Archief
Artikelen

Het is zeker dat de dertienjarige Anass Aouragh uit Wassenaar door zelfmoord is omgekomen. Dat meldde de politie Haaglanden op woensdag 13 februari. Het probleem is alleen dat niemand dat gelooft! Er zijn te veel aanwijzingen dat Anass werd vermoord. Dat de politie Haaglanden dit een zelfmoord durft te noemen, wijst op een nieuwe doofpot. Nu de Vaatstra-doofpot met succes is gesloten dank zij de onmogelijke bekentenis van Jasper Steringa door mr. Vlug, roept men een nieuwe doofpot in het leven: de zogenaamde zelfmoord op Anass Aouragh!

Als er een misdrijf is gepleegd, dan zijn er twee belangrijke vragen: plaats delict en tijdstip. We gaan eerst even naar de “plaats delict” zoals deze ons door de media wordt voorgespiegeld:

Dit is de Google Map Als deze link het niet doet, zoek dan zelf op Google Map naar: Wassenaar, Katwijkseweg, Storm van ‘s-Gravesandeweg.

De fiets van Anass werd ’s avonds gevonden bij de picknicktafel in de strook bos tussen de Katwijkse weg en Duinrell. Deze staat op de plek waar de twee voetpaden samenkomen en elkaar min of meer kruisen. De strook bos is ongeveer 50 meter breed. Zijn lichaam werd de volgende morgen omstreeks 10 uur gevonden, niet ver van die picknicktafel, vlak bij het hek van Duinrell. Dit is de picknicktafel:

Het bungalowpark Duinrell heeft daar geen uitgang, er staat een hek omheen. Het lichaam werd vlak bij het hek gevonden. De rode pijl rechtsonder wijst naar de vindplaats:

Belangrijk is ook de tijdslijn. Op 6 februari ging de zon op om 08.11 uur en onder op 17.37 uur. Het was die dag geen mooi weer: koud en regenachtig. Het was zeker om 6 uur donker! Hier volgt de tijdslijn:

Reconstructie zoektocht Anass

Woensdag 6 februari
16.30 uur: Anass begint aan zijn folderwijk.
18.00 uur: Moeder begint te bellen waar hij blijft.
18.30 uur: Moeder belt de politie.
18.45 uur: Een getuige zag Anass op 500 meter van de plek waar zijn lichaam werd gevonden. Hij werd belaagd door drie lange blonde jongens, die hem schopten en sloegen.
19.30 uur: Een kind zegt dat het Anass heeft gezien met een enge man bij de Katwijkse weg.
20.00 uur: De fiets van Anass wordt gevonden bij de picknicktafel. Hij stond op slot, dus waar zou het sleuteltje zijn?
21.00 uur: Moeder bleef bellen, de telefoon van Anass wordt uitgezet.
23.45 uur: Anass is nog niet gevonden: Amber Alert!

Donderdag 7 februari, 10.14 uur: In de bosstrook bij de Katwijkseweg in Wassenaar is donderdagochtend een lichaam gevonden. Zeer waarschijnlijk gaat het om het lichaam van de vermiste Anass Aouragh (13). De doodsoorzaak is nog niet bekend.

18.08 uur: Gevonden lichaam is van vermiste Anass. Dat heeft de politie donderdagavond bevestigd. De politie kan op dit moment nog niets zeggen over de doodsoorzaak, maar ‘op dit moment is het nog niet mogelijk een misdrijf uit te sluiten’. Medewerkers van de forensische opsporing hebben de hele dag onderzoek gedaan op en rond de locatie waar het lichaam werd aangetroffen.

08-02-2013 | 10:48 Vrijdag sectie op lichaam Anass

Vrijdag 8 februari, 20.03: ‘Sterke aanwijzigingen voor zelfmoord Anass’

Zelfmoord? Hoe dan? En wanneer en waar?

Vader Anass Aouragh blijft zelfmoord afwijzen

De dood van de 13-jarige Anass Aouragh vorige week in Wassenaar was beslist geen zelfmoord. Dit heeft zijn vader, Mohamed Aouragh, bij de begrafenis van de jongen tegen het Marokkaanse persbureau MAP gezegd.

Volgens de vader zijn er afdrukken van vingers op de hals van de jongen te zien geweest en zijn er getuigenissen die erop wijzen dat er geen sprake was van zelfmoord, meldde MAP dinsdag.

Een getuige heeft gezien dat drie individuen Anass meenamen kort voor hij verdween, liet de vader weten. Hij wees erop dat de familie nog steeds niets heeft vernomen over de autopsie.

19-02-2013 | 18:10
WASSENAAR – De vader van de overleden 13-jarige Anass Aouragh uit Wassenaar blijft erbij dat zijn zoon is vermoord. Dat zei hij maandag in een interview met Jalal.tv.

De politie meldde vorige week juist er zeker van te zijn dat de jongen zelfmoord heeft gepleegd. ‘Het is duidelijk voor mij: mijn kind is vermoord. Het is gewoon een misdrijf.’

‘Iemand die zelfmoord gaat plegen, denkt daar natuurlijk over na’, aldus zijn vader. Volgens hem was Anass die middag druk bezig in de bibliotheek, met het kopen van kleding en het bezorgen van folders. ‘En op een gegeven moment komt hij hier (in het bos) en denkt hij oh, ik ga zelfmoord plegen? Dat is flauwekul.’

Dhr. Aouragh heeft groot gelijk, ER ZIJN VEEL TE VEEL VRAGEN! Want waar was Anass tussen 8 uur ’s avonds en 10 uur ’s morgens? Zijn fiets werd rond 8 uur ’s avonds reeds gevonden bij de picknicktafel en zijn lichaam pas de volgende morgen rond 10 uur in de bosjes daar vlakbij. Volgens Wandeltje, die daar in de buurt woont, heeft de politie de hele nacht gezocht, o.a. met helikopters:

133
13:55 | 14 februari 2013
Hier een bericht van wandeltje, ik woon net als Anass in Oostdorp, ongeveer 200 meter van zijn vindplaats en wandel iedere dag in het bosje waar hij gevonden is. Ik kan al dit gezwets niet meer aan dus vandaar mijn reactie.
– De vader van Anass woont in Marokko, want een gescheiden gezin, en hij zat op vrijdag in het vliegtuig naar Nederland.
– Half Wassenaar hoorde woensdagavond de helicopter, heeft donderdagnacht wakker gelegen van diezelfde helicopter en donderdagochtend van 8 tot half 10 weer die helicopter. Een raadsel dat die niets gevonden heeft. Evenals de speurhonden overigens, aangezien Anass ongeveer 50 meter van de weg is gevonden bij het hek naar Duinrell. Het is een klein rot bosje, waar je als je héél langzaam loopt, in nog geen 30 minuten uit en thuis bent. Een heel druk bosje ook, waar veel mensen met hun honden lopen, zoals ondergetekende, en waar je in het weekend door bergen crossfietsers van je sokken wordt gereden. ’s Avonds zitten elke avond bij de picknicktafel waar Anass’ fiets werd gevonden altijd “hangjongeren” die elke dag weer een gigantische pestzooi achterlaten zoals blikjes, flessen, wietzakjes etc. Dus waarom heeft niemand iets gezien of gehoord, en is Anass pas op donderdagochtend gevonden? Een raadsel.
– Ik spreek heel veel mensen, maar niemand gelooft in zelfdoding, want daar was het de jongen niet naar.
– Waarom is de pers ineens zo ontzettend stil?
– Waarom geen ruchtbaarheid gegeven aan het feit dat er een aantal dagen geleden veel politie, afzetlinten, ambulance etc. waren in een van de vakantiebungalows van Duinrell, een paar meter van de vindplaats van Anass?
Kortom, het hele verhaal rammelt aan alle kanten, wij als burger weten nog niet de helft van wat er allemaal speelt. Maar ga niet speculeren over het geloof van de familie, over zijn vader. Hoop alleen maar dat de waarheid boven komt zodat de familie kan gaan proberen dit te verwerken en het een plaatsje te geven.
Dit moest ik even kwijt.

De vraag is echter niet alleen waar Anass die nacht gebleven was, de vraag is ook hoe zijn lichaam de volgende morgen om een uur of 10 in dat bosje terecht kon komen, zo vlak bij de picknicktafel waar zijn fiets stond! De avond tevoren lag hij daar immers nog niet! En de volgende morgen lag hij daar evenmin!

De vraag is tevens waar de politie de hele donderdag zo druk mee was, van op zijn laatst 10 uur ’s morgens tot tegen zessen ’s avonds. Waarom kon men pas om 6 uur zeggen dat het gevonden lichaam inderdaad van Anass was? Het hele bos was afgezet, tot en met het pannenkoekenrestaurant. Hoeveel sporen zijn daar gevonden en hoeveel sporen zijn er uitgewist? Waarom deed de politie op vrijdag opeens zelfs meer van hetzelfde? Wat zocht men toen nog in dat bos? In elk geval was dat bospad behalve hondenuitlaatplek tevens afwerkplek!

Vindplaats Anass Aouragh

En waarom kwam Peter R. de Vries ons reeds op donderdagavond verzekeren dat er waarschijnlijk een toevallige pedo voorbij kon zijn gekomen die belust was op prooi? Anass was volgens de PR van het OM toevallig op het verkeerde tijdstip op de verkeerde plaats:

EenVandaag, 07-02-13: Lichaam Anass Aouragh gevonden in bos

sitestat

Het OM beweerde op vrijdag echter dat het zelfmoord was! Dus geen eenzame op prooi beluste pedo, zoals de grote PR ons wijsmaakt, maar zelfmoord! Maar hoe dan? De doodsoorzaak is nog steeds niet bekend, evenmin als het tijdstip van overlijden! Deze zaken staan als het goed is in het autopsierapport. Gelukkig laat de vader van Anass het er niet bij zitten. Hij heeft de bekende advocaat mr. Gerard Spong in de arm genomen. De vader en de oom van Anass hebben ook reeds gevraagd om dat autopsierapport. Ze hebben de jongen zelf gewassen en afgelegd, zoals in Marokko nog gebruikelijk is. Het lichaam vertoonde duidelijke sporen van mishandeling!

Zodra mr. Spong dat autopsierapport heeft opgevraagd, weet de familie méér. Of mr. Spong al dan niet betrouwbaar is, moge blijken uit de snelheid waarmee hij dat rapport levert! Bij voorbaat roepen dat Spong niet de juiste advocaat is, lijkt me laster en smaad. Het is ook niet aan ons om te verzinnen wat er gebeurd is! De familie wil dat de zaak wordt onderzocht, dus wachten we af…

Overigens blijf ik van mening dat Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

233 Reacties op “De zogenaamde zelfmoord op Anass Aouragh”

 • mrpettjo:

  Zowel de bekende anti-sites (Ba, Sw) als Martin Vrijland melden niet dat de moeder van Anass tot actie overgaat omdat ze overtuigd is van moord. Waarom zou dat toch zijn..!?
  Zijn er toch overeenkomsten tussen bovengenoemde sites..?? (desinformatie)

  • Sancho Panza:

   Deze sites zijn beide opgezet door het OM. Er zijn 2 of 3 meelopers maar de rest wordt betaald door justitie.

   • mrpettjo:

    Ik denk dat je gelijk hebt. Sifra Zoutendijk (dochter van (oud?) VVD senator) – een van de initiatoren van Sw..) werkt bij de Raad voor de Kinderbescherming. Er zijn trouwens 2 linkedin pagina’s van Sifra Zoutendijk.
    In de zaak Natalee Holloway waren er ook heel veel anti Arubaanse pro USA websites die werden gefinancierd door de CIA/Buitenlandse Zaken en dagelijks desinfo (over de familie Van der Sloot en de Arubaanse politie/openbaar ministerie) uitbraakten.

   • mrpettjo:

    Moeder Zohra heeft die anti-complotters toch goed tuk. Geen woord bij de anti-complotters over dit recente nieuwsitem!
    Die Jeroen reageert net op Swapichou over onze reacties, maar GEEN enkele aandacht voor het contra-expertise onderzoek dat Zohra heeft aangevraagd.
    Zohra heeft de zelfbenoemde woordvoerster en intrigant Danielle Berkenfelt aan de dijk gezet zoals ze direct had moeten doen. De sfeer tussen de ouders zal nu wel te snijden zijn (heheh)
    Dat onderzoek is duidelijk tegen het zere been van deze vuilbrakers.
    Er is dus niks afgerond, jeroentje..

    PS Ik denk als moeder Zohra haar kinderen niet naar die kakschool met die kakouders in dat kakdorp had gestuurd hadden we nooit van een zaak als deze gehoord.

    • mrpettjo:

     Nada reacties van de bekende vuilbakken Harmsen, Hoogerweij etc. Dit is duidelijk een taboe onderwerp. De moeder van Anass is maandenlang ingepakt geweest door Berkenfelt en de andere ouders van de school, maar inmiddels weet de werkloze Zohra met haar universitaire graad wel beter.
     Ook vriend Martin doet er verder het zwijgen toe en is twee weken op vakantie.. (een Machiavelli spel krijgen duidt natuurlijk op foul play, he Martin)
     Nou ja, ik maak volgende week mijn ronde van Nederland op de racefiets maar af (nog 600 km te gaan)..

    • Sancho Panza:

     Niet teveel aandacht aan schenken, aan die vuilbakken van Swapisjoegel. Daar leven ze op. Laat ze lekker met zijn viertjes tegen elkaar lullen. Elk beetje aandacht maakt ze sterker. Hun fouten toegeven kunnen ze niet want daar heb je lef voor nodig. Tuig van de richel en haatzaaiers zijn het. Veel plezier tijdens je fietstocht!!!

    • mr. drs. Bou:

     Ze lezen in elk geval wel mee op BOUblog! 🙂
     Omdat ze daardoor in mijn statistiek terecht komen, heb ik vandaag ook hun nieuwste blog gelezen. Met een “citaat” van “Boudineke” !!!
     Ik leer daar ook een hoop over mezelf. Zo blijk ik al meer dan 25 jaar van de bijstand te leven en ik zou eindelijk eens les moeten geven aan ongeletterden. Ik kan me trouwens herinneren dat ik mijn diploma’s in Zimbabwe heb gekocht of zo… Tja…
     In de spambox verklaarde onze onbezoldigde psychiater Xara weer een van mijn posters voor gek. Onduidelijk was, of ik ook gek ben omdat ik de posts van mrpettjo toelaat, of juist omdat ik de posts van Xara naar de spambox doorsluis… Kortom, een nogal vage diagnose!

     Een leuke link die ik ontving in mijn mailbox:
     http://fallit.blogspot.nl/2013/08/to-bunk-or-to-debunk-is-that-question.html

     Ach, het is komkommertijd! 🙂 🙂 🙂

     Veel plezier op je fietstocht, pettjo! Vandaag is het niet meer zo heet en als je de juiste richting kiest, heb je nog wind mee ook! 😉

    • mrpettjo:

     Overigens weet ik vrij zeker dat mevrouw Berkenfelt Zohra het Machiavelli spel heeft gegeven om het door te geven aan Martin. Martin speelt het spel nu mee de vuilbakken omdat Zohra hem dwars blijft zitten.
     “Ze” weten daar door mee te lezen ook wel dat het in de Vaatstrazaak over Machiavelli-praktijken ging.
     Zohra heeft gelukkig gekapt met deze Wassenaarse kliek. Het lijntje tussen Danielle Berkenfelt en de corrupte burgemeester Hoekema is heel kort kan ik verzekeren..

    • mr. drs. Bou:

     mrpettjo, ik lees nog steeds mee met onze anti-complottertjes, maar het lijkt wel een echoput! Niets nieuws onder de zon… 🙂
     Maar ik denk niet dat ze weten wie Machiavelli was, laat staan dat een van hen ooit zijn boeken heeft gelezen!

 • mrpettjo:

  Er komen nu toch reacties los..
  Danielle verwart mij met Martin! Heerlijk, dat mens zal nu Zohra kunnen wurgen nu Zohra – in lijn met haar ex man – haar eigen weg gaat en die doortrapte bemoeial met het korte lijntje naar mr. corruptie burgemeester Hoekema aan de dijk laat staan.
  Prachtig leedvermaak dit..

  PS Het OM dacht blijkbaar dat Zohra het er wel bij zou laten zitten. Ik ben benieuwd hoe straks de karaktermoord op Zohra van de kant van het OM opgetuigd gaat worden..

 • mrpettjo:

  Ik heb even de beide dames die Sifra Zoutendijk heten en de linkedin pagina van Zohra Merzouk hebben bezocht.
  1) de oudste Sifra is een moeder van vier kinderen en de dochter van de in 2005 overleden VVD senator Guus Zoutendijk; zij is ambtenaar bij de Raad voor de Kinderbescherming; zij is een moeder met een kind die in de klas zit/zat met Anass en zijn zusje;
  2) de jongste Sifra is de dochter van Ronald Zoutendijk (http://www.cdawassenaar.nl/afdeling/ronald-a-zoutendijk/) en is werkzaam als bachelor op het ministerie van justitie. Zij is een van de initiatiefnemer van haatblog swapichou (CDA: goed voor elkaar..);
  Het zijn nichten van elkaar zoveel is wel duidelijk.

  Goed dat Zohra deze Wassenaarse kliek de rug heeft toegekeerd en naar haar hart is gaan luisteren.

 • mr. drs. Bou:

  Even een linkje naar Martin Vrijland, die deze zaak nog eens op een rijtje zet:
  De jaaroverzichten: herhaling van propaganda leugens als Anass Wassenaar

 • mr. drs. Bou:

  Er wordt weer gerommeld in de zaak Anass. Op de site van Martin Vrijland staat daarover een uitgebreid verslag:
  Signalen van AIVD infiltratie Anass zaak

  In een reactie staat deze video:

  Anass Aouragh – NFI Doofpot Analyse – Mini docu duurt 15 minuten.

  Voor meer informatie: op YouTube staan onder deze video de links naar de belangrijkste documenten.

 • mrpettjo:

  De zogenaamde “zelfmoord” van Anass vond plaats negen dagen na de bekendmaking van de abdicatie van Beatrix. Er is meer dat geen toeval lijkt. O.a.:

  And there is more that indicates that the teenager’s body was not found at a random location. The forest – in fact a not very thick forested area of about 60 meters wide – is situated between Duinrell, an amusement park owned by a Rothschild family, and a street named Van Zuylen van Neyeveltstraat. The name Van Zuylen van Neyevelt refers to Marie-Hélène de Rothschild (1927-1996), born Baroness Marie-Hélène Naila Stephanie Josina van Zuylen van Nyevelt to a diplomat and businessman of Jewish and Dutch descent. In 1957, she then married her distant third cousin Baron Guy de Rothschild, head of the de Rothschild Frères bank. The street name is also similar to the last name of one of the co-directors of amusement park Duinrell, Philip van Zuylen van Neyevelt, whose wife, Baroness Maria Louisa Alexandra van Zuylen van Neyevelt-den Beer Poortugael, is the Lady of Dutch Queen Beatrix since 2011.

  http://worldmathaba.net/items/2339-the-suicide-of-13-year-old-anass-aouragh-a-perfect-ritual-murder

 • mrpettjo:

  Uitnodiging Anass demonstratie

  De demonstratie is donderdag 6 februari in Den Haag op het plein voor de Tweede Kamer van 15:00 uur tot 17:00 uur. Tekent u ook nog de door de initiatiefnemers (3 meiden uit de Marokkaanse gemeenschap) opgestelde online petitie, die bedoeld is om de zaak weer open te breken.

  Meer hierover:

  http://martinvrijland.com/2014/02/03/donderdag-6-februari-demonstratie-den-haag-voor-opheldering-anass-zaak/

  • mr. drs. Bou:

   Dank je wel, mrpettjo.
   Ik ben nu bezig met een nieuw artikel over die zaak. Zowel de video als de link naar de petitie zijn dus welkom!

 • mrpettjo:

  Het zoontje van een Israelische diplomaat (Uri H.) was Anass’ boezemvriendje. Anass kwam op het adres Lange Kerkdam in Wassenaar waar de diplomaat woonde tot voor kort. Op 4 augustus vorig jaar zou de vrouw van de diplomaat volgens de officiele lezing zelfmoord hebben gepleegd. Getuigen hebben geschreeuw die avond gehoord en zagen dat het zoontje buiten aan het raam stond terwijl de moeder gilde. Gevolg was dat er 5 hulpdiensten kwamen opdagen en enkele dagen na het voorval de diplomaat stante pede verhuisde. Volgens getuigen was de moeder van Anass die bevriend was met de moeder aanwezig bij de verhuizing van Uri H.:
  http://www.martinvrijland.nl/2014/02/19/opmerkelijke-verzwegen-door-moeder-van-het-beste-vriendje-anass/?utm_source%3Drss%26utm_medium%3Drss%26utm_campaign%3Dopmerkelijke-verzwegen-door-moeder-van-het-beste-vriendje-anass

 • @Mr. drs. Bou

  De vindplaats is later door de recherche aan de vader aangewezen (ook aan de moeder, maar die zwijgt). Het filmpje dat hierbij hoort is helaas van youtube verwijderd. Er wordt aan gewerkt om dit weer online te krijgen. De vindplek wijkt dus af van het filmpje hierboven, waarbij moet worden opgemerkt dat het slecht +/- 8 meter van die plek was. Er hebben donderdad ’s cohtends (de 7e) nog mensen lang die plek gelopen. Een vrouw met een hondje getuigd hiervan. Dit staat ook op beeld.
  Dat Anass dus ongeveer dik een uur later daar gevonden werd is dus ronduit onmogelijk. Althans dat niemand hem gezien heeft is eigenlijk onmogelijk. Het heeft er dus alle schijn van dat hij er is neer gelegd.

 • Ja, wellicht werd Anass wel gepest op school, maar de leeftijdsgenootjes die wij hebben gesproken spreken niet van een dusdanig pesten dat dit een aanleiding zou kunnen zijn voor zelfmoord. Toch is dat het perfecte argument om de zaak flink in de doofpot te houden. Daarbij komt dat het OM het rapport van het NFI als leidraad neemt, terwijl er bijvoorbeeld grote blauwe plekken op de linker en rechter ribben van Anass zaten, alle nagels blauw waren en nog allerlei andere zaken die niet in het NFI rapport vermeld stonden. Ook de nekstriem van Anass was horizontaal, terwijl er bij verhanging sprake moet zijn van een schuine lijn. Er zijn nog legio openstaande vragen aangaande de zaak. Deze zijn tot op de dag van vandaag onbeantwoord of met onzinnige antwoorden ingevuld. De tijdlijn omtrent de hele moord roept nog steeds de meest prangende vragen op (zie ook hier).
  De meest opvallende zaken zijn natuurlijk:
  hoe kan het dat een helikopter met infraroodcamera zoekt in een gebied dat niet meer is dan een hondenuitlaatparkje en niets vindt; speurhonden niets vinden, maar Anass de volgende dag toch op de plek ligt waar al gezocht is?
  waarom stond ‘s ochtends vroeg de cameraploeg van Omroep West klaar terwijl er geen enkele indicatie was dat Anass gevonden zou worden?
  waarom mocht de vader in eerste instantie niet bij het wassen van Anass zijn in het ziekenhuis en niet bij de begrafenis?
  waarom lekte de moeder van Anass het NFI rapport naar mij met – zo bleek later – als doel de vader van het lekken te beschuldigen en er zo voor te zorgen dat het OM hem geen informatie meer wilde geven?
  waarom heeft de moeder er alles aan gedaan om het onderzoek naar ‘een andere reden dan zelfmoord’ tegen te werken en wordt er later het jaar een mediacampagne gestart die de indruk wekt dat zij niet in zelfmoord gelooft, terwijl de vader er juist alles aan deed druk op het OM uit te oefenen?
  Ondertussen begint de geloofwaardigheid van mensen als Peter R. de Vries – die zich als eerste uitsprak over deze zaak – ernstig af te brokkelen. Zo stond er vandaag in de krant dat Peter R. de Vries opgeroepen wordt als getuige in een moordzaak in Venray, waar Peter duidelijk naar voren komt als iemand die voor het OM werkt. Peter R. de Vries blijkt in geen enkel opzicht meer onafhankelijk te zijn, maar zuiver ingezet te worden waar het OM een bepaalde “waarheid” aan de maatschappij wil verkopen via de kranten en TV. Peter R. wordt ingezet waar nodig, maar ondertussen vergeet men dat hij nota bene bevriend was met een huurmoordenaar genaamd Rob Zegerius. Deze Rob Zegerius werkt zelfs decennia lang met Peter samen en de vrouw van Rob Zegerius was medewerker van Peter vanaf het eerste uur. Bekijk onderstaand interview met Steve Brown voor een uitgebreide toelichting.
  In ieder geval is het duidelijk dat binnen nu en enkele weken de Vaatstra zaak open gaat breken. Er is keihard en onomstotelijk bewijs beschikbaar waaruit blijkt dat Jasper Steringa niet de dader is. Waarschijnlijk zijn er daardoor een paar mensen – waaronder Peter R. de Vries en advocaat Jan Vlug – die de jaarwisseling met een iets minder gerust gevoel tegemoet zullen gaan. Vermoedelijk kan dan ook de Anass zaak open gebroken worden. De geloofwaardigheid van het OM en het NFI worden ook zeer zwaar aangetast. Er wordt namelijk met dit nieuwe bewijs (wat in januari wordt onthuld) keihard bewezen dat deze organisaties zware fraude hebben gepleegd.
  – See more at: http://www.martinvrijland.nl/2013/12/21/de-jaaroverzichten-herhaling-van-propaganda-leugens-als-anass-wassenaar/#sthash.Jdsz2oC9.dpuf

  • Boudine Berkenbosch:

   Beste Martin,
   Dank voor je reacties op BOUblog. Meestal doe ik dit werk zelf, maar omdat ik door een zekere Don in de rug word aangevallen, heb ik er nu even geen aandacht voor. Keep up the good job! Men zal het even zonder mij moeten doen, want ik ben nu aangeschoten wild. Maar als ik Google nu bekijk, is BOU toch sneller … Al is de leugen nog zo snel!!!
   Boublog komt weer wel! 😉 🙂

Laat een reactie achter