Archief
Artikelen

Voormalige vice-president van de VS Dick Cheney heeft gisteren gewaarschuwd voor een nieuwe terroristische aanslag op de VS. Ditmaal geen 9/11, maar een aanval met nucleaire of biologische wapens. Dat zou volgens Cheney het gevolg van het sluiten van Guantanamo Bay. Twee Amerikaanse journalisten, David Shuster en John Harris, bespreken deze lezing die Cheney gaf voor zijn vrienden van Politico.

David Shuster talks to John Harris duurt 4 minuten.

Het commentaar van Keith Olbermann kon niet lang uitblijven. Zijn donderpreek stond reeds vandaag online. Scherp in zijn analyse en oprecht verontwaardigd leest hij Dick Cheney even stevig de les. Geniet! 😉

Keith Olbermann spreekt over Dick Cheney duurt 10 minuten.

Share and Enjoy:
  • NuJIJ
  • Twitter
  • Facebook
  • Hyves
  • RSS
  • email

1 Reactie op “Keith Olbermann spreekt over Dick Cheney”

Laat een reactie achter

Recente reacties