Archief
Artikelen

Vorige week zaterdag heeft een groepje mensen in Haarlem gedemonstreerd tegen de grote stilte rond de pedofilie van onze SG van justitie Joris Demmink. Aanleiding tot deze demonstratie was het verwijderen van een spandoek door de politie van Haarlem, zogenaamd wegens smaad. Deze kleine demonstratie werd pijlsnel georganiseerd door de redactie van de Joris D. Hyves en is zonder problemen verlopen. Uit de reacties in het Haarlems Dagblad blijkt dat zelfs deze kleine demonstratie de tongen los maakt.

Hoewel deze demonstratie werd gefilmd door een team van Netwerk, was dat niet zichtbaar in de uitzending van Netwerk gisteravond over de “Actie tegen pedofielen”. De MSM wensen geen aandacht te besteden aan de Demmink-affaire. Ze hebben wel belangstelling voor pedofilie, maar dit mag kennelijk geen politieke consequenties hebben. Gelukkig kunnen we op Internet de zaak wel volgen, in elk geval op Klokkenluider Online en mede dank zij de inzet van JDTV. De volgende filmpjes geven een impressie van deze demonstratie.

Allereerst was er een toespraak van de Koerdische Turk Huseyin Baybasin, die al sinds 1998 in de gevangenis zit en is veroordeeld tot levenslang op grond van telefoontaps die volgens verscheidene deskundigen bestaan uit knip- en plakwerk. Dit schijnproces tegen Baybasin zou zijn gevoerd op verzoek van de Turkse overheid, die Joris Demmink kon chanteren met zijn pedofiele activiteiten in Turkije.

Verder hield Wim Dankbaar, die zich tot op heden heeft ingezet voor het ophelderen van alle fraude in de Deventer moordzaak, de volgende toespraak:

En de gelederen werden versterkt door de rapper Kid DeVille:

Op Argusoog Radio hebben Arend Zeevat en Nexus gisteravond een lang interview gehouden met Micha Kat en Wim Dankbaar. Dit lange gesprek duurt twee uur, maar het is ten zeerste de moeite waard, omdat de verbanden tussen de corrupte politiek en de pedofiele moraal daar duidelijk aan de orde worden gesteld. Deze uitzending valt hier nog te beluisteren.

Hoewel deze kleine demonstratie weinig aandacht heeft getrokken, is het toch een duidelijke mijlpaal. Er worden nu plannen gesmeed voor een grotere demonstratie, op een plaats waar meer publiek aanwezig is. Als deze demo ruim van te voren wordt aangekondigd, zullen er zeker ook meer deelnemers zijn!

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

20 Reacties op “De Demmink-demo in Haarlem”

 • Goed van je Bou, deze aandacht voor een wel érg onsmakelijk detail (er is veel meer) in de Nederlandse (?) gang van zaken in de rechtspraak.

  De Nederlandse ‘officiële’ media, aangeduid met MSM, zijn zo corrupt als een stervende die van de duivel redding verwacht.
  En die duivel gaat nogal een schuil onder het masker van een of andere ‘god’.

  Wat ik hiermee wil zeggen is dat de MSM gokt op het verkeerde paard. Wat op zich een totaal corrupte maar vooral laffe zaak is.

 • Ook nog even dit:

  Waar gáát het om?

  1. Waarom wordt er geen onderzoek gedaan naar de beschuldigingen aan het adres van Demmink?

  2. Waarom worden de aangiften tegen deze man niet behandeld?

  3. Waarom krijgt Micha Kat geen proces aan zijn broek wegens laster of smaad?

 • zdkdick:

  Knap van Wim, maar ik ben bang dat ze bij het OM twee artikelen kennen.

  art.1 Het OM heeft altijd gelijk!

  art.2 Ook als het OM geen gelijk heeft, dan is art 1 van toepassing.

  Als ik het goed heb, heeft Wim in een gesprek met Peter, het voor elkaar gekregen dat de nationale recherche de onregelmatigheden rond de schrijfproeven heeft onderzocht. Alleen wanneer zij klaar gaan komen, dat is de vraag.

  Laten wachten en machtsmisbruik zijn dat broer en zus?

 • zdkdick:

  Voormalig korpschef Fup Goudswaard van de Zeeuwse politie eist via de rechtbank inzage in zijn dossier bij de Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst.

  Bijzonder dat veel later, bleek dat er iets was vergeten….

  Met de SG is er ook zo iets aan de hand….

 • BOU:

  Misschien kan iemand mijn volgende post even op Nujij zetten?

  En zdkdick, over dat gedoe rond Fup Goudswaard heb ik nog wel wat aantekeningen, maar de pointe van het verhaal is nooit naar buiten gekomen. Vandaar dat ik er nooit een stukje over heb geschreven. Wonderlijk is wel, dat Fup opeens chantabel zou zijn omdat hij ooit vreemd ging. Vervolgens is hij echter gescheiden en met de vrouw waarmee hij vreemd ging is hij getrouwd of vast samenwonend (moet ik even natrekken). Maar hoe chantabel is men dan?

  Als het klopt dat Fup nu een rechtszaak is begonnen, mag ik dan even de link? Want misschien is er toch nog een pointe…

 • E-bee:

  Waar gaat het eigenlijk over, al dat geroeptoeter? Dat er helderheid komt.
  Waarom wordt er dan geen aangifte gedaan tegen Micha Kat? Omdat het wordt tegengewerkt door de klokkenluidersite zelf. Een aangifte art.261 WBvSR tegen Micha Kat geeft die vereiste helderheid. Zowel over Joris Demmink als over Micha Kat. Misschien is er wel betrokkenheid tussen de klokkenluidersite en justitie, zoals al een paar keer gesteld is door oa Juriste? Voor wie werkt Micha Kat eigenlijk? Andersdenkenden en criticasters worden nu de mond gesnoerd op Klokkenluideronline, oproepen tot een ban werden deze morgen alweer geplaatst door ene Wim Dankbaar, die daar zelfs meldt dat anderen hun “bek moeten houden…” Dus: de eerste die een aangifte art. 261 WbvS tegen Micha Kat doet terzake smaad en Joris Demmink, krijgt alle antwoorden. Maar DAAR wil men niets van weten. Dus kom niet roepen waarom Micha Kat geen proces krijgt. Gewoon, even naar het politiebureau gaan en aangifte doen.

 • BOU:

  Beste E-bee, wat let je?

  Zelf zal ik tegen Micha Kat geen aangifte doen, omdat ik niet vermoed dat hij zich schuldig maakt aan smaad. Maar als jij graag wil dat er aangifte wordt gedaan, stap dan even binnen bij het politiebureau.

  Micha zit intussen een Laos, maar wellicht is er een internationaal uitleveringsverdrag van toepassing… 😉

 • zdkdick:

  Bou
  Hierbij de link, ik heb eerder deze zaak onder de aandacht proberen te brengen, bedankt voor je uitleg…

  http://www.pzc.nl/regio/zeeland/5089681/Zaak-exkorpschef-voor-rechbank.ece

  Ik vermoed dat er andere dingen spelen….

 • E-bee:

  Degenen die ROEP-TOET-ER-EN op meerdere sites waarom Micha Kat geen proces aan zijn broek krijgt, en dus een misleidende vraag stellen, zijn daarvoor de aangewezen personen.

 • BOU:

  zdkdick, ik heb nog veel meer links. Als zijnde het “Zeeuwse Meisje” lees ik uiteraard mee op PZC. Misschien toch weer een artikel waard, dus dank je wel voor deze Wake-up-call.

  En E-bee, wie ROEP-TOETERT en nu eigenlijk? Als jij vindt dat Micha Kat moet worden aangeklaagd wegens smaad, doe dan aangifte. Afschuiven op anderen kunnen we allemaal wel.

 • @E-bee
  11 juni 2009 om 11:09
  “Dus kom niet roepen waarom Micha Kat geen proces krijgt. Gewoon, even naar het politiebureau gaan en aangifte doen”.

  Besef je wel dat wie vraagt om zo’n proces, daadwerkelijk moet menen dat Kat’s aantijgingen laster of smaad zijn, en zo iemand dat níet meent, dat hij of zij zich dan ernstig compromitteert met een aangifte? En uiteindelijk misschien wel een vorm van ‘mijneed’ pleegt?

  Ik vind jouw (en eventueel een identieke andermans/-vrouws) ‘mening’ in dezen dus redelijk goedkoop.
  Het is namelijk aan Demmink zélf, of aan een voor hem verantwoordelijke, om aangifte te doen tegen al die heftige beschuldigingen.
  Dat hij dat niet doet wijst er voor iedereen met ook maar een béétje verstand op, dat Demmink wel degelijk scheve schaatsen rijdt of heeft gereden, en eveneens dat er heel wat meer aan de hand is wat bij een eventueel proces aan het daglicht zou komen. Omdat hij kennelijk een beschermde status bezit.

  Politiek zowel als MSM zwijgen tot nu toe in alle talen over deze zaak. Wat bijzonder vreemd is.
  Daarbij geldt voor Demmink dus nog: ‘Wie zwijgt stemt toe”.

 • BOU:

  Beste Observator, tot op zekere hoogte heb je helemaal gelijk.

  Zelf zal ik zeker geen aangifte doen van smaad, want ik denk dat Micha Kat geen smaad pleegt. Het doen van een valse aangifte is strafbaar… Als het weer regent zal ik het artikel er even bij zoeken, maar nu wil ik naar buiten toe! 😉

  Maar art. 261 Sr is geen klachtdelict. Niet alleen Demmink, maar iedereen kan dus aangifte doen. Weliswaar kan alleen Demmink in een civiele procedure schadevergoeding eisen, maar als E-bee zo graag een aangifte tegen Kat wil zien, dan kan hij aangifte doen.

  Op zich zou dit wel een leuke zet zijn, want het OM zal die aangifte waarschijnlijk willen seponeren. Daarom hoop ik dat E-bee de daad bij het woord voegt, misschien zelf samen met anderen! Maak een schandaal en klaag Kat aan wegens laster tegen onze SG. Daarna een artikel 12 procedure, met veel kabaal. Dat zou wel een goede grap zijn! Niet alleen de media zwijgt immers in alle talen! Het OM zit echt met samengeknepen billen op een gloeiende doofpot!

  Als Joris Driepinter echt zo onschuldig zou zijn, dan was de hel al lang losgebroken rond de schrijfsels en YouTubes van Kat. Misschien zou men zelfs mij hebben aangeklaagd wegens smaad. Terwijl ik toch slechts een braaf juristje ben, dat wil weten hoe de vork in de steel zit. 😛

 • E-bee:

  “Countless people will fight the New World Order and will die protesting against it.” H. G. Wells.

  http://www.infowars.com/the-new-world-order-wants-the-new-world-order-to-fail-order-out-of-attacking-the-new-world-order/

 • BOU:

  Beste E-bee, wat bedoel je daar nou weer mee? 😕

 • Ik denk dat E-bee bedoelt via Wells aan te geven dat het zinloos is om te vechten tegen het ‘tuig der wereld’.
  Nogal defaitistisch lijkt me.

 • BOU:

  Nou, dat is dan zeker weer een goed excuus om anderen te verwijten dat ze geen aangifte doen tegen Micha Kat. 😳

 • Maar is het dan niet zo, dat als je ‘vechten’ zinloos acht (gezien het citeren van Wells), je juist blij moet zijn dat mensen door geen aangifte te doen je standpunt in de praktijk uitvoeren?
  E-bee’s “Gewoon, even naar het politiebureau gaan en aangifte doen” komt daarmee dan wél in een tamelijk vreemd daglicht te staan…

 • E-bee:

  Er wordt een Paard van Troje gecreert op de site van Klokkenluideronline, Demmink, die daar bijna dagelijks wordt “onthuld”, hoewel er al jaren geen onderzoeksresultaten geleverd worden. Met een megafoon wordt Demmink opgeroepen voor het paleis van justitie. Organiseert bij eigen afwezigheid een demonstratie. Doe effe lekker zelf aangifte die vervolgens nooit in behandeling wordt genomen… De site van Kat is niet de enige.
  Deze Mediale Trojaanse Judassen leveren Justitie veel informatie op. Goed lezen dus.
  http://www.infowars.com/the-new-world-order-wants-the-new-world-order-to-fail-order-out-of-attacking-the-new-world-order/

 • @ E-BEE
  15 juni 2009 om 11:19

  E-bee, ik ben mínstens zo achterdochtig als jij, maar ik zie niet in wat Kat wézenlijk verkeerd doet of wat er met hem mis zou zijn. Hij is wel eens erg fel -zo noem ik het dan maar-, ja, maar dat bewijst alleen maar dat hij leeft.

  Beetje bij beetje schuift hij het vuur richting de brandstapel waarop Joris Demmink zich, tot nader order terecht vastgebonden door de beschuldigingen- WANT niet verlost door Donner, noch door Hirsch Ballin-, noch door JP Balkenende- vooralsnog bevindt.

  In extenso: Want, want, want:

  1. WAAROM wordt Kat dan niet aangeklaagd op grond van smaad en laster?

  2. WAAROM wordt er -gezien het uitblijven van ‘1’- geen onderzoek gedaan naar de beschuldigingen die Kat bij herhaling uit, en WAAROM worden de (minstens) drie aangiften wegens (kinder)misbruik tegen Joris Demmink zonder meer ‘kaltgestellt’?

  Samenvattend: Waarom wordt kennelijk -want wie dit anders ziet mankeert het aan een en ander- geprobeerd deze hele affaire stil te houden EN DUS IN DE DOOFPOT te stoppen?

  Mijn inschatting -en die van ieder zelfstandig denkend mens- is en moet zijn: Hier is méér aan de hand. Hier spelen grótere belangen. En die belangen horen niet toe aan degenen die een fatsoenlijk Nederland, inclusief échte (dus niet balkenistische) normen en waarden, voorstaan.

Laat een reactie achter

Recente reacties