds zijn getraind in het Russische leger. Ze kunnen in dat geval ieder moment worden gemobiliseerd om naar Europa over te springen.

Gelukkig verdedigt de NATO onze grenzen, want dit wilt u toch niet in uw keuken? Dan maar liever wat NATO-tanks in uw achtertuin!

Heren, wees op uw hoede! Die Russen zweven alle grenzen over! Ook de Russische vrouwen beheersen deze ultrageheime zweeftechniek! Ze zien er weliswaar lieflijk en ongevaarlijk uit, maar vergis u niet! In werkelijkheid zijn die zweverige Russische vrouwen super geëmancipeerd, uiterst verleidelijk, vrijwel geruisloos en juist daarom levensgevaarlijk!

Een laatste waarschuwing: Het meest gevaarlijke Russische regiment is dat van de Kozakken! Zij hebben een eeuwenlange oorlogservaring. Let ook op de messen die ze aan hun gordel dragen! U bent nu in elk geval gewaarschuwd! Als de Russen komen, dan is ieder verzet zinloos…

Wees dus op uw hoede voor die Russische troepen! Hun leider is niet de Oekraïense verzetsheld Stepan Bandera, maar de Moskal Rus Igor Moisejev. Zijn elite-troep is zeer goed georganiseerd en de training is streng. Deze alle andere troepen verslaande troep kan elk moment toeslaan om heel Europa te veroveren. Ze zijn werkelijk onweerstaanbaar!

Dit keurkorps vormt echter slechts de achterhoede. Een andere, minstens even gevaarlijke Russische troep is ooit reeds doorgedrongen tot Amsterdam! Die Russische troepen veroveren langzaam maar zeker de hele wereld! Hun aanval, zeg maar hun standaard veroveringsactie, duurt slechts een uur en 22 minuten. Dat is snel!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

9 Reacties op “Russische troepen veroveren de wereld”

 • Matt:

  Prachtig. Ik waardeer jouw gevoel voor humor, Boudine.
  Het ergste is dat er toch nog een groepje mensen zijn die er alles aan doen om de Russen in een zo kwaad mogelijk daglicht te stellen.
  Intriest dat wij zo voor de gek worden gehouden en zo een oorlog ingelokt worden.
  Fijne dag verder, ik hoop dat je niet teveel voor de gek word gehouden.

  • Boudine:

   Beste Matt,
   We werden gisteren inderdaad weer voor de gek gehouden! Die gek van het NOS journaal zegt dat de dader van de MH 17 aanslag is gevonden! Het is een Rus, uiteraard, en hij heeft een BUK raket afgeschoten. Dat blijkt uit afgeluisterde telefoongesprekken die nu zijn ontdekt.
   De volgende stap is uiteraard dat men Rusland vraagt om uitlevering van de dader. Als Rusland zegt: “prima, maar geef eerst het bewijs,” dan volgt men het Afghanistan scenario: Bom bom bom op Rusland.
   Ik ben geen wapen-expert, maar ik vraag me af of je met een BUK raket duizend kleine gaatjes kunt schieten in de cockpit van een Boeing. Volgens mij doet een BUK gewoon BOEM. Die kleine gaatjes wijzen op een machinegeweer…
   Kortom: het was weer 1 april!

 • Hahaha! Leuk gevonden Boudine en mooi om te kijken.

  • Boudine:

   Dank je wel, Ingrid. Zelf vond ik die zwevende vrouwen in hun lange jurken het mooiste. Af en toe even tijd voor wat leuks, dat is wel belangrijk! 😉

 • Joop:

  “Een laatste waarschuwing: Het meest gevaarlijke Russische regiment is dat van de Kozakken! Zij hebben een eeuwenlange oorlogservaring. Let ook op de messen die ze aan hun gordel dragen! U bent nu in elk geval gewaarschuwd! Als de Russen komen, dan is ieder verzet zinloos…”

  Hahaha, die Boudine! Ik zat de quote net te lezen en mijn gedachten dwaalde af naar het Rusland-bashen en het herschrijven van de geschiedenis door Arsenicum Yatsenjoek (de communisten startte de Tweede Wereldoorlog door Oekraïne en Duitsland binnen te vallen, dat weten wij ons allemaal nog wel te herinneren, toch?)

  Boudine heeft het bewezen, 9/11 is uitgevoerd door Kozakken in opdracht van Vladimir Poetin. Niet met box-cutters maar met levensgevaarlijke messen.

 • Boudine:

  Dit is echt helemaal 1 april!

  Yatsenyuk: Putin’s ultimate goal is to wage the war against the West

 • Harry v.d. BVD:

  Nou zeg; dat dit nou pas in e openbaarheid komt…. Jaren geleden heb ik bij de BVD gewerkt en wij zagen ze toen al vliegen!

 • mr.drs.Bou:

  In Nederland vieren we 1 april en Keuningsdag, maar geen 1 mei. In Rusland viert men echter 1 juni! Het is een feest voor de kinderen en dit doen ze zo:

  So You Think You Can Dance? Young Russians Flaunt Their Footwork For Children’s Day

  Russian children celebrate Children’s Day in Russia by impressive ballet performance

Laat een reactie achter