Archief
Artikelen

Robert J. Rubinstein is een Amerikaan die in Nederland woont en die inmiddels ook de Nederlandse nationaliteit bezit. In oktober vorig jaar heeft hij de website De Roestige Spijker opgericht, nadat het AD een reportage over Demmink had geplaatst, waaruit bleek dat Demmink in het verleden bevriend was met een Haagse kinderpooier. Hij is eveneens de oprichter van Triple bottom line, een organisatie voor verantwoord investeren. Zijn gesprek met Myra gaat echter over het Demmink-probleem en de Nederlandse super-elite die de pedo-cultuur in stand houdt.

Het gesprek is zeer de moeite waard, hoewel een ding me verbaasde. Toen Rubinstein wees op de verwevenheid van het Koninklijk Huis met criminele activiteiten, zei Myra dat ze zover niet wilde gaan. Zij vind Maxima zo mooi! Als Myra net zo rijk was als Maxima, dan was ze minstens even mooi, maar de stinkend rijke familie Zorreguieta heeft bloed aan de handen! Het is allemaal schone schijn! Voor de verwevenheid van het Koninklijk Huis met de pedo-criminelen wil ik daarom wijzen op deze artikelen op BOUblog:

Mr. Frits Salomonson, hof-advocaat

Van de prins geen kwaad wetend

Deze staan al bijna 5 jaar op BOUblog, maar niemand heeft me ooit aangeklaagd voor laster en smaad of majesteitsschennis. Er zal dus wel een kern van waarheid in zitten. Het Koninklijk Huis is een criminele bende, maar het Nederlandse volk staat te juichen! Misschien kan Myra eens een gesprek houden met Ton Biesemaat van de website Pro Republica, die de strapatsen van ons Koningshuis al jaren in de gaten houdt. Want het Koningshuis lijkt niet alleen een sprookje, het IS een sprookje! Van Grimm!

Talk to Myra Radio. Robert Rubinstein. duurt 48 minuten.

Op het einde van het gesprek doet Rubinstein een oproep om deze video te bekijken. Hij staat al op BOUblog, maar nogmaals:

Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation duurt 20 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

13 Reacties op “Robert Rubinstein spreekt met Myra”

Laat een reactie achter