Archief
Artikelen

Op BOUblog stond gisteren een oproep om te gaan stemmen. Met name vanuit de linkse hoek roepen mensen op om juist niet meer te gaan stemmen. Omdat de aanhangers van de huidige rechtse politiek nog wel gaan stemmen, is dit volgens mij de meest zekere manier om rechts aan de macht te houden! Vandaar deze waarschuwing: Mark Rutte (VVD) en Alexander Pechthold (D66) volgen in het geheim de Bilderberg-politiek. Hun politieke agenda wordt niet bepaald en vastgesteld door de partij die ze zeggen te vertegenwoordigen, maar door een elite van stinkend rijke machthebbers, die de diepste minachting hebben voor de bevolking.

Deze politiek wordt besproken, voorgekookt en voorgeschreven op de jaarlijkse Bilderberg-conferenties. Deze geheime bijeenkomsten zijn 50 jaar geleden voor het eerst georganiseerd door prins Bernhard von Lippe, wiens rol werd overgenomen door zijn dochter, koningin Beatrix. Het bestaan van deze bijeenkomsten is inmiddels geen geheim meer, maar wat daar wordt besproken, mag verder niemand weten. Opvallend is slechts dat alle genodigden met een mindere status na afloop van deze conferentie pijlsnel omhoog vallen. Zowel Mark Rutte als Alexander Pechthold behoorden dit jaar tot die genodigden en dat geheim is wel uitgelekt.

De Volkskrant kopte op 1 juni van dit jaar: Beatrix, Rutte en Pechtold op ‘geheimzinnige’ Bilderbergconferentie

Marian Thieme, voorzitster van de Partij voor de Dieren, wilde daarna van de minister-president weten wat er is besproken op die conferentie. Zij stelde Kamervragen aan premier Rutte die hij aldus beantwoordde:

Net als veel andere internationale conferenties, vallen de besprekingen van de Bilderberg Conferentie onder de zogenoemde Chatham House rules. Door deel te nemen heb ik dat aanvaard. Op de website van de Bilderberg Conferentie valt overigens te lezen over welke onderwerpen o.m. gesproken werd op deze bijeenkomst: politiek, economische en maatschappelijke onderwerpen als trans-Atlantische relaties, ontwikkeling van het politieke landschap in Europa en de VS, bezuinigingen en groei in ontwikkelde economieën, cyber security, uitdagingen op het gebied van energie, de toekomst van de democratie, Rusland, China en het Midden-Oosten.

Onze eerste minister wilde verder niets kwijt over het besprokene. We kunnen daarom slechts raden naar zijn werkelijke politieke agenda. Deze wordt kennelijk niet vastgesteld door zijn politieke partij, maar door de elite van Bilderberg. Over deze geheime bijeenkomsten is echter na 50 jaar wel het een en ander bekend geworden. Daarom bij deze een waarschuwing aan alle trouwe stemmers op de VVD en D66: de politiek van deze partijen is niet wat het lijkt. Terwijl ze zich voordoen als volksvertegenwoordigers, is hun geheime agenda afgestemd op de belangen van een kleine elite. Behoort u zelf niet tot deze elite, stem dan niet op hen!

Mocht u deze onbetrouwbare mensen weg willen hebben uit de politiek, stem dan bij voorbeeld op Marian Thieme, of op een andere linkse partij. En mocht Emile Roemer van de SP ooit een Bilderbergconferentie bezoeken, dan weten we dat ook hij is omgekocht. Op dit moment is dat echter nog niet het geval. Niet alle politici volgen klakkeloos de agenda van de elite. Stem dus verstandig en stem in uw eigen belang!

Occupy Bilderberg 2012 duurt 9 minuten.

Jesse Ventura is altijd een beetje “over the top” en nogal lawaaiig, maar de informatie die hij naar buiten brengt klopt! De elite wil graag de elite blijven, zij beschouwen de bevolking als hun eigendom. Zij willen de hele wereld domineren en controleren middels een wereldregering, maar met 6,7 miljard mensen op deze planeet is dat plan onuitvoerbaar. Daarom willen ze de wereldbevolking reduceren tot ongeveer een half miljard mensen. Dit mag absurd klinken, maar ze hebben wel degelijk de macht om dit plan ten uitvoer te brengen. Zelfs als u niet gelooft wat Jesse Ventura zegt, dan nog zijn de geheime plannen van Bilderberg beslist niet in het belang van de bevolking. Mensen als Rutte en Pechthold zijn slechts pionnen in dit machtsspel, maar ze doen er wel aan mee!

Bilderberg Group – Jesse Ventura – Full Documentary duurt 44 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

58 Reacties op “Beatrix, Rutte, Pechtold en de Bilderberg-politiek”

Laat een reactie achter