Archief
Artikelen

De aanslagen van 11 september waren geen losstaand incident, maar een zorgvuldig geplande psychologische operatie. Deze diende om de wereldbevolking rijp te maken voor een oorlog die eigenlijk gaat om de aardolie, maar die moet worden verpakt als een strijd tegen het internationale moslimterrorisme. Afghanistan was het eerste doelwit. Dit land is strategisch zeer gunstig gelegen. Het volgende doelwit was Irak, waar reeds meer dan een miljoen doden zijn gevallen! En het volgende doelwit is Iran!

Een kleine groep Amerikaanse politieke ideologen, bijgenaamd de neocons (nieuwe conservatieven), publiceerde in 2000 een artikel waarin ze verklaarden dat de VS in de 21e eeuw wereldwijd de militaire macht zou moeten grijpen. Daarvoor was een dramatische gebeurtenis nodig die de bevolking rijp zou maken voor een oorlog: “a new Pearl Harbour”. Dit artikel droeg als titel: “Project for the New American Century”. Nadat George W. Bush (middels verkiezingsfraude) president was geworden, hebben deze mensen hun onmenselijke plannen ten uitvoer gebracht.

De volgende documentaire gaat over de manier waarop deze politiek werd uitgevoerd: eerst 11 september als een nieuw Pearl Harbour, vervolgens de oorlogen in Afghanistan en Irak. Beide landen zijn nu volledig ontwricht en het aantal slachtoffers, zowel de doden en gewonden als de vluchtelingen, loopt in de miljoenen. Mensenlevens tellen niet voor deze politieke misdadigers!

Deze documentaire laat het ware gezicht zien van neocons zoals Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz en Richard Perle. Daaruit blijkt wat deze stroming in de Amerikaanse politiek voorheeft met de energiebronnen van de wereld. Achter de retoriek van strijd tegen het moslimterrorisme gaat een gruwelijke en angstaanjagende politiek schuil. De documentaire laat bij voorbeeld zien hoe Halliburton via een exclusief contract met de Amerikaanse regering miljarden winst maakte door het vernietigen van materiaal ter waarde van miljarden. Duidelijk wordt ook de werkwijze van particuliere firma’s als Blackwater, die een sport maken van het vermoorden van mensen en het vernietigen van een land en zijn cultuur.

The New American Century duurt een uur en 35 minuten.

Bekijk deze video op Google Video.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

4 Reacties op “9/11, de neocons en de New American Century”

 • Patrick:

  Wat te denken van deze site: http://www.fromthewilderness.com van Michael Ruppert. Inmiddels is deze site niet meer actief maar ontzettend veel informatie is daar te vinden nu heeft hij een nieuwe site http://www.collapsenet.com, die zich meer richt op de toekomst en hoe te leven na het olietijdperk. 6 jaar gelden kwam zijn boek ‘Crossing the Rubicon’ en deed een boekje open over de motieven achter de zogenaamde aanslag op 11 september. Inderdaad gaat het om de strijd over olie/energiebronnen!

 • petje:

  Ik kwam op KLOL deze duidelijke (financiele) link van Geert Wilders met de Nieuwe Wereld Orde aanhangers van de CFR en PNAC tegen die door de Nederlandse mainstream media nauwelijks wordt onderkend dan wel op de juiste waarde wordt geschat. VVD en CDA proberen Wilders respectabel te maken door hun politieke samenwerking. Bilderbergers Bea en Ruud hebben beiden deze coalitie mogelijk gemaakt. Er is nu ook al een human interestvod “Geert” in tijdschriftenhandels te koop..

  Geert Wilders is associated neck-deep with members of the Council on Foreign Relations and the Project for a New American Century, the very men who’s only missing ingredient in their 2000 “Rebuilding America’s Defenses” report was a “new Pearl Harbor” and the resulting endless war. Wilders is out there everyday, ceaselessly trying to keep their war going in tandem with the “Stop Islamization of America” and “Stop Islamization of Europe” organizations. He is enjoying the support of minions like PNAC Frank Gaffney and David Horowitz who are populating the media with stories and defenses of his exploits, while CFR/PNAC members like Daniel Pipes gather money to pay for his legal expenses.

  Wilders has been built up – gestated by a Bilderberger, handed over to the CFR as surrogate caretakers, and carried along by the globalist mainstream media. There is no way the Dutch, run wall-to-wall by Bilderbergers, are doing anything but putting on a show. The ground work and back-story for Wilders has been established, along with a certain fan-base, now it is time to bring him mainstream, center stage. Now it is time for the public as a whole to “Meet Geert Wilders.”</blockquote>

  http://landdestroyer.blogspot.com/2010/10/meet-geert-wilders.html

Laat een reactie achter

Recente reacties