Archief
Artikelen

President Poetin is in Rusland zeer populair. Kijk even rustig naar het bovenstaande plaatje, dan begrijpt u waarom. Maar president Poetin doet niet alleen goed voor zijn eigen bevolking, hij schept banden tussen allerlei landen, ten eerste de BRICS (Brazilië, Rusland, India, China en South Africa), maar ook andere ontwikkelingslanden mogen zich aansluiten. Poetin wil vrede en hij verzet zich tegen de voortdurende agressie van het “vrije wilde Westen”, dat vooral geïnteresseerd is in winst en wapenindustrie. De VS en Israël gaan daarin voorop! De VS geeft miljarden dollars uit aan “defensie” terwijl de bevolking steeds meer wegzakt in een uitzichtloze armoede. Israël bombardeert regelmatig de Palestijnen die ze eerst hebben opgesloten in de Gazastrook. Maar de EU is een trouwe bondgenoot van deze twee agressieve boevenstaten! Samen met de VS vormt de EU de NATO en de NATO meent dat zij boven de Verenigde Naties staan!

Terwijl het heilloze trio VS-Israël-EU nu tot het uiterste gaat om Rusland te verleiden tot een directe confrontatie in Oekraïne, blijft president Poetin kalm. Hij laat zich niet provoceren, maar als de VS en de EU economische sancties willen, dan kunnen ze die krijgen! Zou Rusland gewapend ingrijpen in de bloedige moord op de bevolking van oost Oekraïne, dan volgt er waarschijnlijk een wereldoorlog, inclusief voldoende kernwapens om al het leven op aarde talloze malen te vernietigen. Maar Poetin stuurt een konvooi met hulpgoederen! Helaas staat dat konvooi nu nog voor de grens…

Intussen doen de media er werkelijk alles aan om Poetin zwart te maken. Wij moeten allemaal bang zijn voor de Grote Beer! Om te weten hoe absurd dit is, kan men naar Poetin luisteren en zelf oordelen, zonder zich iets aan te trekken van het sluwe NOS-gestook tegen deze man. In de volgende video praat Poetin met de Russische pers over Oekraïne, de burgeroorlog en de boeven die daar aan de macht zijn. Vervolgens heeft hij het over de economische sancties die de VS en de EU tegen Rusland inzetten. Zijn waarschuwing is duidelijk en op dit moment heeft zowel de VS als de EU reeds last van de tegen-sancties van Poetin. Besef wel dat Poetin de gaskraan niet heeft dichtgedraaid! Hij houdt nog altijd een belangrijke troef achter de hand.

Vladimir Putin on US Sanctions and Ukraine – English Subs duurt 13 minuten.

De volgende video heb ik hier gevonden. De volgende video is een toespraak van Poetin op 10 februari 2007 tijdens de 43e Munich Security Conference, die sinds 1964 jaarlijks wordt gehouden. Aanwezig waren o.a. Angela Merkel, Hillary Clinton en de Zionistische havik Senator Joseph Lieberman.

In vriendelijke, maar directe bewoordingen uit Poetin zijn kritiek op het streven van de VS naar een New World Order, waarin één wereldregering alle macht heeft. Hij noemt dat model unipolair. Niet alleen leidt dit streven tot steeds meer gewapende conflicten, maar het doel is volgens Poetin feitelijk onbereikbaar! Poetin pleit voor multipolariteit, een democratisch model waarin zelfbestuur en diplomatiek overleg tussen verschillende landen de boventoon voeren. Hij wijst op het feit dat er na het uiteenvallen van de Sovjet republiek, in Rusland op een vreedzame wijze grote veranderingen hebben plaatsgevonden. Hij wijst tevens op de agressieve politiek van de NATO, die in de voormalige communistische landen van Oost Europa de ene legerbasis na de andere plaatste. Rusland voelt zich daardoor terecht bedreigd. Hij wijst op de overeenkomsten om kernwapens te vernietigen, waaraan Rusland zich stipt heeft gehouden. En hij wijst op de economische ongelijkheid die door de huidige politiek van het IMF in stand wordt gehouden. Dit alles gaat ten koste van de veiligheid. Poetin wil geen oorlog, maar vrede!

VLADIMIR PUTIN exposes the NWO duurt 31 minuten en is Engels ondertiteld.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

5 Reacties op “President Poetin over de Nieuwe Wereldorde”

Laat een reactie achter