Archief
Artikelen

Iedereen weet dat Adolf Hitler de Joden beschouwde als Untermenschen, waarvoor een Endlösing moest worden gevonden. Het anti-semitisme van Hitler staat daarmee buiten kijf. Maar de geschiedenisboeken vertellen ons lang niet altijd wat er werkelijk gebeurde. Wie inmiddels De Boogeyman van Peter Stuivenberg heeft gelezen, weet dat de opkomst van Hitler financieel mogelijk werd, dank zij gigantische schenkingen, gedaan door de rijkste bankiers in de Verenigde Staten. Het geld voor zijn flamboyante politieke carrière en zijn militaristische Derde Rijk was indirect afkomstig van Rotschild, een Jood.

Wat weten we eigenlijk van Hitler? Wat is er bekend over zijn geboorteplaats, zijn kindertijd en zijn familie? In de geschiedenisboeken staat wel dat hij ooit een mislukte kunstschilder was, maar overigens was hij plotsklaps de Grote Dictator van Duitsland.

Jim Condit jr. heeft een diepgravende studie verricht naar de achtergronden van Hitler. Hij zegt dat zich achter de opkomst van het Nationaal-Socialisme dezelfde belangengroep verschool, als achter het Communisme. Het doel van de Jodenvervolging was, om de Joden massaal te doen besluiten om te emigreren naar het toen nog te stichten Israël. Het plan voor de Holocaust werd gesmeed door Joden! Nazisme en Zionisme zijn volgens Condit twee kanten van dezelfde medaille.

Jim Condit jr. lijkt een intelligente en zeer belezen man. Hij heeft geen lemma op Wikipedia, daarom heb ik maar weinig kunnen vinden over zijn achtergrond. Maar als hij begint te vertellen over Hitler en de Nazi’s, dan is dat zeer boeiend. Een drie uur durend interview van Christopher Jon Bjerknes met hem, staat hier.

In 2006 heeft Jim Condit een verkiezingscampagne gevoerd voor een zetel in het congres. Hij wist best dat hij niet zou winnen, maar een congres-kandidaat krijgt zendtijd voor reclame-spotjes, die niet door de zendstations mogen worden gecensureerd. Hij maakte gebruik van de campagne om de waarheid omtrent 11 september uit te bazuinen. Meer over deze campagne “Take Back America” staat hier. Dit is zijn YouTube-clip:

De volgende, twee en een half uur durende lezing van Jim Condit jr. gaat over Hitler, de Nazi’s, de Joden en het Zionisme. Het beeld is saai, de camera beweegt nauwelijks en Jim Condit zelf zit in een grijs-wit kantoor achter zijn bureau te praten en praten. Af en toe doet hij een greep in zijn archief, om te laten zien op welke boeken en andere bronnen hij zich baseert. Wie zijn bronnen wil controleren, moet het beeld dan even stilzetten, want Condit praat vrij snel weer door. Hij blijkt dan ook te barsten van de interessante informatie! Wie zich eerst een beetje wil inlezen, of de DVD wil aanschaffen, kan terecht op de bijbehorende website.

Volgens Condit was Adolf Hitler een half-Jood, maar hij vertelt nog meer bijna ongelofelijke verhalen, die hij vervolgens wel documenteert. Deze avondvullende lezing is boeiend en informatief van het begin tot het einde. Condit vertelt zo veel, dat deze lezing het waard was om hem rustig nogmaals te beluisteren. Deze documentaire uit 2003 is ook verkrijgbaar als torrent.

Jim Condit – The Final Solution to Adolf Hitler duurt 2 uur en 23 minuten.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

10 Reacties op “Hitler, de Joden en het Zionisme”

 • NOU BOU, ik las zo nu en dan al wel op je eerdere site, maar dít belóóft wat!

  Ik vond en vind je een wélgeïnformeerd bazinnetje.
  En die Jacqueline van je: ook een kanjer, hoor!

 • De film uit 2003 is ook verkrijgbaar als torrent.

 • mr. drs. BOU:

  Beste GeenStaat, dank voor de link naar de torrent.

 • harry:

  Ik heb inderdaad dat boek gelezen van Peter Stuivenberg en ik kwam al gauw tot de conclusie dat de mensheid gigantisch word voorgelogen en nu nog of nog erger.Ook de geschiedenis lessen vroeger op school had ik beter over kunnen slaan want ik heb daar enkel maar leugens geleerd.
  Ook een aanrader om te lezen is het boek ,,ISRAEL LOBBY,, van John J Mearsheimer en Stephan Walt.Na het lezen van dit boek ben je weer een groote stap dichterbij hoe het allemaal werkt in deze wereld.De USA hanteerd een lijstje van landen die tot de as van het kwaad behoren,maar ik kom tot heel ander lijstje !!!
  Groetjes allemaal.

 • Hallo Bou,

  Gefeliciteerd met je blog. Ziet er fraai uit. De vraag die je stelt ‘Wat weten we eigenlijk van…’, is boeiend. Sinds de publicatie van De Boogeyman krijg ik steeds meer info in handen. Het is gewoon schokkend om te zien hoe iedereen voor gek is gehouden. Of het nu om de Tweede Wereldoorlog gaat of de piraterij in Somalie of het financieel en economisch inpakken van de wereld (ik kom daar nog met een artikel over dat ik je zal sturen), het is telkens hetzelfde liedje: mondje houden zodat je in een redelijk fascistische wereldorde kan worden ingelijfd. Ik ben benieuwd wie er nog zin in heeft om ertegen in te gaan.

  groeten,

  Peter Stuivenberg

 • mr. drs. BOU:

  Beste Peter, dank voor je reactie. Achter de schermen moeten nog wat kleine dingetjes gebeuren, maar ook ik vind dit blog erg mooi. Met dank aan Jacqueline!

  Op dit moment lees ik Geert Mak: In Europa. Daarnet een hoofdstuk over de “euthanasie” op alle gehandicapten, eind jaren ’30 in Duitsland. Iedereen bleef zwijgen, zelfs de ouders van de slachtoffers legden zich er bij neer. “Als het maar op een zorgzame manier gebeurt…”

  Op dit moment is het nog vrij ongevaarlijk om ergens tegen in te gaan, maar toch blijven veel mensen zwijgen. Onverschilligheid? Onwetendheid?
  In elk geval geen angst. Hoewel ik niet alles kan controleren wat Condit vertelt, vond ik zijn lezing uiterst boeiend. En we worden voor de gek gehouden, inderdaad! De meeste mensen luisteren slechts naar wat er wordt gezegd en ze hebben geen enkel oor voor dat wat wordt verzwegen. Ze hebben slechts oog voor wat zichtbaar is en stellen zich nooit de vraag: Wat ontbreekt aan het plaatje?

 • zandhapper:

  Ik ben per ongeluk aanbeland in het land van de verhalen over de joodse handelswijze en het feit dat er in landen als argentinie daders en vermoedelijke slachtoffers van de holocaust hebben samengeleefd.Omdat dit op mij zeer onwerkelijk overkwam heb ik steeds meer informatie opgezocht en kom telkens tot de conclusie dat mijn verwrongen wereldbeeld nog niet de helft van de waarheid is.Maar waar ik nu zo benieuwd naar ben is of jullie computers geen extra risico lopen om gehacked te worden.Vrije meningsuiting betekend niet dat je ongestraft waarheden aan het daglicht mag brengen.Ik ben vaak op het AD forum te vinden met ongelooflijke beweringen die al snel worden ingehaald door de werklijkheid.

 • Chukraan:

  Ik weet niet wat hiervan mag vinden. Ik ben zelf opgevoed als moslim maar op mijn jonge lijftijd had ik het al door; dat het geloof is een middel die bedacht is door zeer intelligente mens om de niet denkende medemens te misbruiken.

  Ergens knaagt iets aan mijn gedachten dat het waar is: Hitler is de maak van Zionisten.

  Maar met mijn achtergrond en mijn menselijke medeleven met Palestijnse burgers wil ik mij zelf niet geloven en zelfs niet hierover praten met mijn vrinden en kennissen… Hebben jullie ook zulke gevoelens.

 • Ik heb me suf gepiekerd, hoe Hitler eerst zijn eigen volk tot zijn slachtoffer wist te maken en wat we daarna hebben gezien…..

  Hoe kan het dat een beschaafd volk, van jong tot oud en in alle geledingen voor hem in het gelid ging? Hier moet een ontzettend slim – intelligent en uiterst kwaadaardig wezen achter hebben gezeten.

  Nu heb ik een tijd lang een nogal uitzonderlijk werk gedaan. Ik ben exorcist geweest. Dan heb je wat van doen met de geest van sommige overledenen.

  In het geval van Hitler was het het meest kwaadaardige wezen wat we kennen: satan zelf.

  Toen vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats !!!

 • mrpettjo:

  Gelezen op de steeds onderhoudendender weblog van Steve Brown:
  Getuigen (o.a. hotelpersoneel, timmerman) hebben Adolf Hitler in Argentinie gezien. Een uitgebreidere docu met meer getuigenissen verschijnt in juli 2014.
  Hitler kwam niet met een vliegtuig van de KLM (operatie Odessa i.s.m. KLM commissaris prins Bernhard, zie reportage van Netwerk)maar waarschijnlijk met een U-boot naar Argentinie:

  Highlight Films presents: Revealed, a new documentary film in production following the theory of Hitler’s escape to Argentina.

  In 1945, the world was convinced that Adolf Hitler and his mistress Eva Braun had committed suicide in a Berlin bunker, though this theory lacked proper documentation and evidence.
  It wasn’t long until flaws in the theory surfaced. As further historical research was conducted, rumors began to circulate that challenged the suicide theory with claims of Hitler’s escape to Argentina – particularly with news of sightings of German
  U-boats off the Argentinean coast.

  Yet, it wasn’t until the recent declassification of certain documents by the Argentinean government and the FBI concerning the post-WWII era that researchers began to take the rumors seriously.
  Revealed will examine the declassified reports and eyewitness accounts of Hitler’s life in Argentina in order to recreate the dictator’s final years. In spite of the intense secrecy under which he lived, many saw and even worked for Hitler.
  Revealed will present the disturbing possibility that one of the world’s most evil men was allowed to live out his final years in utter tranquility.

  Research: Pablo Weschler
  Producer: Noam Shalev
  Duration: 60 min
  More information: http://www.highlight.co.il/?module=hi

Laat een reactie achter

Recente reacties