Archief
Artikelen

In Ghouta, een voorstad van Damascus, zouden op 21 augustus honderden doden zijn gevallen omdat het Syrische leger de stad met gifgas zou hebben bestookt. Het is nog maar de vraag of het echt gebeurd is, of dat de foto’s van deze gifgasaanval afkomstig zijn van andere locaties. De eerste berichten kwamen uit Saoedi Arabië, terwijl er juist een delegatie van de VN in Syrië was aangekomen om te onderzoeken of het Syrische leger soms gifgas inzet tegen de “rebellen”. Ook blijken door de CIA getrainde “rebellen” vanuit Jordanië te zijn binnengevallen in Syrië. Goutha is op dit moment in handen van de “rebellen”, het is er zo gevaarlijk dat niemand het nieuws kan controleren, maar de regering van president Assad had in elk geval geen enkel belang bij een gifgasaanval!

The Syrian Chemical Weapons Use Canard

Throughout months of conflict, Assad faced repeated accusations of chemical weapons use. No evidence whatever suggests it.

Clear evidence suggests otherwise. Wrongful accusations persist. They ring hollow. They lack credibility. It doesn’t matter. They repeat with disturbing regularity.

On August 21, The New York Times headlined “Syrian Rebels Accuse Government of Chemical Attack.”

Mass Murder or Mass Media? Reports of chemical attack in Syria as UN observers arrive

Syrian rebels control alleged chemical attack site: Govt can’t grant secure entry

Syria has no control over the site where the alleged chemical attack took place, argues Oxford University historian Mark Almond to RT, adding that the opposition controls the area and Damascus can’t guarantee security or even entry for UN experts.

Het is mogelijk dat het waar gebeurd is, maar in dat geval kwam het gifgas van de kant van de “rebellen”. Deze Al Qaida hooligans deinzen nergens voor terug!

‘Only rebels benefit from Syria chem attack, as it may greenlight intervention’

In januari bleek reeds uit een gelekte e-mail dat “het vrije Westen” een gifgasaanval wilde organiseren, omdat president Obomba had beloofd dat er dan een “No Fly Zone” zou komen. Wat dat betekent, hebben we reeds in Libië gezien. In het geval van Syrië doen Rusland en China er niet aan mee, zodat ook een gifgasaanval een overbodige luxe wordt. Maar het helpt wel om de westerse hetze tegen de democratisch verkozen president Assad te versterken.

Hier nog even de gehackte e-mail:

Kleintje Muurkrant:

Valse vlag (27)

woensdag 6 februari 2013
Een mailtje van 24 december vorig jaar:

“Phil, we hebben een nieuw aanbod. Het gaat weer over Syrië. De luitjes uit Qatar wapperen met een leuke deal en ze zweren dat het idee door Washington is goedgekeurd. We moeten aan Homs een CW leveren met een Russische g-granaat uit Libië van dezelfde soort die Assad waarschijnlijk ook heeft. Dan willen ze dat we een video maken met ons Oekraïens personeel dat Russisch spreekt. Eerlijk gezegd vind ik het niet zo’n goed idee, maar de voor gestelde bedragen zijn enorm. Wat denk jij?”.

Bovenstaand rebusmailtje was afkomstig van ene David Goulding. Een hoge mieter bij Britam, een Britse wapenhandel met warme contacten bij het Britse ministerie van Defensie. Gericht aan Phil Doughty, een collegamieter bij het bedrijf.
CW staat voor Chemisch Wapen en een g-granaat bevat gifgas. De plot is duidelijk: Qatar heeft er een lieve duit voor over als er in Homs een giftig cocktailtje tot ontploffing wordt gebracht met als ondersteunend bewijs een videootje van “Russische” kloothommels die Assad heeft ingehuurd om die verrekte rebellen mores te leren. Dat videootje moet dan ergens buiten Syrië geschoten worden, ergens op een desolate plek die overeenkomsten met Homs vertoont. Als de operatie eenmaal achter de rug is, kunnen Obomba en zijn Brusselse makkers erop wijzen dat ze militair zouden ingrijpen als Assad met chemische en/of biologische wapen aan het jongleren gaat. En trekken ten aanval. Onbespoten appeltje, vrij uitloopeitje. Het is (nog) niet gebeurd. Maar je hebt geen specsaver nodig om te zien met welk schorem we te maken hebben. Stay tuned.

Gas

donderdag 22 augustus 2013
Wat is er eigenlijk gebeurd na het lekken van dit mailtje? Heeft dat Britse kutbedrijf die rommel nou geleverd of niet? Is er misschien een ander bedrijf geweest dat in die lekkere worst heeft gehapt? Wat hebben de NSA en zijn Britse zusje gedaan met die info? Is er een officieel Brits onderzoek geweest? Heeft de Veiligheidsraad zich over deze kwestie gebogen? Hoeveel vermoorde mensen moeten nog in valse vlaggen worden gewikkeld voor er een einde komt aan dit soort ellendige terreuraanslagen? Heeft iemand nog een hutje op de hei te huur?

SYRIA Hacked Emails: US Backed Plan To Stage Chemical Weapons Attack & Blame Assad 2013Jan30

Gepubliceerd op 16 juni 2013

Die gifgas aanval op Ghouta was zo overduidelijk een valse vlag! Iedere politieke commentator kijkt er dwars doorheen, maar de westerse media blijven brullen dat Assad… Tegengeluiden halen nooit het NOS-journaal, maar Rusland blijft achter Syrië staan, dus die “No Fly Zone” van Obomba gaat niet door. Helaas is de “burgeroorlog” van het “vrije Westen” tegen Syrië daarmee nog niet beëindigd, een “burgeroorlog” die nota bene wordt betaald van ons belastinggeld!

EMERGENCY ALERT: Latest Syrian Chemical Attack Follows History of False Flag Provocations

Op Aangirfan staat een bijzonder goed overzicht van het nieuws over deze valse vlag aanslag!

FSA GASSED DAMASCUS? WAS IT ALL FAKE?

Het eindigt met deze korte video:

WOW! MUST SEE! Obama Approved Plan For Syrian Chemical Attack False Flag!!

Chemical Attack: ‘Rough Work’ of Syrian Opposition

Russia has declared that according to its information, chemical weapons in the suburbs of Damascus had been used (on August 21) by opposition militants, and not the regime of President Bashar al-Assad. The accusations in the address of the government troops are based on unverified information. And the aggressive campaign in regional and Western media only confirms that this refers to a “prearranged provocation”. This came as a special statement by the Russian Foreign Ministry. It is not for the first time that such provocations occur.

Growing Calls For Attack On Syria Follow Chemical Weapons Claims

Report: Syrian Rebel Forces Trained by West are Moving Towards Damascus

August 23, 2013 “Information Clearing House – “Jerusalem Post” – Guerrilla fighters trained by the West began moving towards Damascus in mid-August, French newspaper Le Figaro reported on Thursday. Le Figaro reported that this is the reason behind the Assad regime’s alleged chemical weapons attack in Damascus on Wednesday morning, as UN inspectors were allowed into the country to investigate allegations of WMD use. The rebels were trained for several months in a training camp on the Jordanian-Syrian border by CIA operatives, as well as Jordanian and Israeli commandos, the paper said.

Fear Spreads Through Palestinian Camps In Syria

Close to 50,000 children from Yarmouk Palestinian camp in Syria have fled Syria, being among the more than one million other children according to Palestinian Popular Committees in the Damascus-Homs area and head of U.N. children’s agency UNICEF, Anthony Lake, said in a statement. Roughly 75% of the Palestinian youngsters fleeing Syria are under the age of 11. They make up a large portion of the UNHCR refugees population that has now exceeded one million who have fled Syria and the two million children who are internally displaced,. than two million children have been driven from their homes in the face of the conflict, which has morphed into a vicious, sectarian civil war.

Syria Crisis: One Million Refugee Children

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

36 Reacties op “Syrië en de valse gifgas vlag”

Laat een reactie achter