Archief
Artikelen

Micha Kat is al jaren op Joris-jacht. Op de websites Klokkenluider Online en Het Vrije Volk schreef hij vorig jaar:

Joris Demmink, u bent een smerige en achterbakse pedofiel die het leven van tientallen en wellicht zelfs honderden kinderen (en dat van hun ouders) heeft vernietigd door ze te misbruiken uitsluitend ten dienste van uw eigen perverse seksuele genot. Door uw weerzinwekkende gedrag helpt u ons land en onze rechtsstaat de afgrond in en verliest de overheid elk moreel gezag.

Maar Joris D. reageerde niet. Dat deze topambtenaar van Justitie seks bedrijft met minderjarige jongens, lijkt een feit van algemene bekendheid, maar tot de ivoren toren van het Ministerie is dit nog niet doorgedrongen. Dat Joris D. niet de enige hoge boom is die zich schuldig maakt aan buitensporige seksuele praktijken, ziet men bij Justitie ook niet in. Hoge bomen vangen veel wind en als de wortels rot zijn, dan waaien ze om bij de minste zomerbries.

Deze zomer heeft Micha Kat tegen een andere boom geblazen: Graaf Maurice Lippens, onder andere de president-commissaris van Fortis en commissaris van Belgacom. Op Het Vrije Volk verscheen een artikel dat nu is verwijderd, onder de kop: Fortis-topman is sadistisch en pervers.

In de zaak Dutroux is Maurice Lippens door meerdere X-getuigen genoemd als kinderverkrachter. Samen met zijn broer graaf Leopold, de burgemeester van Knokke, zou hij hebben deelgenomen aan uiterst sadistische seksuele praktijken met minderjarigen. In rechte is dit echter nooit bewezen, de gebroeders Lippens zijn nooit vervolgd, evenmin als de andere hoge bomen die door de X-getuigen werden genoemd. De X-dossiers werden daarentegen verbannen naar de kelders van de Belgische justitie. Deze dossiers zijn echter toch naar buiten gebracht. De Belgische journalisten Van Heeswyck, Bulté en De Coninck schreven er een boek over: De X-dossiers (pdf). Zij laten zien hoe het onderzoek naar het pedofiele netwerk rond Dutroux en Nihoul systematisch van hogerhand werd gesaboteerd. Een analyse van de verklaringen van de X-getuigen, waarin namen worden genoemd, staat sinds een jaar online. Daarin worden ook de gebroeders Lippens beschuldigd. Ook in de serie “Adel Verplicht” van Kleintje Muurkrant, over de perverse seksuele praktijken van de Belgische adel, komen de gebroeders Lippens herhaaldelijk voor.

In tegenstelling tot Joris D., reageerde Lippens wel op de aantijgingen van Kat. Hij daagde Kat in kort geding voor de rechter. De zaak zou dienen op 28 juli, maar Kat bevond zich in het buitenland. Hij liet verstek gaan, maar ook Lippens liet verstek gaan, waarop het verstek werd gezuiverd en er een nieuwe datum voor het kort geding werd vastgesteld. Daarna liet de advocaat van Kat het plotseling afweten, zonder opgave van redenen. Mogen wij ons afvragen hoeveel Lippens hem daarvoor betaald heeft? Of gaat dat te ver?

Naast Micha Kat en Stichting Klokkenluider Online, was ook Het Vrije Volk gedaagd. Op 29 juli plaatste Het Vrije Volk echter de volgende rectificatie:

In diverse publicaties van Micha Kat die gepubliceerd zijn op deze website is gesuggereerd dat de heer M. Lippens zich zou hebben schuldig gemaakt aan pedofiele praktijken, waaronder het verrichten van seksuele handelingen met kinderen. Wij begrijpen inmiddels dat deze aantijgingen geheel ongefundeerd zijn, dat daarvoor geen enkel deugdelijk bewijs voorhanden is en dat wij daarmee onrechtmatig hebben gehandeld jegens de heer M. Lippens. Wij hebben de artikelen van de website verwijderd. Deze zullen niet terugkeren.

Het kort geding ging vervolgens niet door, want terwijl Micha Kat nog op zoek was naar een nieuwe advocaat, kwam er een voorstel tot schikking van de kant van Lippens. De nieuwe advocaat van Kat heeft daarop onderhandeld met de advocaten van Lippens en er is een overeenkomst (pdf) vastgesteld, oftewel Lippens heeft geschikt met Kat. Op Klokkenluider zijn de gewraakte artikelen nu ook verwijderd en er staat een rectificatie, maar let vooral op het verschil met die van Het Vrije Volk:

In zeven artikelen van Micha Kat die gepubliceerd zijn op deze website en op www.hetvrijevolk.com is medegedeeld dat de heer M. Lippens zich zou hebben schuldig gemaakt aan pedofiele praktijken, waaronder het verrichten van seksuele handelingen met kinderen. Deze mededelingen vinden onvoldoende steun in de feiten. Wij hebben deze artikelen daarom van die websites verwijderd en zullen deze verwijderd houden.

Er komt een commissie die in de toekomst zal bepalen of de uitlatingen van Kat over pedofilie van Lippens onrechtmatig zijn. Pas als deze commissie dat vindt, kan Lippens opnieuw naar de rechter stappen. Als ook de rechter besluit dat Kat zich schuldig maakt aan smaad, dan volgt schadevergoeding en zo voort. Kat behoudt daarmee het recht om te schrijven wat hij wil. Dat is wel zeer geschikt van Lippens! De vraag is echter, waarom Lippens opeens wilde schikken. Waarom geen kort geding, met de daarbij behorende trommels en pauken? Wellicht is dit de moraal: vangt men de kat in de vogelkooi, dan is de vogel vogelvrij!

Ceterum censeo Joris D. strafrechtelijk… wordt vervolgd.

Share and Enjoy:
 • NuJIJ
 • Twitter
 • Facebook
 • Hyves
 • RSS
 • email

12 Reacties op “Micha Kat en de geschikte graaf Maurice Lippens”

 • Dick:

  Bou bedankt voor dit heldere stukje, treffende foto!

 • Pierre Lebon:

  Iedereen moet zich hierop storten!!!!!

 • E-bee:

  Ahmadinejad heeft volkomen gelijk: Het Westen aanbidt Satan.

 • De Haas:

  E-bee dat kan Ahmadinejad wel zeggen, maar ik sta niet in alles achter “Het Westen”. En verder moet hij zijn eigen profeet (fh) maar eens nakijken, die was immers ook niet vies van kleine meisjes.

 • @ De Haas: het was in het Midden Oosten gebruikelijk om meisjes uit te huwen, nog voor ze geslachtsrijp waren. Soms zelfs al vlak na de geboorte verloofd, trouwden ze voor ze de puberteit bereikten. Dit staat zelfs reeds in de Wet van Hammurabi en komt ook in de Bijbel voor. Het huwelijk werd dan geconsumeerd als het meisje geslachtsrijp was. Dat Mohammed een kinderverkrachter zou zijn, is een westers misverstand. Overigens trouwden de Europese koningen soms ook zo vroeg. Het huwelijk diende daar zeker om de erfopvolging veilig te stellen.

 • E-bee:

  @ geachte heer de Haas.
  Zelf geen moslim zijnde, het eenzijdige gebrek aan kennis leidt tot misvattingen en zichtbare vooringenomenheid. In zionistische kringen is dit verschijnsel namelijk nog veel erger, voorts zal nog wel blijken wat ik met dit verband en satanisme vermoed. Op de keper beschouwd heeft u nu al ongelijk door de feiten. Ik ken een blog wat uitsluitend dit onderwerp kindverkrachtingen hanteert en er is niet een moslim bij. Sterker, de enige moslim die ze er bij halen is een misverstand en heeeel lang geleden! Daar kunnen we geen sporenonderzoek meer naar laten verrichten. Met deze kindverkrachters doet men dat niet eens…

 • Beste E-bee, kun jij me de link van dat blog geven? Ga ik daar eens rondkijken.

 • E-bee:

  Die kent u al, klokkenluideronline.nl. Misschien had ik beter kunnen zeggen, vrijwel, en: de enige moslim die ze er altijd bij halen, etc.
  sorry.

 • tess:

  Weet iemand waarom Klokkenluider onl line off line is?

 • waarom alleen maurice?
  zijn broertje leopold est aussi unu pedophile monstreux
  een beetje druk op de heren en ils se craque

 • dat zijn we de kinderen wel verplicht
  overigens de complimenten voor mischa in dit verband

 • voor meer info zie ook
  crimesofthecenturies.web-log.nl

Laat een reactie achter