Archief
Artikelen

Vanmorgen heb ik mijn kantoor opgeruimd en afgestoft, maar voor ik begon heb ik even gekeken naar mijn YouTube abonnementen. Er bleek een nieuwe Talk to Myra online te staan. Onder het opruimen, stoffen en poetsen heb ik daarnaar geluisterd. Het was me toch een heftig gesprek! Myra’s gesprekspartner wil daarom anoniem blijven: “Noem mij maar Angelique”.

“Angelique” zat indertijd in het hart van de Rolodex-bende die in 1998 de dans ontsprong. Ze wist precies hoe de hazen lopen, maar naar haar werd niet geluisterd. Ze vertelt daarover met bitterheid maar ook met kennis van zaken! Ze wil dat de feiten naar buiten komen en dat deze hele criminele pedo-bende wordt opgerold! Dank je wel, Angelique, voor dit moedige gesprek!

Nu moet ik nog even stofzuigen! Daarna douchen en ontbijten en dan een zonnige dag! De weigelia is uitgebloeid, dus die mag nu worden gesnoeid. De tuin roept! 🙂

Talk2Myra: Noem mij maar Angeligue duurt een uur en 4 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

133 Reacties op “Een heftig gesprek met Myra”

 • Myra:

  Goed zo. We zitten in hetzelfde schuitje Boudine. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dank je wel!

  • Boudine Berkenbosch:

   Beste Myra, dank je wel. Afstoffen wordt op die manier interessant!

   De weigelia zit nu in de groenbak en het weer is niet naar verwachting. Gisteren gekeken naar het NOS-journaal van 8 uur. Wat een onzin! Zelfs het weerbericht klopt niet! Volgens mij is dat slechts een commercial voor pretparken en ander prijzig pinkster-vermaak.

   Lekker buiten zitten lezen is zinloos zonder de zon. Dan ga ik nu maar voor de tweede keer luisteren naar Angelique!

 • yvonne:

  Dit was één van de heftigste gesprekken die ik ooit gehoord heb, en dan te weten dat ik in zo’n land leef…….allemachtig! Het is allemaal zo ontluisterend…..Liever vandaag dan morgen, wegwezen hier, ik word niet goed van al die ongelovigen, of goedgelovigen, het is maar hoe je het zeggen wil.

 • Dion:

  Angelique heeft het over een opvangtehuis in de Van Ostadestraat, dat kinderen leverde aan het pedonetwerk. Via Internet heb ik opvangtehuis Makom aan de Van Ostadestraat 153 gevonden. Volgens de site bestaat dat opvangtehuis al sinds begin jaren 90 en is gelieerd aan de Oranjekerk. Dus dat kan wel kloppen.
  Ze noemt ook nog een Commissaris van de Koningin als deelnemer in het pedonetwerk. Voor zover ik weet is er in het Rolodex onderzoek nooit een Commissaris van de Koningin naar voren gekomen. Ben benieuwd om wie het dan zou moeten gaan.

 • Feitje:

  Zou dat Ed Nijpels kunnen zijn?
  Ook al eerder rare verhalen over gehoord.

 • veryworried:

  Wat een moedige vrouw, die Angelique. Maar in haar situatie heeft zij al alles verloren, zij heeft angst en pijn volop gevoeld en dan nu, met de rug tegen de muur, inderdaad, in de aanval.
  Ik ben volkomen geraakt door dit gesprek. Ik voel woede naar dit ongelooflijke toga-tuig, naar alle ambtsdragers die in het pedo-netwerk zitten.
  Wat mij ook raakte is dat de buren van de Keizersgracht/pand Frits Salomons (het adres dat later werd bewoond door Paay/Curry, die hier aanvankelijk niets van wisten ), dat die buren waarschijnlijk ook ‘aangepakt’zijn door het tuig. De vrouw is overleden en de echtgenoot opgenomen in een psychiatrische instelling.
  En ook dat kinderen van vluchtelingen vanuit hun kerkasiel werden gehaald voor misbruik. Hoe verschrikkelijk is dit tuig, hoe onmenselijk en afschuwelijk.
  Ik herinner mij nu ook de berichtgeving van jaren geleden dat kinderen van asielzoekers vaker verdwenen uit de AZC’s. En nu denk ik : ook zij zullen mogelijk in de handen van het toga-tuig zijn gevallen.

  Van de politiek hoeven wij burgers hier geen enkele hulp te verwachten, zij zij immers de daders. Het initiatief om een begin te maken met het opruimen van dit minderwaardig soort mens zal vanuit de burger moeten komen .

  Angelique, mijn respekt.

  • yvonne:

   Precies Veryworried, wij worden gegijzeld door een enorm zootje gekken! En het wordt tijd dat mensen het eindelijk eens gaan begrijpen, heb ooit een werkstuk moeten maken, is de mens van nature goed of slecht, ben blij dat ik door mijn eigen zoektocht, het antwoord gevonden heb.

   Vond toen al, dat het kwaad niet komt vanuit de mensen die ik kende en nog ken, in al mijn nederigheid…..

   Maar er is op deze wereld wel een enorme slechtheid, en die zit vooral bij justitie, en recht of onrecht spreken raakt het hart van onze samenleving…….

   En als JasperS door het grootste gedeelte van de Nederlandse bevolking blijft gezien worden als de dader, dan zijn we reddeloos verloren….

   Want dan is iedere Nederlander de volgende JasperS…….

   Ik weet dingen, waar ik niet over spreken mag, ga ik ook niet doen, maar denk toch na, ieder weldenkend mens, wacht niet af, maar onderneem iets, doe iets………..je bent het verplicht aan elk weldenkend mens.

   Probeer, als je sterft, van deze wereld iets leuks achter te laten……..

   Het is je plicht……een morele plicht

 • Netje:

  Gisterenavond heb ik voor de eerste keer een live uitzending van Myra gevolgd, ik heb doodstil op mijn stoel gezeten, ongelooflijk waar deze vrouw “Angelique” ooit in terecht is gekomen en wat een lef om bijna koelbloedig verschillende bewijsstukken te verzamelen. Hopelijk gaat haar aktie nu eindelijk eens resultaat opleveren en durven er meer getuigen zich te melden, je zou toch denken dat de rechterlijke macht hier dan echt niet meer mee wegkomt.

 • Dion:

  Angelique had het ook nog over een woonboot waar kinderen werden misbruikt. Ik dacht even aan de Apollo van Gerry Ullrich.

 • dick:

  De kracht van het ongelooflijke, voor mij is dat kristalhelder…
  Hoe ik het lachen van de president in de ontnemingszaak moet begrijpen in een vergelijkbare bizarre zaak, weet ik niet. Beide zaken, met een ongelooflijk verband blijven mijn aandacht houden.

  Bedankt dat je tijd gevonden hebt om ons weer een berichtje te geven op je blog.

 • Gerda:

  Als er nog iemand bij het Landelijk Parket serieus bezig is met de Demmink zaak dan lijkt me dit verhaal een goed aanknopingspunt.

  Tegelijkertijd geeft het ook prima aan hoezeer het OM geen kant op kan. De zaak is te groot, reikt te ver. Nederland heeft geen zelfreinigend vermogen met betrekking tot dit soort zaken. In iedere organisatie lijken chantabele mensen te zitten. Dus niemand kan wat zinvols doen.

  Heel treurig allemaal.

 • Caroline:

  Nu de begrippen Dutroux en het Nederlandse Rolodex onderzoek/beerput toch genoemd worden,
  wil ik even iets opmerken over de Belgische ex-koning Albert (die in de wandelgangen in verband gebracht werd met Pinon affaire, wat mij betreft de Belgische variant van een zelfde soort beerput is).
  Ik las op de site van Blauw Bloed dat hij en ex-koningin Paola weer eens geheel tegen de hof afspraken in zonder overleg of goedkeuring van de koning een lang televisie interview hebben gegeven dat komende maandag en dinsdagavond in maar liefst twee delen wordt uit gezonden op VTM en mogelijk ook op RTL.
  Hij zal dan onder andere mededelingen doen over de zaak Dutroux; Ja ja.
  Zal hij voor de gelegenheid ook een roze stropdas dragen?

 • Boudine Berkenbosch:

  Yvonne Keuls over de zaak Demmink

 • van Tours:

  In de Rolodex zaak komt in de Samsonpapers de naam Mous voor. In de Vaatstra zaak was een Henk Mous de Officier van Justitie. Deze heeft in de Rolodex tijd gewerkt als politie-ambtenaar in Amsterdam. Ik meen me ter herinneren bureau Warmoesstraat.
  Angelique kende en kent een heleboel mensen uit het circuit en misschien kent ze ook voornamen. Zou zij kunnen bevestigen dat de Mous uit de Samsonpapers de voornaam Henk had? Misschien kent ze dan ook de rol die de Mous uit de Samsonpapers had.

  Wat ik stuitend vond, was de gelijkenis met één aspect in de zaak Vaatstra: hoe politieambtenaren hun bek houden, getuigenissen laten verdwijnen, op tijd de verkeerde kant uitkijken enz. Het lijkt wel of deze werkwijzen uit Amsterdam in Friesland geïntroduceerd zijn met de zaak Vaatstra.

  • yvonne:

   Ik ben ooit met vriendin naar lezing bij LC geweest over criminaliteit en de media. Daar was naast Jantien de Boer (journalist LC) ook Henk Mous aanwezig. Hij vertelde idd dat hij rechercheur aan de Warmoesstraat was geweest, daar had hij het vak geleerd, Mous woorden dus……….

   En alle vier aangiftes tegen Demmink waren onderzocht, was zijn antwoord op mijn vraag, Mous is m.i. een dikke Amsterdamse boef!

 • Myra:

  Van tours, klopt. Ik ga het vragen van Mous. Er is iets tussen Amsterdam en Friesland, ook in de IRT Affaire.

 • Skinny Bob:

  Onze gehele rechtstaat plus monarchie is gebouwd op een fundament van historische leugens en bedrog en traditioneel bijeengehouden door een groot verborgen pedofiel grensoverschrijdend netwerk dat deelnemers chantabel maakt, het is al zeer lang het privilege van de elite om zich kinderen toe te eigenen (De Sade, de kerk), Ik denk dat de misbruikte kinderen hen een vorm van levensenergie geven, zoals bij parasieten. Wil je dat aanpakken dan moet er eerst een heuse staatsgreep komen, of een volksopstand, en dan nog zullen ze eerst de laagste in rang opofferen om het volk (kudde) weer in het hok te krijgen. Het internet is op dit moment het enige middel dat we hebben, de MSN en de politiek ontwijken elk onderzoek, ze zijn niet onafhankelijk. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker en laten zij beetje bij beetje hun naïviteit varen.

 • Nan:

  Lieve Boudine,
  Ik kan me voorstellen dat het vreselijk is om dagelijks met deze onderwerpen bezig te zijn en dan ook nog eens een site te moeten onderhouden. Inderdaad, dat is een dagtaak, en zeker niet gemakkelijk.
  How about crowdfunding?
  Hoe zou het zijn wanneer wij als vaste volgers elk iedere maand gezamenlijk 1 euro (of 0,50 euro) per persoon aan jou overmaken? Zou dat helpen? Je krijgt dan wel een ingewikkelde bankrekening, maar… dat is te overzien. Je hebt dan een inkomen, en dat geeft rust. Denk erover.
  Ik wil heel graag dat je door gaat. Please do!

  • Boudine Berkenbosch:

   Nan, op dit moment heb ik geen behoefte aan geld, maar wel aan rust. Ik wil graag mijn trilogie voltooien zodat ik mijn verhalen kan publiceren.
   Desondanks dank je voor dit ruimhartige idee. Geld komt nog wel! 🙂

 • DELO:

  Angelique haar getuigenis sluit precies aan bij die van Toos Nijenhuis het zou mooi zijn als ze samen met de ITCCS de verantwoordelijke(leden OM en fake rechtbanken included) achter het tralies te brengen. Ze zijn te bereiken via deze site: http://vereniging.vrije-mens.org/

  We now have SEVEN MP’s calling for national inquiry and police investigation, into rampant institutionalised paedophilia and child snuff rings, operating in and around Parliament and the establishment

  Posted on June 7, 2014 by Jean

  Interestingly, this situation seems to be coming to a head at the same time Kevin Annett’s work is also coming to a head. ~J
  Read more: http://jhaines6.wordpress.com/2014/06/07/we-now-have-seven-mps-calling-for-national-inquiry-and-police-investigation-into-rampant-institutionalised-paedophilia-and-child-snuff-rings-operating-in-and-around-parliament-and-the-establishmen/

  The Magnificent 7 MP’s calling on the Government to investigate the cover-up Read more: http://jhaines6.wordpress.com/2014/06/07/the-magnificent-7-mps-calling-on-the-government-to-investigate-the-cover-up/

  http://itccs.org/the-common-law-and-its-courts-a-community-training-manual/

 • Douwe Ritsema:

  Beste mevrouw Bou,

  ik doe het niet voor mijn plezier, maar als oprechte waarheidszoeker moet ik helaas toch even “trollen”.

  Ik heb de uitzending de afgelopen dagen driemaal volledig beluisterd.

  Bij de derde keer vielen de puzzelstukjes op hun plaats.
  Meerdere malen beschoten. Waarschijnlijk niet door die joegoslavische body-guards, want die schieten raak.
  Een ontmoeting met een geliquideerde onderwereldfiguur, die niet dood is, maar zich in een amsterdams ziekenhuis laat behandelen en tussen neus en lippen door even verklapt wie hij is.
  Een verkrachting door de hoofdcommissaris van politie him-self.
  Een schatrijke topcrimineel, die het toch nodig vindt, om in gestolen auto’s rond te rijden in plaats van ze gewoon te kopen met een stapeltje bankbiljetten.
  De inmiddels op internet al honderden keren genoemde adressen als de martelkelder van Salomonson en de flat van Van Roon.

  Niet alleen Marc Dutroux is er een kleine jongen bij: de complete familie Van Korlaar valt er bij in het niet.

  vriendelijke groet,

  Douwe

  • Boudine Berkenbosch:

   Douwe, de verklaring van “Angelique” sluit aan bij dit document van Justitie:
   http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/publicaties/2014/03/27/samenvatting-rolodex-onderzoek.html

   Het onderzoek naar het homobordeel dat aanvankelijk In februari 1997 was opgestart en om recherche-tactische redenen was stopgezet, werd, na een onderbreking van enkele maanden, heropend In mei 1998. De reden voor heropening van dit eerder gestarte onderzoek was dat een verdachte “C” in een andere zedenzaak, uitvoerig begon te verklaren over de activiteiten vanuit dit homobordeel, hoewel dit geen samenhang leek te hebben met zijn eigen zaak (hij werd verdacht van verkrachting van de 14-jarige dochter van zijn partner).

   Volgens die partner, dus Angelique, zat de zaak een heel klein beetje anders in elkaar, zoals we gewend zijn van verklaringen van Justitie. Ik zal die video nogmaals beluisteren, maar niet vandaag!

  • Dion:

   Douwe,

   Het 2de deel van het interview is inderdaad niet geloofwaardig.
   Zeker omdat die René van Deene, waar het blijkbaar over gaat, nooit is geliquideerd. Angelique had beter Holleeder en Toorenaar er niet bij kunnen halen. Dat was de geloofwaardigheid ten goede gekomen.

   Maar Hans Vrakking heeft wel gezegd dat het Rolodex onderzoek is opgestart naar aanleiding van een vrouw die aangifte deed van verkrachting van haar 11-jarige dochter door een lid van het pedonetwerk.

   • Zusseke van .......:

    Rene van Deene wordt in dit geval niet bedoeld. De geloofwaardigheid vqn Angelique staat mijns inziens hier dan ook niet ter discussie Dion. No effense verder. Bovendien snap ik niet waarom je nu allerlei namen noemt uit het liquidatieproces. Dat staat compleet van elkaar af. En ja, Willem Holleeder en Rene van Deene hebben Kees Houtman afgeperst. NB Kees was een hele goede vriend van mij, net als overigens Thomas van da Bijl. Beide leven niet meer zoals je wellicht wel zult weten. Dus misschien toch je eigen wijze woorden ter harte nemen en niet meer zo speculeren. Je zoekt geheel in de verkeerde hoek .. Zonde van je tijd en ik zie niet graag dat mijn pleegzussie neergezet wordt voor iets wat ze totaal niet is. Waar is de “niet leuk” knop???

 • Myra:

  @Douwe, volgens mij is zij niet meerdere malen beschoten.
  Er is niet gesproken over een geliquideerde onderwereldfiguur en al helemaal niet over een ziekenhuis in Amsterdam.
  De man in kwestie was geen rijke topcrimineel. Hij verdiende goed en was gewapend. Gestolen auto’s worden volgens mij gebruikt ivm de onvindbaarheid.
  In 1998 werd er, volgens mij, niet gesproken over die kelders.

  Anders zet je even de precieze tijden erbij?

 • Jasper:

  Het is de Steungroep SVZV te Amsterdam die vrouwen zonder verblijfsvergunning met kinderen opvangt die ‘Angelique’ ook aanhaalt in het gesprek. http://svzv.nl/?page_id=9

Laat een reactie achter