Archief
Artikelen

Eind vorig jaar hield Amnesty International op internet een poll ter verkiezing van de Held van de Mensenrechten. Eind december stond Muammar Gaddafi aan de top! De poll zou open zijn tot eind januari, maar door de uitslag dreigde Amnesty door de mand te vallen. Daarom heeft Amnesty de poll voortijdig gesloten! Deze mensenrechtenorganisatie heeft in de strijd om Libië een kwade rol gespeeld. Het was een van de organisaties die beweerden dat Gaddafi van plan was om de bevolking van Libië te bombarderen. Op grond van de Responsability to Protect heeft de NATO daarop het land grondig verwoest. De journaliste Lizzie Phelan was op dat moment in Tripoli. Uit haar verslag van de gebeurtenissen blijkt het internationale verraad. Amnesty International doet daar vrolijk aan mee! En dat noemt men dan een organisatie voor mensenrechten…

Op Mathaba stond op 4 januari:

Online voting for Human Rights Hero 2011 closed one month early, and result censored, after Libyan Leader Muammar Gaddafi took clear lead along with Nabeel Rajab of Bahrain and Michael Jackson. Image: Hijacked as a money-making business forgetful of western crimes and state-terrorism, true human rights defenders have re-branded Amnesty

Dat Mathaba de waarheid spreekt, blijkt uit dit screen-shot:

Muammar Gaddafi werd verkozen tot Held van de Mensenrechten in 2011. Dat lijkt me terecht. Gaddafi, die in 1969 in Libië het leger aan de macht bracht in een geweldloze coup en die een kleine 10 jaar later de macht overdroeg aan de bevolking, heeft het armste land ter wereld tot welvaart gebracht! Volgens de internationale pers was Libië een dictatuur en Gaddafi een wrede dictator. Tot op heden is daarvan geen enkel bewijs! Eerder in tegendeel! Zijn Groene Boek geeft inspiratie aan iedereen die graag wil leven in een wereld waarin macht en rijkdom eerlijk verdeeld zijn. Lees ook de Green Charter en zie hoe men de Mensenrechten positief kan invullen.

Muammar Gaddafi werd in de internationale pers voortdurend zwart gemaakt en herhaaldelijk vals beschuldigd. Hij zou zijn volk hebben onderdrukt en hij zou achter terroristische aanslagen zitten. Ieder bewijs daarvan ontbreekt en uit latere verklaringen blijkt vaak zelfs het tegendeel. Daarom eerst in de herhaling, voor wie deze video nog niet kent: Daar komt de Grote Dictator! Zonder lijfwacht, lachend en handen schuddend, rijdt deze gevreesde man door de straten van Tripoli.

Libya Truth (DnB Soundtrack)

Gaddafi heeft veel betekend voor heel Afrika. Hij zorgde voor de financiering van een communicatiesatelliet, waardoor men in Afrika goedkoop kon bellen en internetten. Hij was ook de drijvende kracht achter de oprichting van de African Union. Gaddafi lanceerde zelfs het plan om deze Afrikaanse Unie te voorzien van een eigen munt, die zou zijn gedekt door goud! Het IMF met zijn leningen, waardoor de bevolking van Afrika gebukt gaat onder de rentelast, zou op die manier buiten spel worden gezet. Vandaar dat Gaddafi door de NATO-rebellen werd vermoord. Het plan om Afrika onafhankelijk te maken van de neo-koloniale uitbuiters is nu van de baan. In de VS doorzien reeds talloze mensen dit valse spel, zoals mede blijkt uit de voorlopige uitslag van de haastig gesloten poll.

Muammar Gaddafi Human Rights Inspiration Leader of 2011

Hoewel men Gaddafi beschuldigt van alle mogelijke kwaden, komt hij uit persoonlijke getuigenissen naar voren als een gematigde en vriendelijke man. Hij werd geboren in een tent en hij is tot het einde van zijn leven in een tent blijven wonen. In de volgende documentaire vertelt zijn Servische kok, die 20 jaar lang bij Gaddafi in dienst was, over het dagelijkse leven van Gaddafi en de zijnen.

“My life with Gaddafi family” duurt 25 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

5 Reacties op “Muammar Gaddafi, Held van de Mensenrechten in 2011”

Laat een reactie achter

Recente reacties