Archief
Artikelen

Vandaag moest Micha Kat terecht staan wegens het aanbrengen van grafitty. Normaal gesproken wordt een dergelijk delict afgedaan met een fikse bekeuring of een kleine geldboete. Maar Kat werd voor de rechtbank gedaagd door het OM. Drie rechters dachten dat zij het daar voor het zeggen hadden. Maar dat bleek niet waar! Die malle Kat is namelijk niet voor een gat te vangen.

Kat eiste dat er in de rechtszaal mocht worden gefilmd. Daarom was de ME alom tegenwoordig. Ook hadden vele aanwezigen een mobieltje bij zich, waarop een verslag kon worden vastgelegd van de gang van zaken in de rechtszaal. Deze filmpjes zullen uiteraard verschijnen op openbare websites zoals YouTube. Ik ben heel nieuwsgierig, dus wie zo’n filmpje plaatst kan altijd een link zetten op BOUblog.

Na afloop verzamelden zich de aanhangers van Kat in een café en de ME dacht reeds: Kip, ik heb je! Maar als ik het goed begrijp kwamen ze van een koude kermis thuis, want in dat kleine café

Dan hadden ze maar moeten doen wat Loedertje zegt: al die vuile kinderverkrachters castreren!

Op Klokkenluider verschijnen nu de eerste berichten.

Even een kort verslag van een zwaar intimiderend justieel apparaat. Nadat ook de rechter werd gewraakt, is ook de wrakingskamer gewraakt en daarmee de gehele rechtbank Den Haag. Daar alle drie de rechters tot de corrupte rechtbank Den Haag behoren. Voordat die wrakingszitting begon verscheen er een grote hoeveelheid dienders bij de rechtzaal, die naar binnen gingen toen de zitting begon. Ze posteerden zich in kordon langs de muren. Er werden zestien agenten geteld, die de gehele zitting op hun ingenomen positie bleven staan.

Nadat de zitting geschorst werd en wij met elkaar de stad in wilden gaan, werden we bij uitgang van het Paleis van Justitie tegengehouden door een aantal agenten met de mededeling dat we als groep niet de stad in mochten, want dat zou een demonstratie zijn. Zouden we dat toch doen, dan zouden we allemaal worden opgepakt. In kleine groepjes liepen we toen achter elkaar aan en werden daarbij door een zestal agenten geëscorteerd. Toen we met elkaar een lunchroom binnengingen om iets te eten en te drinken, bleven de agenten in de buurt van de deur staan, ons oplettend in de gaten houdend. Op een gegeven moment kwam één van hen de lunchroom binnen om nogmaals zijn eerdere bevel te herhalen, dat op last van de burgemeester demonstreren verboden was.

We zijn toen in kleine groepjes naar het Min. van Justitie gelopen en het groepje waarin ik liep ondervond geen problemen. Bij station zagen we dat het wemelde van politiebusjes en zelfs ME-busjes. Bij het Min. van Justitie aangekomen met mijn groepje, kwamen we nog een paar anderen tegen, maar Micha, Eric en vele anderen zagen we niet verschijnen. Ook bij het Min. werden we aan alle kanten in de gaten gehouden. We besloten de zaak maar als verder afgelast te beschouwen en kwamen op de terugweg naar het station een ander groepje tegen, die ons een filmpje liet zien van enkele mensen die waren opgepakt i.v.m. flyeren. Bij het station leek de politiemacht nog gegroeid te zijn, want ook aan de voorkant stonden een aantal busjes. Later hoorde ik dat ook in het station nog mensen zijn aangehouden. Wat er Micha en Eric is gebeurd is onduidelijk. Ze zijn beide telefonisch onbereikbaar.

Deze hele zwaar intimiderende vertoning, die op kosten van ons werd opgevoerd om Demmink en de zijnen te beschermen, liet mij een land zien dat in totaal verval is. Men is bang voor ons en meent dit soort zware intimidatietechnieken op ons te moeten loslaten om ons in het gareel te houden. Maar laat duidelijk zijn dat gaat ze niet lukken.

Gaarne meer…

Update 14 februari:

Overigens ben ik van mening dat Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

45 Reacties op “Ongecastreerde Kat veroorzaakt Haagse consternatie”

 • Zorgje:

  Dat is zuiver Crimineel Daar Kan enkel nog het Leger Wat aan Doen!

  De Afwezigheid van Kat en Donk is uiterst Zorgwekkend om dat Kat al eerder opgepakt en gemarteld is en ook door de heer teeven bij bij laatste gevangenschap.

  Dit gebeurd nou al zo vaak dat Hij Best Wel eens met een gps finder uitgerust Mag worden.

  Want de Gevolgen zijn wel en dat verschijnsel speelde al vaker dat de Heer Kat Vervolgens zo enorm Bang gemaakt kan worden dat Zijn Werk en Zaak eigenlijk totaal verruinneerd zijn en Hij Niets Meer Durft.

 • Eheu:

  Geniale foto, beste Bou. Diabolisch satyrische cat’lic(k) ’n -like revolt…

  Ik wil graag de gelegenheid ten baat nemen om de groeten te doen aan mijn debiele zusje, mijn gehandicapte moeder, mijn seniele vader en alle andere non-valeurs
  vroeger zo arrogant waren zich mijn vrienden te durven noemen en aan de mensen van de wet en van ‘fatsoen’ en ‘normen en waarden’ etc waar ik sinds de valse rechtszaak die tegen mij is opgezet temaken heb gekregen, – uit dank voor de waardevolle levenslessen de ze me hebben geleerd. met name wat betreft de totale leegte en waardeloosheid van hun woorden en overtuigingen.en de absolute afwezigheid van enige medemenselijke betrokkenh hied7i – ik ben slecht eens van die slachtoffers, vandaar mijn bescheiden maar daarom niet minder vernietigende oordee: aan de ‘autoriteiten’ en verder aan ieder fatsoenlijk mens de moeilijke taak om de schade daarvan door adequaat reageren, zoveel mogelijk te beperken, in ons aller belang, – waarvoor mijn aamkdank, -want ik weet tegen welke krachten men het dan moet opnemen…

 • mr. drs. BOU:

  Beste Zorgje,
  Hoofdletters Helpen Niet.
  En voor zover ik weet zijn Kat en Donkey weer op vrije voeten, maar ik wacht de berichten op Klokkenluider af.

  Op Argusoog staat nu een goed verslag van deze dag:

  Staaltje politiestaat Nederland vanwege rechtszaak Klokkenluiders

  We waren met een groep individuen. We hebben een mening (wie niet) maar deze wordt niet geaccepteerd door politie. Hebben deze daarom een reden om zomaar mensen aan te houden en van de straat te plukken? Bovendien is het gewoon toegestaan om bijvoorbeeld door middel van het uitdelen van een flyer je mening te verkondigen. Dat is recht op vrijheid van meningsuiting. Maar blijkbaar mag een sterke mening veroordeeld worden en mag er in de overduidelijke politiestaat Nederland (vernederland) zomaar een loopje mee genomen worden. Ik neem dan ook aan dat de aangehouden mensen niets ten laste kan worden gelegd maar ondertussen zijn ze wel van hun vrijheid beroofd! We willen deze week een extra uitzending op Argusoogradio inlassen over deze “wanvertoning van de sterke arm der wet”, hou de aankondigingen in de gaten!

 • mr. drs. BOU:

  Op Klokkenluider:
  JUSTITIE HYSTERISCH EN PANISCH

  Zeg dat wel! 😉

  Verder staat er een fout in bovenstaand artikel. Micha moest verschijnen voor de politierechter, maar toe hij deze wraakte, kwamen er drie rechters van de wrakingskamer, die eveneens werden gewraakt. 🙂 🙂 🙂

 • Hans Bosman:

  De gezeten macht begint duidelijk in de problemen te komen die ze zelf op hoge kosten van de gemeenschap heeft veroorzaakt: paniek is het antwoord op de moedige actie van Micha en zijn vrienden. Ons zwaar corrupte justitieapparaat moet steeds vaker haar toevlucht nemen tot het ernstig misbruik maken van haar bevoegdheden. Sinds de aanname van het “Pikmeerarrest” bestaat inmiddels meer dan de helft van alle misdaad in Nederland uit overheidscriminaliteit. Daarmee is deze in de laffe media en in de criminologie verzwegen criminaliteitsvorm een grotere bedreiging voor ons land geworden dan de “gewone” misdaad. Heeft iemand de minister van justitie dààr wel eens over horen spreken? Het begint steeds meer te broeien in ons verziekte land want de direkte gevolgen van overheidscriminaliteit zijn altijd afname van vertrouwen in de overheid. Deze afname begint zich steeds duidelijker af te tekenen. Kan zijn dat de mensen in Cairo wat minder met hun voorhoofdsholte naar worstelende lilliputters kijken…

 • luiz:

  Mooi plaatje Kat.
  Let op het Amsterdamse onderzoek naar misbruik met kinderen van kinderdagverblijven rond Robert Mikelsons en consorten.
  Dat onderzoek moet ook uitkomen bij het pedonetwerk van hooggeplaatsten. Dezelfde – en nog wel meer hooggeplaatsten als al bekend waren bij het (bewust van hogerhand gefrustreerde) Rolodexonderzoek. Of denken al die arme ouders nog steeds dat hun kinderen uitsluitend op het kinderdagverblijf seksueel zijn misbruikt. De Hoofdofficier van Justitie dhr mr Herman Bolhaar wordt per 1 april 2011 de super pg. De vraag is of dhr Herman Bolhaar met die promotie beloond wordt voor zijn goede werkzaamheden in het Amsterdamse onderzoek rond Robert Mikelsons, of dat dhr Herman Bolhaar middels die promotie beloond wordt voor het opnieuw in elke doofpot laten verdwijnen van het pedonetwerk van Nederlandse hooggeplaatste personen.

 • G.Deckzeijl:

  Praat niet met zgn “machthebbers!”
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12139
  Lees HVV-pagina=12636 ook en klik de link van de redactie aan!

 • Joris:

  gepost op
  http://weblogs.nrc.nl/rechtenbestuur/2011/02/04/geen-nieuw-onderzoek-strafzaak-huseyin-baybasin-klacht-corruptie-nu-minder-aannemelijk/comment-page-1/#comment-6581

  concept:
  8. Joris Baas zegt:
  (NB: Deze reactie moet nog worden beoordeeld)
  zaterdag 12 februari 2011, 15:03 uur
  Ik was in de veronderstelling dat die meneer Kat, die zich hier ook mee bemoeit, overdreven druk en lawaaiig deed over weinig.

  Maar nu zijn er mensen die besluiten dat een flink deel van meneer Kat zijn aanhang gearresteerd moet worden voor het in groepjes van meer dan 3 personen over straat lopen, dat er niet gefilmd mag worden in de rechtzaal die bol staat van de agenten. Dit in verband met een onbenullige zaak rond het aanbrengen van graffiti (!).

  De mensen die deze maatregelen hebben genomen willen ons kennelijk toeschreeuwen dat meneer Kat dus wel degelijk een aantal gevoelige punten aanhanging maakt. Is het niet zaak dat de krant deze mensen serieus neemt en er eens diep induikt? Wat is hier gaande?

  http://www.boublog.nl/2011/02/11/ongecastreerde-kat-veroorzaakt-haagse-consternatie/#more-7521
  http://www.argusoog.org/2011/02/staaltje-politiestaat-nederland-vanwege-rechtszaak-klokkenluiders/
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/7075/justitie-hysterisch-en-panisch.html

 • MosterdNa deMaaltijd:

  Das een Felicitatie waard, dat het Kat en vrienden/innen gelukt is om zoveel mannen/vrouwen die er op moesten toezien dat er niet ‘onoirbaars’ gebeurde lieten kennis maken met in zekere zin Civil Courage. Zoiets blijft bij elk mens hangen in het ‘donkere verborgene onderbewustzijn’ wat erg aanstekelijk is.En niet te stoppen is door welke dictatuur dan ook.

 • mr. drs. BOU:

  Dank je wel, Joris. 😉

  Zou de AIVD trouwens al op de hoogte zijn van de banden die Micha Kat heeft met Al Qaida? Of moet Osama bin Laden daartoe weer uit zijn graf opstaan? Een video waarin Osama toegeeft dat Kat door hem wordt gestuurd, zou natuurlijk wel welkom zijn…

  Waar doe je anders voor, als politieman? Toch om de bevolking te beschermen tegen het terrorisme?

 • zwart:

  Beste Bou, mag ik bovenstaand artikel onverkort, met bronvermelding, plaatsen op zaplog?

 • mr. drs. BOU:

  Jawel, lieve Zwart, dat mag!

  Patman heeft BOUblog ook weer gekoppeld aan zijn instroom, maar ik heb zelf nog steeds een lastige IPban. Mijn naam is daar Inanna, dan weet je het wel…

  Doe mijn groeten aan Patman en mijn vele vrienden aldaar.
  Ik lees nog steeds mee, al kost het me soms moeite.

  Jouw suggesties voor een betere aanpak op Zaplog waren me uit het hart gegrepen! Ik kan dit helaas niet documenteren, maar ik heb het wel gevolgd. Dank je wel!!! 🙂

 • zwart:

  Lieve Bou (als ik zo vrij mag zijn om lieve te gebruiken),
  Ik heb gevraagd of P.uncia echt alles las wat er geschreven werd en daar gaf hij bevestigend antwoord op.
  Dus mijn eerdere verzoek in een comment “wordt het niet eens tijd om Inanna toe te laten” is wel degelijk gelezen, maar kreeg geen antwoord. Ik denk dat dat eergisteren was, maar ik kan het niet meer terug vinden.
  Ook mijn opmerking dat een ban het zelfde is als een digitale doodstraf kreeg geen antwoord.
  Ze zijn er nog niet aan toe.

  Okay, genoeg daarover.
  Ik ga het artikel nu plaatsen.
  Bedankt

 • JDTVcrew:

  Wat een wereld gekker kan het niet worden!
  Zoals altijd zal ik de beelden maar proberen te laten spreken, aangezien ik zelf een man van weinig woorden ben.

  Ik wil in ieder geval alle aanwezigen en iedereen die ons gesteund heeft enorm bedanken, jullie reacties geven ons de energie om hiermee door te gaan!

  Hierbij een oproep aan eenieder die op 11-2-2011 aanwezig is geweest, heb je beeld of geluidsmateriaal, mail dit dan door naar jdtvproducties@live.nl vooral beelden van de zitting en de confrontaties met de politie worden gewaardeerd.
  Uiteraard kunnen jullie de ervaringen van deze dag ook op schrift zetten en o.a. hier in de comments zetten!
  Ik zal dit topic blijven updaten als er nieuwe filmpjes uitkomen.

  Voor nu nogmaals de uitleg van Micha over de officier van justitie en alvast een klein voorproefje met de eerste beelden van deze dag.

  Ik hoop dat alle bezoekers van deze site tijdens de volgende zitting aanwezig zullen zijn.

  Nederland is van ons!

 • mr. drs. BOU:

  Hier een verslagje van een ooggetuige: Pro Republica.

  En hier wat korte film-impressies:
  http://www.youtube.com/user/JaapieChulo#p/a/u/2/dAqz_OUEg6s

 • mr. drs. BOU:

  JDTV Afl 90 – Het zaadje

 • Het zal me wel niet in dank afgenomen worden, maar is hier niemand die ziet dat de acties van Kat de vervolging van Demmink juist frustreren? Met dit soort onbezonnen acties die waardoor het makkelijk wordt hem het predikaat van “obsessieve malloot” op te plakken wordt deze belangrijke zaak naar de achtergrond gedreven. Je hebt een kritische massa nodig om nog beweging te krijgen in deze zaak (toen het eerder in de MSM al mislukte) en die krijg je nooit als je op zo’n manier opereert. Los van het gelijk of de motivatie van Kat (waaraan ik ook mijn twijfels heb) drijf je de mensen weg die terugdeinzen voor dit soort blinde fanatisme. Dat terwijl de landelijk weerzin tegen pedo’s groot genoeg is.

  Een boodschap hebben is één, hem effectief brengen is een ander. Dit is niet effectief.

 • mr. drs. BOU:

  Beste Anta,

  Toen Demmink in de media onder vuur lag, was er op het forum van Zapruder nogal wat om te doen. Mijn vraag of dat topic naar de voorpagina mocht, werd genegeerd, waarna Eagle me zijn blog aanbood. Daaruit is BOUblog ontstaan.

  Op de voorpagina van Zapruder verscheen toen een artikel van jouw hand, het ging over het bovenmaatse geslachtsdeel van Dick Cheney! Dat was pas niet effectief!!!

  Dank je wel voor de IP-ban op Zapruder. Dat was wel echt bijzonder effectief! Omdat ik in goed vertrouwen gebruik maakte van jullie inbox, was ik meteen het contact met mijn medestanders op Zapruder kwijt.

  Wat hebben jullie gedaan aan de situatie? Hebben jullie met veel geduld de puzzel rond Marianne Vaatstra opgelost? Zetten jullie je in voor Baybasin, die op fake-bewijs tot levenslang veroordeeld is? Hebben jullie soms ook een boek gepubliceerd over de Demmink Doofpot?

  Op Zaplog is seksisme een enorme blinde vlek! Jullie moeten nog heel veel leren…

 • mr. drs. BOU:

  Beste Politie Onderdrukt,
  Welkom op BOUblog en dank je wel voor de links naar het filmmateriaal. Op KLOL staat vandaag het vervolg van de film die door JDTV wordt gemaakt:

  JDTV Afl.90 – Het Zaadje Deel 2

 • Voyager:

  @ Antogonizer

  De motivatie van Kat zal waarschijnlijk niet een uiteindelijke zetel in de Tweede Kamer of een dergelijke positie zijn, zoals we kennen van een aantal ex fanatieke actievoerders, van diverse pluimage. Die zijn inmiddels wel door de mand gevallen. Over de methode Kat kan men van mening verschillen. Er zijn vele wegen die naar Rome leiden toch? Het is diep treurig dat journalisten van naam en faam geen kans zien aan, het handelen van Kat en de zijnen, op zijn minst enige aandacht te schenken. De onderwerpen blijken van levensbelang. De angst voor represailles zit er kennelijk goed in gestampt. Liever op, een uitzondering, na als held terug uit verweggistan, om te verdrinken in het moeras van de eigen achter tuin.

  Ja: het voorbeeld van Gandi en Mandela zou wel eens effectiever kunnen zijn.

  Gr Voyager

 • mr. drs. BOU:

  Beste Voyager,

  Ik erger me soms ook aan Kat, maar er zijn ergere ergernissen!

  Wonderlijk is wel dat degene die mij op Zaplog en Zapuder een IP-ban gaf, op BOUblog durft te komen klagen over het gedrag van Kat!

  Daarom erger ik me erger aan Antagonizer, alias Arroganta de Armzalige, een van de drie tot vijf alfa-mannetjes van Zap, dan aan die ongecastreerde vuilspuitende Kater van Klokkenluider Online!

  De Zaplogica van die IP-ban op Zaplog en Zapruder ontgaat me volledig. Soms heb ik er last van, maar op mijn mails aan Patman krijg ik geen antwoord. Ik kan niet bij de discussies die ik heb gevoerd op het forum van Zapruder. Dat was knap lastig toen ik die Zeitgeist-docu wilde bespreken!

  Dat ik niet meer kan reageren en geen posts meer kan plaatsen op Zaplog, dat vind ik niet zo erg. Maar ik had bijna een jaar lang nauwelijks toegang tot Zaplog en zelfs een tijdje helemaal geen toegang tot de voorpagina! Donkerdoorn wil ik niet missen op maandag! Die artikelen zijn GOED!!! 😉

  …het voorbeeld van Arundhati Roy en dat van Sibel Edmonds … en mijn favoriet:

  Malalai!

 • @Voyager: ik denk ook dat een online grassroots actie het enige is dat uitkomst kan bieden, maar niet aan de hand van Kat. De MSM en zittende politici – met Teeven voorop – houden zich aan de omerta. En dan hebben we het niet over de invloed van Beatrix op de achtergrond…

  De publieke haat tegen pedo’s zit er diep in, maar zelfs op hetm hoogtepunt van de kinderpornozaak in het kinderdagverblijf heeft men niet succesvol de vertaling kunnen maken naar de verdachtmakingen richting Demmink. Dat neemt niet weg dat ik het wel bewonder dat mensen zich in deze zaak blijven vastbijten. Kat was effectiever als schrijver en journalist, niet als ‘charismatische voorman’.

 • mr. drs. BOU:

  @ Antagonizer,

  Een online grassroots actie kan niet alleen worden gedragen door Kat. Hoewel ik het vaak niet eens ben met zijn stijl, blijf ik hem daarom toch steunen. Maar ik schrijf zelf ook regelmatig artikelen over de pedo-problematiek.

  Op Zaplog wordt naar mijn mening veel te veel ingespeeld op de “sappigheid” van deze verhalen. Berlusconi ligt dan nogal lekker. Een vrij nietszeggend artikeltje over borstkanker kan op Zaplog nog worden geïllustreerd met een plaatje van twee sappige tietjes! Dat trekt lekker veel kijkers.

  Inspelen op de publieke haat tegen pedo’s is een formule die wordt gebezigd door PR de Vriezerik. Er spelen hele andere factoren mee, waaronder internationale politieke chantage. Ik denk dat je dat ook wel weet.

  Als Zapruder zich oprecht zou voegen in het koor van mensen die dit niet langer pikken, dan zou de grassroots beweging groeien. Als jij een reeks van artikelen op de voorpagina van Zapruder zou plaatsen, bij voorbeeld een pedo-Demmink-maand, dan zou dat zeker helpen.

  Informatie vindt men voldoende op Klokkenluider en BOUblog. Je mag wat mij betreft ook mijn artikelen herschrijven, want volgens jou trekt mijn schrijfstijl geen publiek. (Er komen hier 2.500 lezers per dag voorbij!) Alleen dat Hofnarretje heb ik nog niet bekeken, dat moet je dus zelf documenteren.

  Ik ben nu bezig met Baybasin, Haalboom en de CEAS. Nogal een stapel stukken! Als Zapruder intussen zou werken aan een pedo-Demmink-maand, dan zou ik mijn mening over jullie kunnen herzien!

 • Voyager:

  De pen kan inderdaad een effectief en machtig wapen zijn tegen rechts verkrachters en machts wellustelingen. Daar hoort m.i een grote dosis geduld bij en dat is niet iedereen gegeven. De geschiedenis leert dat er toch altijd weer lieden zijn die graag tot die zogenaamde elite club willen behoren, zwijgplicht of niet. Tegen de tijd dat ze door hebben een verkeerde keuze te hebben gemaakt, is het te laat. Bij het open breken van die gesloten bolwerken, middels harde confrontatie, zijn het wel vaak, het moet gezegd, de impulsieve niet goed geinformeerden die het gelag betalen. Men mag hopen dat de 12 gearresteerden en Hendrik in het bijzonder bij Kat’s actie ook op steun kunnen rekenen, als de zaak minder aandacht trekt. Niet iedereen houdt het zonder hulp vol tot het gaatje.

  Gr Voyager

 • mr. drs. BOU:

  Er staat ook een reactie op Klokkenluider, van Fruitarier:

  “De Rode Hoed was een duffe bijeenkomst. Het leek weer een heet avondje te worden daar bij de ingang weer een heel leger politie-agenten opgesteld stond. Maar in tegenstelling tot vrijdag gingen de agenten nu niet mee naar binnen en vertrokken later zonder problemen.

  Binnen was het een zeer gezapige avond. Maar wat wil je als Folkert Jensma, u weet wel, van die onvergetelijke column op 6-5-2002 (Fortuyn op 1 lijn zetten met de dodenherdenking en de Nazi’s) de gespreksleider is? Dat Harm Brouwer de rechtstaat in prima staat vindt verkeren is van zijn kant te begrijpen. Maar dat een VVD parlementariër het probleem ook enkel schetst in termen als “perceptie van de burger” en “vertrouwen moet je hebben, maar ook verdienen” en een gespreksleider die niet 1 prikkelende vraag kan stellen, dan zal zo’n “discussie-avond” ook nooit op gang komen.

  Zeker als die “discussie”-leider de avond begint met een waarschuwing dat wie al te geprononceerde meningen verkondigt, op de gang gezet zal worden.

  Een ontluisterende, slaapverwekkende vertoning.

  En Micha dan? Ja, die kon deze keer dit betonnen bastion van panelleden van middelbare leeftijd ook niet op zijn grondvesten doen trillen.

  Filmpjes zullen ongetwijfeld volgen; hier op deze site.”

  Dank je wel, Fruitarier, en ik ben blij dat ik daar niet bij was. Ik kan mijn tijd (en geld) beter besteden… 😉

 • mrpettjo:

  Ook volgens PC active moet het dagenlang hacken van de site van Micha Kat niet bij hackerscollectief Anonymous maar bij andere tegenstanders (AIVD?)worden gezocht.
  Hopelijk is de site snel weer in de lucht:
  http://www.pc-active.nl/internet/207646-complotsite-klokkenluider-online-uit-de-lucht.html

 • mr. drs. Bou:

  Mrpettjo, ik ben wel blij dat Klokkenluider nu niet langer online is, want de desinfo liep echt de spuigaten uit. Wie het ook doet, Micha Kat is een desinformant. Jammer, maar wel waar…

  Zie ook http://crimesite.nl/nieuws/fraude/22954-anonymous-haalt-.html

 • Ruud:

  Nou nou mevrouw Bou,

  U heeft niet zoveel op met vrijheid van meningsuiting?
  U vindt dat websites, zonder tussenkomst van een rechter,zomaar uit de lucht moeten worden kunnen gehaald?
  U denkt dat lezers niet zelf mogen en kunnen bepalen of iets informatie of desinformatie is?

  U pretendeert hier nogal wat, of komt dit met de titels waar u zich van bedient?

 • mr. drs. Bou:

  Beste Ruud,

  Vrijheid van meningsuiting is iets anders dan laster en smaad! Ik vind niet dat een website zomaar uit de lucht moet worden gehaald en ik weet ook niet wie het heeft gedaan. Micha Kat komt wel weer terug, daar hoef je niet bang voor te zijn. Maar met zijn desinformatie richtte hij schade aan!

  Verder pretendeer ik niets en ik bedien me ook niet van titels. Ik heb twee universitaire studies met goed gevolg doorlopen. Als jij daar geen respect voor hebt, dan is dat jouw zaak.

 • Harry:

  U denkt dat lezers niet zelf mogen en kunnen bepalen of iets informatie of desinformatie is?

  ‘Geloof niet in iets, simpelweg omdat je het gehoord hebt. Geloof niet in iets, simpelweg omdat er door velen over gepraat en gekletst wordt. Geloof niet in iets omdat het simpelweg in uw religieuze boeken staat geschreven. Geloof niet in iets slechts vanwege het gezag van uw leraren en ouders. Geloof niet in tradities, omdat ze voor vele generaties werden overgeleverd. Maar na observatie en analyse, wanneer u vind dat alles gelijk staat met de reden en bevorderlijk is voor het goede en het voordeel is van één en allen, keur het goed en leef ernaar. — Boeddha.

 • mr. drs. Bou:

  @ Harry,

  U denkt dat lezers niet zelf mogen en kunnen bepalen of iets informatie of desinformatie is?

  Nee, dat denk ik niet. Met jouw spreuk van Boeddha ben ik het trouwens helemaal eens! Als Micha zich daaraan had gehouden, dan zat men nu niet met een Klokkenluider off line!

 • knofje:

  Publicist Micha Kat opgepakt

  NOS, woensdag 25 apr 2012, 02:50

  Publicist en actievoerder Micha Kat is de afgelopen avond op Schiphol aangehouden door de marechaussee. De politie was al enige tijd op zoek naar hem in verband met verschillende aangiftes van bedreigingen.

 • mr. drs. Bou:

  Radio 1 – Publicist Micha Kat opgepakt – 25 April 2012 – 03:00

 • mr. drs. Bou:

  Micha Kat in politiecel door Wim Dankbaar.

  Absolute MUST READ!

  Doodsbedreiging

  De ene doodsbedreiging is de ander niet. Althans voor de NOS. Want een nauwelijks serieus te nemen doodsbedreiging van een clowneske Micha Kat naar een Telegraaf journalist wordt er met een vette kop uitgelicht, maar de doodsbedreiging van een echte moordenaar naar een 13 jarig meisje die aan de politie zijn naam als verdachte had genoemd in de moord op Marianne Vaatstra, daar maakt de NOS geen woord aan vuil. Terwijl ik de NOS toch uitgebreid op de hoogte heb gebracht van vragen over deze doodsbedreiging, die de NOS ook kan stellen aan Justitie, mits de NOS dit zou willen:

  Is het juist dat de politie reeds in het weekeinde van de moord informatie heeft ontvangen van de 13 jarige Isabella W. over mogelijke betrokkenheid van Feik Mustafa en Ali Hassan?

  Isabella W. zegt vervolgens telefonisch met de dood te zijn bedreigd door Feik Mustafa met een boodschap strekkende: “Als jij niet stopt met praten, vermoorden we jou ook.” Van deze doodsbedreiging heeft zij samen met haar vader de volgende dag aangifte gedaan op of omstreeks 4 mei 1999, welke aangifte bevestigd is door het rechercheteam. (door agent Anjo v/d Helm van het coldcase-team)

 • De Mink:

  Het lijkt me nog niet eens zo’n verkeerde zaak voor Kat om eens twee weken zonder internet te zitten in een omgeving zonder afleiding van buitenaf. Dit biedt hem de mogelijkheid eens heel goed na te denken over de dingen in het leven die hij echt belangrijk vindt. Hij heeft een zoon die hij in de steek laat, een vriendin die ongetwijfeld niet helemaal gelukkig is met Kats maniakale gedrag en zijn vrienden veranderen door zijn gedragingen binnen een dag van trouwe volgeling in aartsvijand. Laat hem in de cel maar eens tot rust komen en zijn prioriteiten maar eens helder op een rijtje krijgen.

 • mrpettjo:

  Ik was opgelucht deze uitleg van Andre Vergeer op KLOL te lezen over de onduidelijke situatie van Micha Kat na zijn arrestatie en de positie van Klokkenluideronline.nl na alle verhalen van de laatste tijd:

  Andre Vergeer
  6 mei, 2012 at 17:17
  @FrancisCapelle,

  Ik had eerst niet willen reageren omdat de naasten van Micha Kat hadden verzocht om een paar dagen/weken radiostilte. In zijn belang en omdat er anders alleen maar onzin de wereld ingeslingerd zou worden. Nu jij echter al dagen/weken bezig bent met juist die onzin, een paar opmerkingen (en dit alles had je allang kunnen weten als je even gezocht had):

  Micha wordt al vanaf de eerste dagen van zijn strafprocedure(s) vertegenwoordigd door een kei van een advocaat, Gerard van der Meer uit Amsterdam. Kan ik aan iedereen aanbevelen! Je kent waarschijnlijk de mogelijkheden van een toevoeging via rechtsbijstand in een strafzaak.

  Daarnaast zoekt Micha al vele jaren naar een civiele advocaat voor zijn recht op een vergoeding van de schade die de corrupte rechter Westenberg heeft veroorzaakt. Zo werd Micha o.a. ontslagen bij diverse media en organisaties als gevolg van zijn onthullingen. Vanwege de gigantische dwangsommen die Westenberg eiste is Micha noodgedwongen verhuisd naar Laos. Zijn eerste advocaat (en vriend!), mr. Kaaks, weigerde de strijd voor hem te voeren en bedroog hem zelfs. Met veel moeite heeft Micha van mr. Kaaks op het laatst nog een zgn. Stuitingsbrief kunnen afdwingen om te voorkomen dat hij alle rechten zou verliezen.

  Zijn tweede advocaat was mr. Marjolein Vissers uit Utrecht die hem eveneens bedroog. De ins- en outs zijn door Micha ook uitgebreid beschreven. Dit resulteerde zelfs in een zoveelste tuchtklacht bij de Raad van Discipline tegen mr. Vissers die door de Utrechtse Deken inmiddels is doorgestuurd aan de Raad.

  Door toedoen van de Landelijke Deken en op grond van artikel 13 van de Advocatenwet kreeg Micha in maart jl. uiteindelijk mr. Klaas Aantjes toegewezen. Ook dat heeft Micha op 9 april jl. op KLOL gemeld. Dat hij dus al twee jaar over twee advocaten beschikt is volledige nonsens. Laat staan dat jij even kunt bepalen of en hoe Micha dat zou moeten financieren. Westenberg wordt in zijn procedures al jarenlang gefinancieerd door de Nederlandse orde van Advocaten en vertegenwoordigd door de Landsadvocaat, terwijl Micha zelf op zoek moet naar financiële middelen. Belangrijk onderdeel van de strijd van Micha is de gigantische achterstand van de gewone burger die altijd kapot geprocedeerd wordt door gebrek aan middelen en op basis van corrupte vonnissen door bevriende rechters.

  Verder heeft Micha ook al diverse keren ontkend dat hij over 3 huizen beschikte maar dat weiger jij blijkbaar voor waarheid aan te nemen. Hij HUURT een huis in Nederland en hij was op weg om dat huis te ontruimen omdat hij de huur niet meer kan betalen. Waarop hij werd aangehouden op Schiphol. Maar zelfs dat grijp jij aan om hem er fijntjes aan te herinneren dat hij dan wel onderhuurders had kunnen nemen omdat jij ook al zo’n Barmhartige Samaritaan bent. Daarnaast heeft Micha – op een eerdere aantijging van jou – ook al eens uitgelegd dat zijn zoon een dure studie volgt in het buitenland op kosten van zijn ex, en niet door hem betaald wordt.

  Zover mij bekend werd Micha tot voor kort gesponsord door het bedrijf van de heren Poot maar door “vriendschappelijke” interventies van “goedwillende belangstellenden” is dat ook stopgezet. Daardoor is Micha dus noodgedwongen naar Nederland gekomen om zijn laatste plekje hier op te geven. Met dank aan de vele “goedbedoelde” adviezen. De donaties aan deze site worden bestemd voor het in stand houden van KLOL en voor de noodzakelijke kosten die dat allemaal met zich meebrengt. En elke cent is goed besteed, al was het maar om de enige site van Nederland, die de waarheid nog brengt in stand te houden.

  Dus Francis, door dit soort onzinnige verdachtmakingen zijn ‘wij’ bezig elkaar binnen de alternatieve media af te maken tot groot genoegen van de MSM en de door hen goedbetaalde charlatans. En met dit soort vrienden heb je ook geen vijanden meer nodig en helpen we ons eigen recht zeker naar de kloten…

 • mr. drs. Bou:

  Beste Pettjo,

  Dank voor de leestip en ik heb even de permalink gezocht:
  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/11951/micha-kat-in-politiecel-delft-update#comment-75206

  De comments die daarop volgen, zijn ook verhelderend. 😉

  Lees ook dit artikel van Trushka: http://www.tomoldenbroek.nl/nieuws/het-mysterie-micha-kat/

 • Nan:

  Wat is er mis met een pro-deo advocaat?

 • mr. drs. Bou:

  Beste Nan,

  Wat er mis mee is, is dat een pro-deo advocaat niet bestaat.

  Bij een strafprocedure kan men kiezen tussen de eigen advocaat en een toevoeging. De Staat behoort namelijk voor een advocaat te zorgen, als je het niet zelf doet. Met een toevoeging zijn de advocatenkosten voor de Staat, maar men behoudt het recht om ZELF de verdediging te voeren.

  Bij een civiele procedure MOET men een advocaat nemen. In geval men deze niet kan betalen, moet men een bewijs van onvermogen halen. Daarna betaalt de Staat de advocaat. De advocaat moet instemmen met de zaak, hij of zij mag ook weigeren. Dat laatste overkwam Micha Kat. Hij wil een civiele procedure voor schadevergoeding wegens onrechtmatige daad van de liegende rechter Westenberg en de overheid, maar daar kon hij geen advocaat voor vinden. Zelf doen, mag niet!

  Omdat de Staat aan advocaten zo weinig betaalt, zeker in vergelijking met de rijke criminelen die soms behoren tot de klantenkring van de advocaat, noemt men dit soms wel pro-deo zaken, maar die term is fout. Toegevoegde advocaten werken niet voor God of gratis, maar wel voor een schijntje, zeker als het een zwaar dossier is zoals in de zaak Kat-Westenberg en de Staat.

 • mrpettjo:

  Overigens krijgt Trushka net het aanbod om op KLOL een artikel over de dood van haar zoon Tom Oldebroek te publiceren.

 • mrpettjo:

  Ik las net op KLOL een zeer interessant artikel over een zaak die Sietze Plantinga in Zwolle heeft aangespannen tegen het OM en daarbij de zaak het Hofnarretje verbindt met de Zandvoort files en ook melding maakt van intimidatie van Sietze en Micha door een (bewapende?)helikopter die door het OM zou zijn ingezet tegen deze klokkenluiders.
  Helaas is dit artikel inmiddels al weer van de website verdwenen.

 • mrpettjo:

  Het betrof dit artikel op KLOL:
  HET LANDELIJK PARKET ALS UITLOKKER « Klokkenluideronline
  16 uur geleden … Sietze Planting in rechtbank te Zwolle … Het LandelijkParket had in het recente
  verleden de heer Sietze Planting thuis in privékring laten …

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/12680/het-landelijk-parket-als-uitlokker

 • mr. drs. Bou:

  Beste MrPettjo,
  Dat artikel is weer verdwenen…

  Google zegt slechts:

  HET LANDELIJK PARKET ALS UITLOKKER « Klokkenluideronline
  http://www.klokkenluideronline.nl/…/het-landelijk-parke... – Translate this page
  19 uur geleden – Eerste zittingsdag in de rechtbank te Zwolle stond in het teken van de eisen van de advocaat van de verdachte. Hij wilde dat getuigen gehoord …

  Nog even verder Googelen leverde alleen deze website op: http://www.freesietzeplanting.com/

  Maar het laatste nieuws dateert van januari dit jaar.

  Wonderlijk!

Recente reacties