Archief
Artikelen

Vanaf heden zal president Barack Obama heersen in het Witte Huis, als eerste zwarte president. Geloof, hoop en armoede staan ons binnen zijn ambtstermijn te wachten. Luister maar naar zijn speech, die gaat over geloof en hoop. De armoede komt nog!

Barack Obama Speech At The Lincoln Memorial 1-18-09 duurt 8 minuten:

De politieke commentator Keith Olbermann nam in zijn speech afscheid van de president die acht jaar lang de macht steeds meer in handen bracht van de top van het Witte Huis, het militair industrieel complex en de Big Bankers.

Keith Olbermann: 8 jaar Bush duurt 8 minuten

En Georgie Bush hield zelf ook een speech, die hij overigens niet zelf heeft geschreven! Zijn regering was naar eigen zeggen een groot succes voor de vrijheid en democratie, niet alleen in de VS, maar zelfs in Irak en Afghanistan zijn ze er blij mee!

Bush Farewell Adress 2009 duurt 10 minuten

Het wachten is nu op “A new Nine Eleven” waarmee de Martial Law van de Bush-bende wordt geactiveerd. Lang kan dat volgens mij niet meer duren, want de beminde gelovigen van talloze gezindten, zowel Christelijk als New Age, geloven dat de datum van de Grote Overgang reeds vastligt: 21-12-2012. Dat valt binnen de ambtstermijn van Obama. Er lijkt maar een manier om deze waanzin te stoppen: geloof er niet in en hoop nergens op!

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

3 Reacties op “Een nieuwe president, slaap zacht…”

 • petje:

  Obama heeft feitelijk met de Israelische aggressie en terreuroorlog tegen de Gazastrook ingestemd en heeft daarmee zichzelf bij voorbaat een brevet van onvermogen gegeven.
  De financiele puinhoop in de VS zal de prioriteit van het buitenlands beleid de komende jaren doen dalen.
  Ik denk dat Obama de pressure groepen (waaronder de Joodse) niet zal kunnen weerstaan.
  Het enige wat de VS in feite hoeft te doen is de geldkraan- en wapenkraan naar Israel een stuk dicht te draaien.
  Het mooiste met Obama hebben we – denk ik – al gehad..

 • E-bee:

  Na 2012 draait dit bolletje wel door hoor, maar ik denk wel gehavend. De Israelische invloed op de VS politiek moet wel tot een groot conflict leiden.

 • Geus:

  Sorry voor de vele spelfouten. :N
  Mr. Bou, als hier een preview of edit knop zou zijn, dan zou ik graag even die fouten er uit halen.

Laat een reactie achter

Recente reacties