Archief
Artikelen

Het Demmink-schandaal loopt werkelijk alle spuigaten uit! Op internet staat zoveel materiaal waaruit blijkt dat deze topambtenaar van “Veiligheid en Justitie” zijn functie misbruikte om kinderen te verkrachten, dat het schandaal internationale proporties heeft aangenomen. Iedereen weet het, maar niemand grijpt in. Politici slaan op de vlucht als iemand ook maar de naam Demmink noemt. Vragen worden niet beantwoord, journalisten genegeerd. Aangiften van slachtoffers worden geseponeerd. Ieder onderzoek naar de handel en wandel van deze omhoog gevallen criminele pedofiel wordt door het OM gesaboteerd. Deze Hollandse doofpot is een smerig stinkende beerput!

Een YouTube gebruiker die post onder de naam Ondertube 2013, heeft het materiaal over Demmink op een rijtje gezet. Hij schrijft in een reactie:

Demmink googlen, komen ze allemaal naar boven.:)….ik heb hem in mekaar geflanst, en aangezien me moppie lange films op youtube kan gooien….Maar ik dacht, is wel handig om alles bij mekaar in 1 video te hebben.

Het is niet alleen handig, het is huiveringwekkend! De bijna 3 uur durende video begint met een klein uur lang beelden van JDTV en van de reguliere media, tot in Rusland toe. Dit deel van de video is Engels ondertiteld en zou daarom een groot publiek kunnen bereiken. Luister en huiver! Hoort, zegt het voort!

Vanaf minuut 54 volgt de zitting van de Helsinki Commissie in Washington van 4 oktober 2012. In deze lange zitting werden de bewijzen tegen Demmink gepresenteerd en werd opgeroepen tot een diepgaand onderzoek. Het antwoord van Nederland was dat Demmink werd benoemd tot lid van het Nederlandse Helsinki Comité! Deze sluwe vos mag nu de kuikens bewaken.

Inmiddels is algemeen bekend dat Joris Demmink in de jaren ’90 inderdaad in Turkije is geweest. Daaruit volgt dat verscheidene ministers van “Veiligheid en Justitie” daarover hebben gelogen. De pedofiele activiteiten van Joris Demmink worden systematisch afgedekt en ontkend. De hele Nederlandse politiek is daarom medeplichtig aan het seksueel misbruik van kinderen, de kinderprostitutie en de handel in kinderen!

THE BIGGEST ELITE PEDOPHILE RING COVER UP!!! duurt 2 uur en 49 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

53 Reacties op “Een lange compilatie over Joris Demmink”

 • Halverwege komt het de strot uit.
  Wat een zooi!

 • mr. drs. Bou:

  Beste Herman,
  Welkom op BOUblog en dat was ook mijn reactie!
  Nu weet ik toch al zo lang wat er gaande is, maar in deze compilatie wordt de boel nog eens achter elkaar op een rijtje gezet. Vooral het eerste uur!
  Misselijk word ik van het theater van schijnheilige politici die op kosten van onze belastingcenten de rechtsstaat verstieren. Seksueel kindermisbruik is zo door en door ZIEK !!!
  Maar als kinderen doodgewoon de mazelen krijgen, dan staan die zelfde acteurs op hun achterste poten en eisen dat ieder kind wordt ingeënt.
  Nou ja!

 • P.S.M. Welbergen:

  De zaak Demmink is: Nederland!

 • mr. drs. Bou:

  Harry, je kunt nu wel zeggen: Het is overal zo, maar de kwestie Demmink reikt veel verder dan de gemeentepolitiek. Daar staat tegenover dat de gemeentepolitiek inderdaad ook knap corrupt begint te worden! Maar daarover later… Het is nu zomer en heerlijk weer!

 • Vuur:

  Bou,

  Had mezelf voorgenomen om mijn eigen blogje niet te vervuilen met deze zieke, misselijkmakende, pedofiel genaamd Joris Demmink. Maar gezien dat ik nu toch behoorlijk wat volgers heb gekregen die geinteresseerd zijn in bewustzijn in de ruimste zin kon ik niet anders dan het bovenstaande filmpje ook te bloggen. Ik hoop dat iedereen dit zoveel mogelijk verspreidt, het moet gewoon is een keer afgelopen zijn met die onzin !

  http://vuur01.wordpress.com/2013/07/29/joris-demmink-is-een-pedofiel/

 • Hallo Bou, ik herinner me nog heel goed de woorden van Pim fortuyn. “Als ik de nieuwe minister-president wordt, gaan er koppen rollen”. Hoorde Demmink daarbij?

 • mr. drs. Bou:

  Dank je wel, Vuur!

  Joris Demmink is een PEDOFIEL !

  Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen!

  Ik hoop dat ook anderen deze video verspreiden. Want ik word kotsmisselijk van dit smerige pedocriminele politieke schandaal!!!

 • van Tours:

  Het is inderdaad misselijk makend, vooral de politici die JD de handen boven het hoofd houden. In de tweede Kamer is het gebruikelijk dat een minister die de kamer verkeerd voorlicht, een motie van wantrouwen aan de broek krijgt en meestal wordt hij weggestuurd. Dat dit bij minimaal 4 opeenvolgende ministers van Veiligheid en Justitie niet is gebeurd, geeft volgens aan dat er nog veel meer speelt. Dat er misschien ook nog wel kamerleden zijn die mee in het complot zitten. Als de Minister valt, valt het parlement en daarmee zal ook minimaal één partij zeer veel zetels verliezen. Een politieke aardverschuiving die zijn weerga niet kent zal plaatsvinden. Mogelijk zal zelfs het staatshoofd moeten aftreden, voor de rust weerkeert. Dit willen politici niet, dus is de kans groot dat de gelederen zich sluiten en het kwaad kan blijven voortwoekeren. Want zo zie ik dat: wij staan toe dat de hel zich op aarde kan uitleven, omdat de medelanders die die kwaad goedkeuren, weigeren te strijden voor het goede.

 • Sancho Panza:

  Er is maar één manier om Demmink te pakken. Niet door allerlei artikelen op het internet maar door hem letterlijk op te pakken en door middel van waterboarding eens grondig uit te horen.

 • De reacties van politici -of liever gezegd het ontbreken ervan- worden mijn inziens veroorzaakt door angst. Niemand maakt mij wijs dat zoveel mensen seksueel misbruik door een topambtenaar wensen te verzwijgen of zelfs goedkeuren.

 • yvonne:

  Beste Bou, hij is allang de msm in,NOS, NUjij, Volkskrant, parool, ad, 1 vandaag, revu, hp de tijd, nieuwsuur van de TROS, de Groene Amsterdammer, Trouw en het Dagblad van het Noorden, maar ze reageren nooit! Laat ze dan maar lekker zweten en onrustig slapen.

  Groet Yvonne

 • Herman Galjaard:

  VOOR DAT ik dit artikel las, keek ik even de digitale telegraaf door en vond een artikel waarin melding gemaakt wordt van het bevrijden van 100 kinderen uit handen van pooiers in Amerika.
  Dat gaf me een goed gevoel, maar verbaasde mij ook, omdat de telegraaf voor wat NL betreft, niets serieus te melden heeft.

  Tijd voor een mailtje dacht ik en vulde de hele waslijst in zoals naam, adres, postcode, woonplaats, e-mail adres, onderwerp (kindermisbruik) etc. en plaatste het volgende berricht naar

  Nieuwsdienst Dagblad De Telegraaf
  Voor persberichten, vragen en tips met betrekking tot de algemene nieuwspagina’s.
  :

  Ik lees net uw berichtgeving over de actie van de Amerikanen die 100 kinderen bevrijd hebben uit de handen van pooiers.
  Geweldig.
  Jammer dat De Telegraaf niets over Nederland te melden heeft.
  Als de werkgroep Morkhoven aangeeft al jaren geleden de Nederlandse overheid gewaarschuwd te hebben dat in Amsterdam (uit een kinderdagverblijf) kinderen/kleuters voor sex gehuurd kunnen worden, dan vindt ik daar niets over terug.
  Wel zie ik dat Baader Harry zijn teen verstuikt heeft en dat een Haagse supersnol hyperventileert.
  Dat is dan weer behoorlijk triest.
  Is het niet interessant om erachter te komen WIE die kinderen huren ? en waarom dit zo lang door heeft kunnen gaan ?
  Met vriendelijke groet,

  Herman.

  Het bericht wordt niet geaccepteerd omdat mijn e-mail adres niet zou kloppen.

  ??

  Ik weet toch mijn eigen e-mail adres wel ?

  Na 5 keer proberen de moed hier opgegeven.

  Volgende

  Redactie Digitaal
  Voor persberichten, vragen en tips met betrekking tot onze IT-rubriek op Telegraaf.nl

  Je raadt het al.

  Zelfde verhaal.

  Mijn e-mail adres zou niet juist zijn !!!

  Ze hoeven dus niet te antwoorden en dat is lekker makkelijk.

 • Sjoerd Visser:

  Het is niet vreemd dat de overheid hier niet mee doet: ze verkrachten elke dag het volk met nep”oplossingen”…dus is het niet vreemd dat ze deze man blijven beschermen. Reken er maar op dat er nog veel meer rotzooi en rotte appels zijn onder die lieden, maar men dekt elkaar. Het is een schande dat het recht steeds krommer wordt en dat vele lieden er wel heel erg gemakkelijk afkomen…zonder celstraffen. Dit land wordt door zulke lieden naar de filistijnen geholp[en, en niemand in die kringen doet er wat aan. En maar tegen beter weten in zich zogenaamd afvragen hoe het komt dat het vertrouwen in de politiek en in politici afneemt: dat komt door de daden die men pleegt…waarbij men grote groepen mensen middels drogredenen hun geld afsteelt en hen daarmee in moeilijkheden brengt. Tegenwoordig zijn politici verworden tot liegende graaiers…die totaal geen oog hebben voor anderen…behalve als men bij die anderen geld wil afnemen…of als er gestemd moet worden. Voor de rest zit men hun tijd uit…ondertussen enorm veel vernielend wat door de voorgangers zorgvuldig was opgebouwd.
  Zolang het recht steeds krommer wordt en soomigen de dans kunnen blijven ontspringen…zal de oneerlijkheid in allerlei lagen van de bevolking toenemen. De gluiperigheid ook. Men doet niets aan die Demmink…want dan gaan er nog meer koppen rollen…zoals wijlen Pim Fortuyn al voorspelde. Die wilde er een boekwerk over opendoen, maar werd vermoord omdat dat smerige nieuws verborgen moet blijven…blijkbaar. Die oneerlijkheid zie je ook terug in besluiten om beleid te veranderen (in UW nadeel!!!) Ik geloof allang niet meer in een eerlijke overheid…zolang men de doofpotten gesloten houdt en de daders vrij laat rondlopen !

 • Sjoerd Visser:

  En rechtzaken tegenhouden om ’s Lands belang (lees EIGENBELANG) is ook zoiets. De politiek/overheid is verrot…en zolang de rotte appels er mogen blijven zitten en zelfs van ons belastinggeld beschermd worden door diezelfde overheid zal er niets positiefs veranderen voor de mensen !!!

 • Eeuwig September:

  Beste Herman,

  het klinkt als een webpagina email-formulier dat niet teveel heeft mogen kosten, en de technische specificaties daarvoor niet goed kent of bijverzonnen heeft.

  Met een ‘echte’ mail client of een eigen webbased e-mail, dan vindt je op SDN wellicht een bruikbaar direct adres om in plaats van een formulier te gebruiken:

  http://www.sdnl.nl/mail-media.htm

 • They Knew:

  @mr. drs. Bou:

  Bou, heb jij weleens van Jill Dando gehoord?

  http://google-law.blogspot.co.uk/2013/07/jill-dando-murdered-by-state-to-keep.html

 • mr. drs. Bou:

  Jawel, They Knew, maar ik weet er lang niet alles van.
  Deze Britse verslaggeefster kende Cliff Richard en wellicht wist ze meer over de beroemde pedofiel Jimmy Savile.
  De moord op Jill Dando is al net zo’n raar verhaal als de moord op Joyce Labruyere.

 • Dirk:

  Zijn ze nou helemaal van de ratten besnuffeld?
  Nou ja…je kon ’t verwachten maar dit kunnen “ze” toch niet eindeloos volhouden.
  Eens komt de dag…
  Hoop ik!

  http://www.nu.nl/binnenland/3538732/geen-extra-onderzoek-dood-anass.html

 • mrpettjo:

  Maar volgens Frides Lameris die blijkbaar veel in de felle zon heeft gezeten de laatste tijd gaat de zaak Van den Brink de zaak Saville ver over treffen.. en we gaan er snel meer over horen van buitenlandse journalisten..:
  http://martinvrijland.com/2013/07/29/gaan-de-koningshuizen-de-dans-ontspringen-na-nieuwe-pedo-ontdekkingen/comment-page-1/#comment-7202

 • Lu:

  Volgens mij zit er maar één reden achter het sparen van Demmink en dat is het feit dat hij op de hoogte is van de pedofiele escapades van Claus. Het sparen van Demmink is een bevel van Beatrix.

 • Gaia:

  precies Lu, en ook Friso; het kan niet anders zijn dat er een andere reden is dat politici die veel meer weten zo bang zijn/Hoeveel mensen zijn er niet omgelegd Joyce Labruyere, de chauffeur van Demmink, zelfs Maarten van Traa volgens mij/en wie weet wat allemaal nog meer.Zoek op google;rondehuisnunspeet, en de bezoeken van Claus aan homobars,en dat schorem moeten wij onderhouden….

 • mrpettjo:

  Ook in Duitsland nu pedofilie groot item in de verkiezingsstrijd. FDP lid trekt zich terug na onderzoek van Duitse wetenschapper Franz Walter naar onacceptabele uitspraken over seks met kinderen. Ook Groenen kopstuk Daniel Cohn-Bendit deed dergelijke pedofiele uitspraken in 1975 maar doet dit nu af als bewuste provocatie destijds..
  Alleen de christelijke kranten Nederlands Dagblad en Reformatorisch Dagblad publiceren over dit Duitse verkiezingsschandaal in ons land:
  \http://www.refdag.nl/nieuws/buitenland/duitse_verkiezingscampagne_overschaduwd_door_affaire_over_pedofilie_1_762297

 • Ook in het zogenaamde Luxemburgse ‘afluisterschandaal’. Geen enkele (buitenlandse) journalist die hier iets over heeft geschreven…..
  http://www.kooshenderechter.nl/news/beschuldigingen-van-pedofilie-als-drukmiddel-in-luxemburgs-afluisterschandaal-/

 • mrpettjo:

  Koos van Woudenberg vertelt over smokkelroutes, homo ontmoetingsplaatsen, sexueel misbruik en als klap op de vuurpijl vertelt hij over de ontmoeting met Joris Demmink:

  http://www.talk2myra.com/koos-van-woudenberg-spreekt/

  Koos van Woudenberg Zeedijk Pietersbierum duurt 17 minuten.

 • mr. drs. Bou:

  Dank je wel, mrpettjo!
  Weer een getuige die verklaart dat hij Demmink heeft ontmoet bij Ger van Roon! Het geluid is wat rommelig door de wind op de zeedijk, maar de verklaring is er niet minder om!

 • mr. drs. Bou:

  Rechters worstelen met Demmink-zaken

  Rechters hebben het moeilijk met de komende rechtszaken rond voormalig topambtenaar Joris Demmink. Omdat ze alle schijn van belangenverstrengeling willen vermijden, trekken twee gerechtshoven en een rechter in Rotterdam zich terug.

 • yvonne:

  Even doorspoelen tot 48.22, is de hoofdredacteur van het AD aan het woord over jorisje viespeuk…………

  http://www.radio1.nl/terugluisteren/tijd?terugluisteren_dag=2013-09-09&terugluisteren_hour=15

 • mr. drs. Bou:

  Judges pull out of cases focusing on former justice ministry boss

  Monday 09 September 2013

  Two court cases relating to the former secretary-general of the justice ministry are running into trouble because of a shortage of judges willing to take them, the Volkskrant reports on Monday.

  Joris Demmink retired last year and several judges have turned down the cases because they knew him personally, the Volkskrant said.
  – See more at: http://www.dutchnews.nl/news/archives/2013/09/judges_pull_out_of_cases_focus.php#sthash.ZHv248fa.dpuf

 • mr. drs. Bou:

  Dank je wel Yvonne. Jij verliest gelukkig je hoofd niet rond 11 september.
  De society-journalist Thomas Lepeltak:

  Mosterd overleed onverwacht de dag voor het verhoor op vijftigjarige leeftijd. Volgens Nordholt was dit voor Demmink “blind geluk” omdat deze bij verhoor van Mosterd waarschijnlijk gehangen zou hebben.

 • Jasper:

  Ik verlies het hoofd ook niet, men blijft de gelederen sluiten. Mvg.Jasper.

 • mr. drs. Bou:

  Katholiek Nieuwsblad, 12 september 2013:

  Heeft Demmink ‘blind geluk’ gehad?

  Nordholt vertelde daarop dat chauffeur Mosterd die morgen in 2004 bij de politie zou komen voor verhoor. Mosterd was de chauffeur van Joris Demmink, de toenmalige secretaris-generaal van Justitie. Volgens de politie zou Demmink – over wie in 2003 publicaties in de pers waren verschenen: hij zou het Anne Frankplantsoen in Eindhoven bezoeken om seksuele contacten te leggen met minderjarigen – wel degelijk in dat plantsoen zijn geweest. Mosterd overleed onverwacht de dag voor het verhoor op vijftigjarige leeftijd. Volgens Nordholt was dit voor Demmink “blind geluk” omdat deze bij verhoor van Mosterd waarschijnlijk gehangen zou hebben.

 • mrpettjo:

  Nieuw explosief artikel over Demmink in Turkse krant door Yvonne op KLOL gezet. Wie vertaalt het?
  http://www.gercekgundem.com/?p=554916

  Trouwens, hoe zou Mosterd vermoord zijn op de dag voordat hij zou getuigen tegen Demmink. Volgens KLOL speelt de Telegraaf journalist Bart Mos die ook een valse doodsbedreiging door Micha Kat heeft aangekaart een zeer kwalijke rol in het geheel om Demmink buiten de klauwen van justitie te houden.

  Goed dat het Katholiek Dagblad/ Henk Rijkers blijft doorgaan met publiceren over de pedocrimineel Demmink.

 • mrpettjo:

  Ierse verkrachter en mogelijke seriemoordenaar Larry Murphy leeft op dit moment in Amsterdam alsof er niks aan de hand is. Net als in de jaren Warwick Spinks, Dutroux en andere pedocriminelen in Amsterdam woonden of kind aan huis waren..:

  Larry Murphy is an Irish convicted rapist and a suspected serial killer. A skilled carpenter by trade, he is a married father of two originally from the Baltinglass area, County Wicklow, Ireland. In 2001, he was convicted of kidnapping, repeatedly raping and attempting to murder a young Carlow woman in the Wicklow Mountains.[1]

  During the ordeal, Murphy kidnapped the woman and locked her in the boot of his car. He then drove to Kilkea in County Kildare, where he repeatedly raped and beat her. She was then locked in the boot again while he drove to the Spinans Cross in the Wicklow Mountains where he again raped her several times vaginally, anally and orally.[2] The woman began to fight back and Murphy produced a plastic bag, which he placed over her head in an attempt to suffocate her. He stopped his assault when two late-night hunters came across the scene and recognised Murphy. Murphy fled the area and returned to his home.[3]

  http://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Murphy_%28criminal%29

  TV3 MidWeek – Larry Murphy Special (28/11/12)

 • mrpettjo:

  Hart van Nederland heeft materiaal van bovenstaande video van de Ierse TV in november 2012 verwerkt in een item over deze levensgevaarlijke Ier Larry Murphy die samen met een andere pedocrimineel dagelijks door Amsterdam banjert en meisjes probeert in te palmen:
  http://www.hartvannederland.nl/nederland/noord-holland/2012/gevaarlijke-ier-woont-in-amsterdam/

 • mrpettjo:

  Ivo Opstelten tegenover WearechangeRotterdam: over Demmink: “zal niks aangetoond worden”.. en zo is dat als het aan Ivo “we leven in een rechtstaat” Opstelten ligt:

  https://www.youtube.com/watch?v=6xWghZIaqp8

 • mrpettjo:

  Stad Groningen en Ommelanden kennen ook een crimineel homo cq pedonetwerk (bekend van de zogenaamde Groningse HIV-zaak) die ook tot het persoonlijk netwerk van burgemeester Peter Rehwinkel zou behoren:

  De Groningse rechtbankverslaggever Rob Zijlstra interviewde in 2009 één van de veroordeelden, een zekere Wim. Deze man zegt dat er ook medewerkers van Justitie “meededen”. Dat klopt. Bij de rechtbank van Groningen werkt ene B. Om hem werd destijds de rechtszaak verplaatst van Groningen naar Assen. Hij is niet één van de slachtoffers zoals ons werd voorgelogen, hij is (mede) dader. Hij is niet vervolgd, en dat geldt ook voor F.T. ,H.V. en H.M. die op hoge posities in het Openbaar bestuur van de noordelijke regio werken.

  Een stad-groningse pedofiel, met een voorkeur voor jongens onder de 16, is door een rechter van uw rechtbank aan een schuldsanering geholpen. Toch maakt hij nog vakantiereisjes naar Spanje, Ibiza en Gran Canaria en wellicht naar de Antillen met geen ander doel dan om minderjarige jongens te misbruiken. Zijn contacten met mensen op hoge posities bij het OM-Noord, komen daarbij goed van pas; een vriend/partner kwam uit een Duitse gevangenis over naar een Nederlandse en de kans dat hij er zelf in verdwijnt, lijkt mij vrij klein.

  Een zekere X, ook nu weer iemand die “meer weet”, en veel kennis heeft van het Groningse “homo-netwerk” werd door het OM-Noord gevraagd voor een hoge functie. Deze persoon weigerde, en waarschuwt getuigen om goed op te passen en niet in te gaan op uitnodigingen voor etentjes -en reisjes…

  Een aantal mensen die strafbaar betrokken zijn bij de HIV-zaak, gaan privé om met de Groningse burgemeester Peter Rehwinkel. Daarmee schampt hij mijn inziens aan de randen van betrokkenheid.

  http://koosgaatdoor.wordpress.com/2013/09/24/geachte-heer-daan-keur/

 • mr. drs. Bou:

  Op Het Haagse Complot staat een nieuw artikel over Demmink:
  http://www.hethaagsecomplot.nl/20130925-joris-demmink-en-privacy.htm

  Stichting de Roestige Spijker heeft zich gevoegd in het geding en eist openheid van zaken. Het heeft aan de rechter gevraagd om getuigen te mogen horen. Opnieuw verzet Demmink zich tegen een deugdelijke rechtsgang. Hij wil niet toestaan dat potentieel belastende verklaringen worden ingebracht in een onderzoek. Sterker nog: hij wil dat er überhaupt geen onderzoek komt.

  A.s. vrijdag zal de Utrechtse rechtbank beslissen of het verzoek tot het horen van getuigen gehonoreerd wordt. Een lakmoes-proef om de onafhankelijkheid van de rechtsmacht binnen de Trias politica aan te tonen. We zijn benieuwd of het recht zal zegevieren!

 • mr. drs. Bou:

  Demmink wil geen getuigenverhoor

  Voormalig topambtenaar Joris Demmink (Justitie) verzet zich tegen het horen van getuigen in de naar hem genoemde affaire.

  Dat meldt Stichting De Roestige Spijker. De stichting voor onderzoeksjournalistiek en tegen doofpotten wil dat een stafambtenares van het ministerie van Justitie onder ede wordt gehoord. Volgens twee ex-collega’s heeft deze ambtenares hun verteld dat zij in het verleden ‘jonge jongens’ voor Demmink heeft moeten regelen. De Roestige Spijker bepleit een getuigenverhoor van een aantal betrokkenen. De rechtbank in Utrecht buigt zich vrijdag 27 september over dit verzoek. Demmink heeft via zijn raadsman Knijff laten weten helemaal geen verhoor te wensen.

  De Utrechtse rechtbank bespreekt het verzoek tot het horen van getuigen vrijdag 27 september om 13.00 uur.

 • mr. drs. Bou:

  Vandaag speelt het verzoek tot horen van getuigen in de zaak Demmink vs het AD en de Roestige Spijker. Demmink beschuldigt het AD van smaad. Dit is vooralsnog een civiele zaak.

  Op Het Haagse Complot staat nu een overzicht van alle aanklachten en beschuldigingen tegen Demmink. Die hele zwik is geseponeerd!

  Joris Demmink tribunaal

  Joris Demmink is een voormalig topambtenaar op het ministerie van justitie. Hij wordt al vele jaren beschuldigd van zeer ernstige en maatschappij ontwrichtende criminele activiteiten. Van de week heeft u de aankondiging gelezen van de zitting die vandaag in Utrecht zal plaats vinden. De zitting is openbaar, dus u bent van harte welkom deze bij te wonen. In ieder geval worden diverse journalisten verwacht om verslag te doen van deze potentieel doorbraak betekenende zaak.

  De eisende partij is stichting De Roestige Spijker. Zij willen getuigen onder ede kunnen verhoren. De wederpartij is in beginsel de Staat der Nederlanden. Daarnaast is er nog een derde belanghebbende partij, namelijk Joris Demmink, het subject waarover het gevraagde getuigenverhoor zal gaan.

  In deze zitting zullen drie belangrijke afwegingen door de rechter moeten worden beoordeeld:
  1. Bescherming van de goede naam versus vrijheid van meningsuiting.
  2. Het (rechts)belang van de eisende partij.
  3. De haalbaarheid van het doel wat met de eis beoogd wordt.

 • mr. drs. Bou:

  Nieuw onderzoek in zaak tegen Joris Demmink

  Het Openbaar Ministerie heeft een nieuw onderzoek ingesteld naar het vermeende kindermisbruik door voormalig topambtenaar van het ministerie van Veiligheid en Justitie Joris Demmink. Aanleiding voor het onderzoek is een brief van het Turkse OM waarin staat dat Demmink in 1996 Turkije is ‘ingereisd’. Dat schrijft het AD vanochtend.

  Demmink wordt al jaren in verband gebracht met het mogelijk misbruiken van drie minderjarige Turkse jongens in de jaren negentig. Demmink stelt echter sinds 1987 niet meer in Turkije te zijn geweest. Die verklaring is altijd overgenomen door de Nederlandse regering.

  Vorig jaar besloot het OM nog na een oriënterend feitenonderzoek dat er onvoldoende bewijs was om Demmink te vervolgen. Toen was echter de informatie uit de brief niet bekend, laat justitie aan de krant weten. Het OM gaat contact opnemen met de Turkse autoriteiten.

  De advocaat van Demmink, Harro Knijff, herhaalt in het AD dat zijn cliënt in de jaren negentig niet in Turkije is geweest. (Novum)

  Zie voor de achtergrond: Wim v.d. Pol op Crimesite:
  OM start opnieuw onderzoek Demmink

  De Volkskrant voegt er nog iets aan toe, maar het hele artikel staat op de betaalsite:

  Tijdens een rechtszitting in Utrecht komt vandaag een document op tafel waaruit volgens advocaten blijkt dat voormalig topambtenaar Joris Demmink wel degelijk in de jaren negentig in Turkije is geweest…. De advocaten zien in het document …
  27/09/13 00:00

 • mr. drs. Bou:

  Volgens minister Opstelten van Vuiligheid en Justitie is er niets aan de hand!

  Opstelten twijfelt niet over Demmink

  Vandaag beslist de rechter in Utrecht over de getuigen die de Roestige Spijker mag inbrengen tegen Demmink. We wachten dat nog even af, maar een update volgt spoedig!

 • mrpettjo:

  We vergeten wel eens dat de handel en wandel van wijlen prins Claus de basis van het huidige Demminkgate:

  “Die biografie van Claus komt er nooit. Never. Daar hangt een beerput onder die die van Bernhard doet verbleken”. Aldus sprak NIOD-historicus Gerard Aalders ooit tegen Micha Kat. Onderwerp van gesprek waren de perikelen rond de ‘officiele’ biografie van Bernhard die er ook maar niet wil komen -en ook nooit komt natuurlijk. Ons koninklijk huis is inmiddels zo verdorven en corrupt geworden, dat er niet eens meer biografieen kunnen worden gepubliceerd.

  http://www.bewustnieuws.nl/claus-centraal-in-demmink-gate/

  PS Benjamin Fulford merkte onlangs op dat de rol van het Nederlandse en Belgische koningshuis binnen de NWO uitgespeeld is (vandaar ook de troonswisselingen in beide landen in 2013).
  Wellicht wil Willem Alexander het varkentje Demmink wel laten wassen omdat hij verder van Claus afstaat en ook de Demmink intimus wijlen Friso niet langer hoeft te gerieven. Wie weet..

 • yvonne:

  Ter info………ben niet zo van de meningen, blijkt wel uit wat ik plaats, lokt alleen maar discussies uit, waar ik helemaal de zin niet van inzie!

  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/opstelten-staat-betaalde-al-4000.html

 • Dick:

  @yvonne
  Bedankt voor je linken.

 • yvonne:

  Graag gedaan Dick…………..ga alleen maar voor de waarheid en mijn mening doet er helemaal niet toe, het gaat om de intentie, meer niet….
  Er zijn mensen met veel meer kennis van zaken, laat hen het voortouw nemen, ik ben alleen van het informeren,

  Groet yvonne

Recente reacties