Archief
Artikelen

Als een passagiersvliegtuig verongelukt, dan is dat tragisch, maar als dat vliegtuig opzettelijk wordt neergeschoten, dan is dat een massamoord! Op 17 juli j.l. werd in het oorlogsgebied van oostelijk Oekraïne een massamoord gepleegd. De opzet was, dat het Rusland van Poetin als dader zou worden aangewezen, of de separatisten in de provincies Donetsk en Luhansk. Deze massamoord was een valse vlag, bedoeld om een oorlog van de NATO tegen Rusland te rechtvaardigen. Maar de wereld van bloggers trapte er niet in en onderzocht de feiten. De daders bleken twee straaljagers van het leger van Oekraïne, een leger dat door de westerse landen wordt gesteund!

Het bewijs bestaat uit allerlei elementen. Eerst verscheen er een filmpje op YouTube waarin twee “separatisten” met elkaar praatten over een vliegtuig dat ze hadden neergeschoten. Helaas bleek dat “bewijs” reeds op 16 juli op YouTube geplaatst, dus een dag te vroeg. Daarnaast waren er getuigen die verklaarden dat er een gevechtsvliegtuig boven het lijnvliegtuig MH17 vloog, of misschien zelfs twee! Het doorslaggevende bewijs is echter dat de cockpit doorboord was met kogelgaten van machinegeweren! In dit artikel staat een prima overzicht van het bewijs dat MH17 werd neergeschoten door twee straaljagers van het leger van Oekraïne: Evidence Is Now Conclusive: Two Ukrainian Government Fighter-Jets Shot Down Malaysian Airlines MH17. Maar onze minister Timmermans zwaait braaf met de valse vlag.

Timmermans UN Speech based upon Provable Lies! – MEDIA COMPLICIT IN WAR-PROPAGANDA

Kijk zelf maar even naar de kogelgaten, het is onmiskenbaar!

BREAKING! PROOF MH17 SHOT DOWN BY UKRAINE FIGHTERS – MH17 FALSE FLAG duurt 6 minuten.

Hoewel ik zelf geen aanhanger ben van numerologie, zijn de Zionistische aanstichters van dit geweld dol op de Kabbala en numerologie! In de VS is 911 het alarmnummer, net als bij ons 112. Dat 9/11 plaats vond op die specifieke datum, die wij 11 september noemen, is een duidelijk voorbeeld van Zionistische numerologie. Christine Lagarde is de algemene directrice van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Op 15 januari 2014 hield ze een wonderlijke toespraak. Ook zij is dol op numerologie!

NWO illuminati IMF Christine Lagarde Reveals Cabal Event Date of July 20

MH17 werd echter niet neergeschoten op 20 juli, maar op 17 juli. De volgende video gaat over de complottheorieën die onmiddellijk begonnen te circuleren. MH17 werd door de verkeersleiding in Kiev welbewust naar het oorlogsgebied gestuurd. Dan volgt de numerologie waar de Kabbalisten wel degelijk in geloven.

Flight MH17 False Flag Conspiracy FULLY EXPOSED! Complete Compilation Of ALL The Evidence! – BUSTED! duurt 19 minuten.
Gepubliceerd op 21 juli 2014

Het neerschieten van MH17 was een welbewust geplande valse vlag. De valse vlag van 9/11 diende als schaamlap voor de verovering van Afghanistan en de verwoesting van Irak. Ook zwaait men met die valse vlag om ons allerlei vrijheidsbeperkende maatregelen op te dringen, tot bodyscans op vliegvelden toe! Dat is echter niet het ultieme doel, de VS wil de wereldheerschappij. Rusland staat daaraan in de weg, dus Rusland moet kapot. Het mooiste zou een heuse oorlog zijn, want dan gaat alles kapot. Dan kan men ook China daarin betrekken, einde van China, of einde van de wereld? In elk geval zal een dergelijke nucleaire oorlog ook Europa treffen. Maar president Poetin heeft dat tot op heden weten te voorkomen.

Op dit moment neemt de VS nog genoegen met “economische sancties”. Die schaden vooral de Europese economie, want Europese landen doen al jaren goede zaken met Rusland. Dat mag nu niet meer van Washington. Rusland moet economisch kapot gemaakt worden, zodat de dollar kan blijven heersen. Maar Rusland heeft een krachtige economie, dus Rusland slaat terug. Russische economische sancties tegen Europa en de VS zijn een krachtig wapen!

Russia Strikes Back: Bans products from EU, US, Australia, Norway, Canada

Het gevaar is echter nog niet geweken, zoals blijkt uit het volgende artikel: “I Am Convinced That WASHINGTON Is BEHIND The DESTRUCTION Of MH-17″

Unfortunately for Russia, Russia demonstrated that Russia had achieved sufficient power and influence to block Washington’s war plans and, thereby, brought into action against Russia the Wolfowitz Doctrine.

Paul Wolfowitz is een gewetenloze Neo-con en Zionist! Terwijl de Zionisten in Israël Gaza verwoestten, waren de fascisten in de Oekraïne bezig om de Russisch sprekende bevolking van twee oostelijke provincies te bestoken. Gelukkig lukt het Rusland tot op heden om een wereldoorlog te voorkomen en de duizenden vluchtelingen op te vangen. Zelfs als ze afkomstig zijn uit het leger van Oekraïne!

‘They destroyed everything’: Refugees from E. Ukraine flood Russia

Over 400 Ukrainian troops cross into Russia for refuge

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

42 Reacties op “Oekraïne, MH17 en de dreiging van wereldoorlog III”

 • Boudine:

  Het is nogal stil rond de crash van MH 17, maar de Derde Wereldoorlog dreigt des te meer. Volgende week zal de regering met een rapport komen. Daarom nog even een update van de reeds bekende feiten:

  The Downing of Malaysia Flight 17
  Sinister Pretext for War with Russia

  By Mike Whitney

  “There is no innocent explanation for the sudden disappearance of MH17 from the media and political spotlight. The plane’s black box has been held in Britain for examination for weeks, and US and Russian spy satellites and military radar were intensively scanning east Ukraine at the time of the crash. The claim that Washington does not have detailed knowledge of the circumstances of the crash and the various forces involved is not credible.”

 • Er is steeds meer overtuigend bewijs dat MH17 is neergehaald door een snelvuur wapen aan boord van een Ukrainse jet, die in de buurt van MH17 vloog.
  Doordat een van de passagiers is gevonden met een zuurstof masker om zijn nek, is het alleszins reëel om te veronderstellen en uit te zoeken dat MH17 niet door een raket is geraakt, duizenden malen geperforeerd, en daardoor terstond door de grote luchtdrukverschillen op die hoogte in en buiten het toestel open is gebarsten. Dan zouden passagiers zeker geen tijd hebben gehad om hun zuurstofmaskers te pakken en op te zetten.

  Dat een passagier met een zuurstof masker om zijn nek is gevonden, is een indicatie dat het vliegtuig niet met een raket is neergehaald, maar met kogels is beschoten. Het vliegtuig raakt daardoor in eerste instantie beschadigd, maar vliegt nog even door. Deze man heeft daardoor nog tijd gehad om een zuurstofmasker op te zetten. Dat kan alleen maar als het vliegtuig op een of andere manier na die eerste kogelinslagen nog grotendeels in takt was, functioneerde en nog even verder vloog. Na dat korte doorvlieg moment viel het uit elkaar en stortte het neer.

  Daarop doordenkend: Volgens een aantal bronnen had Ukraine een jetfighter in de lucht, vlak bij MH17.
  Zie link:
  Titel video: Ukrainian Su-25 fighter detected in close approach to MH17 before crash – Moscow
  http://rt.com/news/174412-malaysia-plane-russia-ukraine/

  Russische experts, een OCSE expert, een Duitse expert en DE MALEISISCHE EXPERTS!! stellen dat MH17 met kogels ( jetfighter boord- mitrailleurvuur) is beschoten.

  Link interview Duitse expert: https://www.youtube.com/watch?v=T0ik43cJVAk
  Link OCSE expert:
  Title; OSCE Investigator: Flight MH17 downed by machine-gun fire
  http://youtu.be/76PG9RQStFU
  lINK must read KRANTENARTIKEL. Volledig doodgezwegen door de westerse Main Stream Media!!!
  Lead Title: NEW STRAIGHTS TIMES OF MALAYSIA: UKRAINE AIR FORCE, NOT RUSSIANS, INTENTIONALLY MURDERED FLIGHT MH 17. WESTERN PROPAGANDA OUTLETS LEFT STUTTERING AND SPEECHLESS. OBAMA SENDS MORE WEAPONS, PROVOKES WAR WITH RUSSIA.
  Sub title; Malaysian press charges Ukraine government shot down MH 17.
  http://hpub.org/new-straights-times-of-malaysia-ukraine-air-force-not-russians-intentionally-murdered-flight-mh-17-western-propaganda-outlets-left-stuttering-and-speechless-obama-sends-more-weapons-provokes-w/

  N.B. Maleisie heeft geen “zwijg allemaal als een van de betrokken partijen het niet met het rapport eens is” verdrag ondertekend zoals alle andere westerse landen en Australië wel hebben gedaan.
  Maleisie gaat vanc allemaal het meest voor de waarheid mijns inziens. Maleisië’s verklaringen over MH17 zijn volgens mij derhalve het meest betrouwbaar.
  Live Leak: Experts agree: Ukrainian army shot down the MH17.
  http://www.liveleak.com/view?i=16d_1407422603#AOuBZxaAVOihuO5i.99

  link Russische experts:
  Update 18 Sept 2014: “Report from the Russian Engineers Association confirm Malaysian Airlines MH17 was shot down by Ukraine fighter-jet.”
  Link: http://professorsblogg.com/2014/08/05/analysing-the-evidence-concluding-that-the-malaysian-airlines-mh17-was-shot-by-ukraine-su-25-fighter-jets/

  Meer hierover:
  9 oktober 2014 gepubliceerd. “MH-17 Report False Flag Exposed After Revelation Passenger Was Wearing Oxygen Mask.”

  http://www.zerohedge.com/news/2014-10-09/mh-17-false-flag-exposed-after-revelation-passenger-was-wearing-oxygen-mask

  • Boudine:

   Beste Vili, dank je wel en dat is een hoop informatie. Maar WordPress plaatst een reactie niet meteen als er meer dan 3 links in staan. Vandaar dat deze reactie niet meteen doorkwam.
   De oplossing is om in het vervolg meerdere reacties te plaatsen met elk hoogstens 3 links.

   • Dat WordPress die policy van niet automatisch plaatsen met meer dan 3 linken in 1 artikel had, wist ik niet. Ik zal er vanaf nu rekening mee houden. Ik heb trouwens 2 keer dezelfde posting geplaatst. Wat mij betreft is die laatste posting teveel. Excuses voor het extra werk dat je dat bezorgt.

    • Met de kennis van nu, zaken in volgorde van plaatsvinden op een rij zettend over wat er feitelijk met MH17 is gebeurd, valt er steeds meer te zeggen voor de volgende redenering:
     “Een Ukrainse jetfighter schiet boven betwist Oost-Ukraiens – Novorussia grondgebied een raket (air to air) af op MH17. MH17 wordt geraakt, maar blijft air borne en vliegt gehavend door richting Russische grens, waar MH17 inmiddels vlakbij is. Seconden daarna vuurt de Ukraiense fighter jet met zijn boord snelvuurwapen geweersalvo’s af op de gehavend doorvliegende MH17. Die salvo’s slaan in, in – en vlak achter de cockpit. Na dit snelvuur geweersaldo valt MH17 uit elkaar, nog binnen betwist Novorussia – Ukraiens grondgebied.”

 • The real reason Russia and Syria are being targeted right now
  Weer eens helder uiteen gezet waarom nu Rusland en Syrië worden aangevallen.

 • Boudine:

  Beste Vili, dank je wel. De link leidt naar een YouTube, maar de YouTube leidt naar een artikel:

  The Geopolitics of World War III

  Het gaat over de petro-dollar:

  As long as the world needs oil, and as long as oil is only sold in U.S. dollars, there will be a demand for dollars, and that demand is what gives the dollar its value.

  For the United States this is a great deal. Dollars go out, either as paper or digits in a computer system, and real tangible products and services come in. However for the rest of the world, it’s a very sneaky form of exploitation.

  Rusland, China en Iran willen dit dollar-monopolie doorbreken!

  The Geopolitics of World War III duurt 22 minuten.

  • Inleiding:
   De samenzweringstheorieën ronde de dood van TOTAL CEO Christophe de Margerie begonnen seconden nadat bekend was dat zijn privé jet op een sneeuwschuiver was gebotst tijdens het opstijgen van het vliegveld bij Moskou. De Margerie had net een meeting gehad met Russisch Eerste Minister Medvedev, over het Yamal LNG project, op een moment dat de relaties tussen het Westen en Russisch “erg bekoeld ” zijn, om het zeer eufemistisch uit te drukken.
   Oorzaak:
   De Margerie was een fervent voorstander van optimaal handelsverkeer op met name energiegebied tussen Frankrijk en Rusland. Hij wilde daarom een voor Frankrijk (TOTAL) lucratieve deal doorzetten. Namelijk dat Frankrijk’s grootste oliemaatschappij TOTAL voor 27 biljoen dollar instapt in het exploiteren van het met Russisch-Chinees-Frans- geld opgestarte Yamal Liquid Natural Gas (LNG) project op het Jamal-schiereiland in Noord- Rusland.
   Hij had geen boodschap aan de EU sancties die de US oplegde (afdwong van -) aan de EU (“fuck the EU”, volgens US’ Victoria Nuland). In De Margerie’s optiek waren goede betrekkingen met Rusland – met name op het gebied van olie- en gasenergiebevoorrading- en energiegrondstoffen-exploitatie financiering – veel beter en noodzakelijker voor Frankrijk (en ook de EU) dan het slaafs de US steunen in haar bij voorbaat verloren strijd voor behoud van de dollar als vooralsnog enige oliehandelsvaluta.
   Gevolg:
   Als Frankrijk’s grootste oliemaatschappij TOTAL, na deze onverwachte vroegtijdige dood van De Margerie, haar deel (27 biljoen dollar ) van het financieringsplaatje rond het exploiteren van het met Russisch-Chinees-Frans- geld opgestarte Yamal LNG project niet rond krijgt, dan weet je met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat “iemand” heeft “ingegrepen” om de “Russisch /Chinese aanval” op de petrodollar af te slaan.

   http://www.caseyresearch.com/articles/total-war-over-the-petrodollar

 • Oeps…Rekenfoutje….En niet zo’n kleintje ook. Maar goed dat ik er achter kwam. Ik zou niet een “Mark Ruttetje”* (zie link) willen doen met dit soort bedragen. Horend bij het stuk hierboven:

  Het bedrag dat TOTAL moet investeren is niet 27 biljoen, maar 27 miljard dollar.

  *link: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/07/oeps_rekenfoutje_rutte_van_50.html

 • Groene Wolf:

  http://sgtreport.com/2015/10/embarrassed-in-syria-the-west-blames-russia-for-mh17-shootdown/
  In deze reportage wordt gefocussed op de timing van het openbaar van de “resultaten” van de Nederlandse onderzoekscommissie. Pure anti-Russen propaganda, en bij voorbaat compleet ongeloofwaardig dus.

  • Boudine:

   Beste Groene Wolf,
   De Russische fabriek die BUK raketten maakt, heeft ook een onderzoek gedaan. Ik heb er gisteren al even naar gekeken, maar er gebeurt zovéél! Volgens mij was de uitkomst, dat het inderdaad een BUK raket was, maar dat het een verouderd model moet zijn geweest. Dus niet Rusland, maar Oekraïne heeft dat ding afgeschoten, alle ooggetuigen die een tweede vliegtuig hebben gezien ten spijt.

   MH17 Downed by Missile Fired from Kiev-Controlled Territory – BUK Manufacturer

   Dutch probe also just released: fired from Eastern Ukraine

   Sven Kokkelman interviewt Tjibbe Joustra:
   MH17, het onderzoek KRO-NCRV. Duurt 50 minuten.

   Exclusief gesprek met Tjibbe Joustra, leider van het onderzoek naar de MH17. Over de oorzaak. Over de vraag: wat deed dat vliegtuig daar? Terwijl er toch waarschuwingen waren. Hoe lastig waren de Russen? Hoe onafhankelijk is zijn onderzoek? En wat zijn de lessen?

   Als ik het goed begrijp, laat het rapport zich niet uit over de vraag WIE deze BUK heeft afgeschoten. Sven Kokkelman is best kritisch en de Russen natuurlijk ook! Tjibbe is een draaikont, want het is allemaal staatsgeheim! Kortom: deze reportage valt niet tegen, als men door de vitrage heen kijkt.

  • Boudine:

   Nog even naar Kleintje Muurkrant:
   Het kind van Tjibbe

   woensdag 14 oktober 2015
   Dik rapport. Weinig wol. Maar Tjibbe Joustra weet het zeker: de pro-Russische rebellen hebben een ouwe BUK gebruikt om de MH-17 uit de lucht te halen. Off the record, dat wel. In het rapport zelf durft hij het niet aan. Maar wat kon hij anders? In zijn snuffelteam zaten ook vertegenwoordigers van Kiev. Normaliter als de andere verdachte aan te merken. Maar wat is hier normaliter? Tuurlijk, Kiev kreeg wel een zeperd. Porochoco cs. hadden het luchtuim moeten sluiten. Maar nergens de suggestie dat regeringstroepen of een door een of andere oligarch ingehuurd zootje ongeregeld met een valse vlag hebben lopen zwaaien. En dan zat Tjibbe nog met een ander reusachtig probleem. Zijn makkers aan de andere kant van de plas wilden wel met zijn snuffelaars lullen, maar de bewijzen waarover ze beschikten bleven keurig in de tas. Die mocht Tjibbe niet gebruiken. Wel merkwaardig, want Heinz Kerry was indertijd de eerste die riep dat de Russen cq. de met Moskou heulende rebellen verantwoordelijk waren voor de terreurdaad. Een eenvoudige boerenlul zou zeggen kom op met de bewijzen Heinz. Maar noppes. En ook de CIA, de FBI, de DIA en god mag weten wat nog meer fucking shit hebben ook maar een snipper aan bewijs naar buiten gebracht cq. aan onze Tjibbe overhandigd. Geen lekkages. Niks. Niks? Met de bal een meter voor het lege doel! Die moet je er toch inperen! En waarom horen we geen kik van de tribune? Van de wijsneuzen bij de msm. Je kan toch wel een keertje nadenken. En dan gaat zo’n Rutte ook nog vragen aan de Ruskies of ze asteblaft willen meewerken aan het strafrechtelijk onderzoek. Vraag godverdomme aan Washington of ze de beelden van die ellendige aanslag willen vrijgeven. Al was het maar voor de nabestaanden. Kom op Marc stap op je damesfiets, rijd naar de ambassade van de USSA en zeg dat je ongelooflijk pissed off bent. Misschien helpt het.

 • Boudine:

  Russia: Dutch investigators not looking for truth about Malaysian airplane crash duurt 9 minuten.

  Gepubliceerd op 14 okt. 2015

  Russia says it seriously doubts that the Dutch investigating team is looking for the truth behind the downing of Malaysia Airline plane over eastern Ukraine.
  The Russian foreign ministry spokeswoman says the Dutch-led inquiry might be just trying to justify the accusations that were put forward in advance. Maria Zakharova added that the investigators had ignored the findings by the Russian maker of BUK missiles. She also said they never went to Russia to look into the conclusions made by the company. Zakharova noted that Russian experts will continue the investigation into the crash of Malaysia Airline plane.

 • Boudine:

  Wie Schoot MH17 Kapot – De Onderste Steen

  De wat, hoe en waar van de zaak MH17 zijn gisteren redelijk duidelijk geworden na de presentatie van het Report-MH17-crash.

  Maar de wie- en waarom-vragen blijven officieel helaas nog tot eind 2016 open, wat begrond wordt met de gotspe: het is lastig onderzoek doen omdat de plek waar het toestel neerkwam zo ver weg is. Ook spreken mensen er een andere taal en willen maar weinig mensen getuigen. Dat zijn drie ingrediënten die het voor het Openbaar Ministerie een heel moeilijke zaak maken om te onderzoeken.” Godverdomme jongens, het is gewoon MOEILIJK!!! Logisch bekeken is het echter vrij simpel. Op de qui bono-vraag zijn een aantal posities mogelijk:

 • Boudine:

  MH17 investigation at the place of crash in Donbass by American volunteer “Texas” duurt 10 minuten.

 • Groene Wolf:

  http://sgtreport.com/2015/10/mockingbird-western-media-attempts-to-pin-flight-mh17-sootdown-on-russia-mike-rvero/
  Richie Allan interviewt Rivero (onafhankelijke onderzoeksjournalist)

  Michael Rivero on Western Media Attempts To Pin Flight MH17 On Russia duurt 25 minuten.

  • Boudine:

   Dank je wel, Groene Wolf! 🙂

   The MH-17 ‘Report’ — Paul Craig Roberts
   October 13, 2015

   When I read that the report on the downing of the Malaysian airliner over Ukraine was being
   put in the hands of the Dutch, I knew that there would be no investigation and no attention to the facts.

   And there wasn’t.

   I did not intend to write about the report, because Washington’s propaganda has already succeeded, at least in the Western world, in its purpose of laying the blame on Russia. However, the misrepresentation of the Dutch report by Western media, such as NPR, is so outrageous as to make the media the story and not the report.

   MH-17: The Dog Still Not Barking
   October 13, 2015

   Exclusive: The dog not barking in the Dutch report on the shoot-down of Malaysia Airlines Flight 17 is the silence regarding U.S. intelligence information that supposedly had pinned down key details just days after the crash but has been kept secret, writes Robert Parry.

   By Robert Parry

   The Dutch Safety Board report concludes that an older model Buk missile apparently shot down Malaysia Airline Flight 17 on July 17, 2014, but doesn’t say who possessed the missile and who fired it. Yet, what is perhaps most striking about the report is what’s not there – nothing from the U.S. intelligence data on the tragedy.

   Voor wie precies wil weten wat er mis is met het rapport, op de volgende website staan heel veel links!

   AUTOPSY OF THE MH17 CRASH — DUTCH SAFETY BOARD REVEALS 3 POSSIBLE PIECES OF BUK SHRAPNEL IN THE BODIES OF THE COCKPIT CREW, AND CHEMICAL EVIDENCE IT CANNOT SUBSTANTIATE — AUSTRALIAN FEDERAL POLICE ISSUE PUBLIC REJECTION OF AUSTRALIAN GOVERNMENT ALLEGATIONS

   By John Helmer, Moscow

   The Dutch Safety Board (DSB) reported yesterday that its evidence for concluding that a single ground-to-air Buk missile caused the crash of Malaysian Airlines Flight MH17 was an explosive blast of sound on the cockpit voice recorder lasting 2.3 milliseconds; a spray pattern of damage to the cockpit area of the fuselage; three distinctively shaped metal fragments (lead image) found in the bodies of the cockpit crew; a chemical analysis of explosive residues missing 2 out of 3 warhead explosives; and a match of paint samples collected up to 4 months apart.

   The fine arithmetic of this evidence has convinced the Dutch to pinpoint the source as a Buk missile type 9M38, with a warhead model 9N314M. The larger arithmetic of the area from which the DSB has calculated the missile was fired – 50 square kilometres of crash area; 320 square kilometres of launch area – has proved to be inconclusive for a judgement of who fired the missile, and thus who is responsible for the crash and for the deaths of the 298 crew and passengers on board. That said, aviation lawyers close to the MH17 case now believe there is no evidence of a crime – a war crime, a crime against humanity, or a crime of terrorism — that would meet international prosecution standards. For what lawyers have done, or not done, to examine the case for evidence of a crime, or evidence of civil negligence, read this.

   In the 279 pages of the DSB report, released yesterday, just 3 pages provide the autopsy evidence on which the conclusiveness of the fresh identification of the missile model and warhead type depends. The crucial autopsy evidence, according to the Dutch agency, comes from the bodies of the three cockpit crew – the Captain, the First Officer, and the Purser. They, the DSB has concluded, “sustained multiple fatal injuries associated with the impact of metal fragments moving at high velocity”. The DSB report says there were “hundreds of metal fragments” in the Captain’s body; “over 120 objects (mostly metal fragments)” in the First Officer’s body; and “more than 100 objects” in the Purser’s body.

   This is new evidence. Earlier reporting of what Lailatul Masturah, sister of MH17 flight captain Wan Amran, said she saw of his body, and was told at the Hilversum Army base when his body was released to her, suggests nothing of the sort. Read her testimony here.

   The DSB report now concludes there were no shrapnel wounds or metal fragment impacts in the “majority of the occupants of the cabin”. They died from decompression and related effects of the break-up of the aircraft, after the cockpit had been severed from the cabin fuselage. Although the DSB doesn’t say so, its report corroborates findings published in November and December of last year by the Victorian State Coroner Ian Gray and Australian pathologists working in The Netherlands. Read their testimony, before it was recently classified.

   En zo voort!

Laat een reactie achter