Archief
Artikelen

Chauncey Marvin Holt was een wonderlijke en zeer veelzijdige man. Hij was portretschilder en circusartiest, maar tevens piloot, wapenexpert en scherpschutter. Holt werkte voor de maffia, maar ook voor de CIA. Toen president Kennedy werd vermoord, was hij daar bij. Vlak voor zijn dood (hij leed aan kanker) besloot hij om zijn levensverhaal te vertellen, om het Amerikaanse volk te waarschuwen voor de verwevenheid van de politiek, de CIA en de maffia.

Holt was als kind al crimineel, hij was betrokken bij de productie van whiskey tijdens de drooglegging. Na de oorlog raakte hij bevriend met criminelen zoals Meyer Lansky en Bugsy Siegel. Op hun voorspraak hij werd gerekruteerd door de CIA. Zijn eerste opdracht was: een coup te plegen in Guatemala, maar die mislukte.

Vervolgens ging de strijd tegen Fidel Castro in Cuba. Holt vertelt hoe er een samenwerking ontstond tussen de CIA en de “mob” (maffia), om “the beard” (Fidel Castro) te vermoorden. Ook dat mislukte keer op keer, zoals we weten, maar deze samenwerking had wel ernstige politieke consequenties. President Kennedy wilde de relatie met het Cuba van Castro verbeteren. Op 22 november 1963 werd hij vermoord in Dallas, in Texas! Holt was er bij en hij vertelt er uitgebreid over.

De zogenaamde dader, Lee Harvey Oswald, was een “patsy”, maar dat wisten we reeds. Het dodelijke schot kwam van voren, zoals blijkt uit de film van Zapruder:

Holt weet echter meer dan wij van de manier waarop ze dat organiseren. Het vergt wel wat aandacht om het verhaal te volgen, maar dan is het uiterst boeiend! Een kluwen van draden komt op 22 november ’63 samen in Dallas, op en rond de Dealey Plaza waar Kennedy werd vermoord. Op de dag dat Kennedy langs kwam, was er een kleine pro-Fidel Castro demonstratie gestaged, door betaalde figuranten. Holt zelf moest zorgen voor nep-CIA-badges, in een tas die hij moest plaatsen in een auto op het parkeerterrein achter de Grassy Knol. Daar zag hij Jean Soutre, een internationaal beruchte Franse huurmoordenaar. Even later zag hij op Dealey Plaza twee Cubaanse terroristen: Orlando Bosch en Luis Posada Carriles.

De vraag wie het dodelijke schot loste, doet dan eigenlijk niet meer ter zake. Kennedy werd vermoord door twee handen op een buik: de corporate maffia en de CIA. Zie voor meer informatie de JFK-website van Wim Dankbaar.

Spooks, Hoods & The Hidden Elite duurt een uur en 58 minuten.

Update 4-1-2013: Helaas is deze docu verdwenen van internet. Alleen deze introductie staat er nog:

Toegift: Deze speech van Kennedy zag ik staan op Klokkenluider Online. Luister even naar de man die werd vermoord.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

63 Reacties op “De moord op Kennedy, de CIA en de maffia”

 • JackyKilledJFK:

  Het dodelijke schot kwam van voren, zoals blijkt uit de film van Zapruder:

  Dat verklaart zeker waarom JFK’ schedel rechtsvoor (uitgangswond) wordt weggeblazen. De enige en enkele kogel kwam van linksachter, op het moment van executie houdt Jacky JFK met haar linkerarm tegen, waardoor het lichaam naar achteren deinst.

 • Eheu:

  Dank Bou. Goed artikel. Ben benieuwd naar de film.
  (Sorry als ik denk dat ik niet verder hoef in te gaan op het zaplog blog: ik denk dat wat we elkaar wel allemaal wel begrepen hebben zo en de nodige/verdiende punten gescoord.)
  Groet
  ‘Ach!’

 • mr. drs. BOU:

  Beste JackyKilledJFK,

  Uit je nick blijkt reeds tot welke conclusie jij kwam. Volgens mij is die onjuist. Maar zoals ik al zei: van wie de dodelijke kogel kwam, doet niet ter zake. De maffia en de CIA waren er toevallig ook bij…

  Beste Eheu,
  Dank voor het compliment! 😉

 • Luis:

  Oops U had de youtube al staan;-)

 • mr. drs. BOU:

  Ja, natuurlijk, Luis! Zonder Zapruder geen Kennedy complot!

  Ken je deze trouwens al: http://www.boublog.nl/2008/08/07/de-moordenaars-van-john-f-kennedy/

  In dezelfde reeks zitten ook documentaires over de moord op Bobby, op John John en op Martin Luter King.

 • Luis:

  Thnx Bou
  voor in mijn persoonlijke archief van misstanden op deez aardkloot.

 • Luis:

  in dezelfde reeks

  dit is aangaande uw 9/11 artikel, maar wel actueel

  is geblust en niet ingestort.

 • JackyKilledJFK:

  Luis – Als de auto langs het bord rijdt zie je JFK met twee handen naar zijn keel grijpen (als je dit tenminste bedoeld met het eerste shot) dit duurt dan enkele seconden tot het fatale “tweede” hoofdschot. Alleen je ziet helemaal geen bloed en geen heftig bewegen van het lichaam, waarvan toch sprake zou moeten zijn. Een theorie is dat er eerst een capsule met gif (Cyclosarin?) is geactiveerd welke mogelijkerwijs in zijn corset zou zijn geplaatst, waarna Jacky eenvoudig het fatale schot kan afvuren met een enkel schots “low velocity” hand gun type Deringer.

  mr.drs.Bou – De CIA, Maffia, Secret Service, FBI, Mossad kunnen allemaal in het ‘complot’ zitten…wie zal het zeggen, jij misschien?

 • Luis:

  @Jackykilledjfk:
  Het naar de borst grijpen, en geen bloed zien zoals u stelt is zeer wel mogelijk als JFK een “corset” (bodyarmour) draagt.
  Misschien zat ze in “het complot”, maar kan hier het fatale schot niet hebben geproduceerd.
  Afgaande op de originele zapruderfilm: de arm van Jacky K. is niet op een hoogte waarop ze van voren het schot kan leveren.
  Het fatale schot komt van voren, en niet van onderen.(In dit geval zou Jacky het schot wel kunnen leveren aangezien haar linker arm zich onder het hoofd van JFK bevindt.) Maar dat is niet het geval. De uitschotwond had dan op een andere plaats gezeten.

  En dan nog iets. LH Oswald didn’t do it, en het schot kan ook niet van “the grassy Knole” gekomen zijn. Beide locaties liggen aan de rechterzijde van de limo. Evenals de locatie van Zapruder.
  Welke organisaties “er mee in zitten” laat zich samenrijmen uit de organisaties die belangen hadden bij een voortijdig einde van the presidency van JFK. En dat waren/zijn er genoeg;-)
  Net als 911 is dit klip en klaar een inside job.

  Route en locaties:
  Ook vanaf de “triple overpass” is een snipershot mogelijk.

 • JackyKilledJFK:

  Luis – Het lijkt mij ook klip en klaar dat dit een inside job is.

  Nog even over het eerste shot, er is een gaatje gevonden aan de voorkant van JFK’ overhemd, hier is alleen geen enkel bloedspoor te zien en er zijn ook geen brandsporen te zien van de ‘kogel’ die hier binnen gedrongen zou zijn. Het gaatje lijkt amateuristisch te zijn aangebracht met iets dergelijks als een schaar. En JFK’ handen gaan naar zijn keel en niet naar zijn borst of lager.

  De ‘originele’ Zapruderfilm is pas 12 jaar naar dato vrijgegeven, genoeg tijd in ieder geval om met de beelden te knoeien. Aan de armbeweging van Jacky vlak na het shot is iets merkwaardig te zien, binnen 1 frame verplaatst haar arm zich van boven naar een beneden positie. Er is genoeg info te vinden waar manipulatie met de Zapruderfilm wordt aangetoond.

  Tot slot nog over de uitgangswond en of Jacky vanaf haar positie wel of niet in staat is deze aan te brengen. Ik denk dat het wel mogelijk is als Jacky JFK onder zijn oor diagonaal naar boven door zijn hoofd schiet.

  Ik begrijp ook wel dat dit een onwaarschijnlijk scenario lijkt, maar juist daarom, niemand die het verwacht. En waarom heeft de limousine op het laatst een andere route genomen waar nauwelijks publiek stond, en hoe wist Zapruder hoe hij hier moest filmen, en wie zij die twee filmende mannen in pak die je ziet op het moment van executie, waar zijn deze films?

 • Luis:

  waar zijn deze films?

  Waarschijnlijk in beslag genomen, en niet of nog niet vrijgegeven? Of “verdonkeremaand” door de werkelijke daders.

  Hoe het ook zij: het blijft the real nightmare on Elmstreet;-)

 • Luis:

  Misschien dat Jackykilledjfk een link naar of afbeelding van de entry en exitwounds kan plaatsen?
  JFK ligt wel in mijn interesseveld maar is niet mijn specialisme;-)

 • JackyKilledJFK:

  Luis – Als ik vanavond tijd heb zal ik diverse links voor je plaatsen, ik ga eerst van mijn vrije zaterdagmiddag gebruik maken;-)

 • mrpettjo:

  Dit is ook een zeer interessant artikel met originele documenten over de JFK moord en de voorgeschiedenis:
  http://www.indyweek.com/indyweek/13-documents-you-should-read-about-the-jfk-assassination/Content?oid=3192028

 • mrpettjo:

  Toch wordt – los van de directe uitvoerders van het moordcomplot – door Michael Piper in zijn standaardwerk over de JFK moord als missing link de staat Israel (Ben Gurion) genoemd als de voornaamte opdrachtgever van de moord. Ik kende dit boek niet maar door link op KLOL ben ik even gaan kijken en kom tot deze – voor mij totaal onbekende – ontdekking dat Ben Gurion hoogst waarschijnlijk de opdrachtgever van de moord is. Dit heeft wellicht te maken met de zionistische inslag van de eigenaren van de mediabedrijven en grote internationale persbureaus dat dit feit nauwelijks genoemd wordt. Ik kende het niet in ieder geval.. Clay Shaw (strateeg) en Tibor Rosenbaum (financier) waren de grote meneeren wat meer op de achtergrond:

  Piper exposes a secret unknown to most Americans that Israel’s Prime Minister David Ben Gurion was in a desperate battle with Kennedy over Israel’s acquisition of nuclear weapons. Kennedy was dead set against it because he knew that the current imbalance between Israel and the arabs would result and also that the arabs would be forced to side with the Soviets in order to defend themselves. Few Americans know Ben Gurion was driven to such a state of mental instability over this that he was forced out of office because of it. And to this day the letters between JFK and Ben Gurion are still listed as classified.

  The book is critical in exposing how Israel’s state security organization Mossad was formed by the founding members of CIA and how that relationship, forged during WWII, continued on up to Kennedy’s day. Once Piper enlightens you of this you then understand Clay Shaw’s appearance and position in the Assassination. Shaw was OSS Military Intelligence and worked directly with this OSS/Mossad nucleus. The reason he shows up in the Assassination is because he was a board member on CIA’s Permindex store front operation in Italy which was a shell facade for a dirty money laundry network between CIA, the syndicate, and Tibor Rosenbaum – who was Israel’s main facilitator for these illegal funds. When you understand Shaw’s true position in the Assassination you understand how New Orleans District Attorney Jim Garrison had a very dangerous player in his hands and why CIA needed to intervene to keep him from being exposed. Shaw was a critical keystone because he had an interface between CIA, Mossad, Cuban exiles, and the mob. Something CIA was desperate for people not to know.

  http://www.amazon.com/Final-Judgment-Missing-Assassination-Conspiracy/dp/0974548405/ref=cm_cr_pr_product_top

  (Michael Piper: Final Judgment: The Missing Link in the JFK Assassination Conspiracy 1e druk 2004)

  • mrpettjo:

   Rosenbaum was een Geneefse bankier (ICB) en een vriendje van…prinz Bernhard en een belangrijke man binnen o.a. het WWF
   http://www.theovangogh.nl/zwitsersekaas_5.html (Jan Portein, Het Schaduwcommando van de prins (deel 5));
   Rothschild-Israeli Ties to JFK (http://americanfreepress.net/?p=13765)

   • mrpettjo:

    Clay Shaw’s mededirecteur Louis Bloomfield bij Permindex blijkt uit nieuw onderzoek van de Canadees Maurice Phillips de directe link naar de familie Rothschild te zijn. Bloomfield was jarenlang ook advocaat voor de steenrijke familie Rothschild:

    Documents unearthed by Canadian author Maurice Phillipps demonstrate beyond question that Shaw’s associate on the board of Permindex (its chief executive officer and primary shareholder), Louis Bloomfield of Montreal, was a longtime attorney for the Rothschild dynasty, particularly for Baron Edmund de Rothschild of London, going back as far as World War II. Having studied Bloomfield’s private files, which Bloomfield donated to the Canada National Archives, Phillipps found what he describes as “many documents” revealing the Rothschild connection which heretofore has remained unknown except to those who explored Phillipps’s website.

    – See more at: http://americanfreepress.net/?p=13765#sthash.LpiQQcDB.dpuf

 • mr. drs. Bou:

  Goede morgen, mrpettjo! Ik was vroeg wakker en heb vanmorgen eerst het 8 uur journaal bekeken. Daarin dus ook de dood van Kennedy, 50 jaar geleden. Met alle malle herdenkingen! Volgens de NOS was Kennedy in de rug (!) en door het hoofd geschoten. En complotters mochten niet bij de herdenking zijn.

  Het AD is ook maf!

  Buitenaardse wezens zitten er achter
  Aanhangers van deze theorie geloven niet zozeer dat buitenaardse wezens Kennedy hoogstpersoonlijk vermoord hebben, maar wel dat zij er de oorzaak van waren. De president zou namelijk te nieuwsgierig zijn naar geheime Amerikaanse onderzoeken naar UFO’s.

  Och, och, die complotters toch! 🙂

Laat een reactie achter